Технически спецификации
система | |
---|---|
Операционна система | Windows 8 |
процесор | Intel Atom Z3735E 1330 MHz |
Брой жила | 4 |
оперативна памет | 2 GB DDR3 1067 MHz |
Вътрешна памет | 32 GB |
Поддръжка на карта с памет | microSDXC, до 64 GB |
показ | |
показ | 10.1 ", 1366x768 |
Широк екран | да |
Тип на екрана | TFT IPS, лъскав |
Сензорен екран | капацитивен мултитъч |
Брой пиксели на инч (PPI) | 155 |
Видео процесор | Intel HD Graphics |
Безжична комуникация | |
Wi-Fi поддръжка | има Wi-Fi 802.11n |
Bluetooth поддръжка | имам Bluetooth 4.0 |
Тип SIM карта | micro SIM |
Броят на SIM-картите | 1 |
Мобилни комуникации | 3G, LTE |
камера | |
Предна камера | има 1,2 милиона пиксела. |
звук | |
Вградени високоговорители | имат стерео звук |
Вграден микрофон | има |
функционалност | |
Автоматична ориентация на екрана | има |
сензори | акселерометър, жироскоп, компас, светлинен сензор |
Докинг станция | има |
Qwerty клавиатура | има |
връзка | |
USB връзка към компютър | не |
Свързване на външни устройства чрез USB | да, USB Type A |
Свържете се към телевизор / монитор | micro HDMI |
Аудио / изход за слушалки | има 3,5 mm |
Връзка със слушалки | има |
Съединител за докинг станция | има |
храна | |
Работно време | 11 h |
Капацитет на батерията | 31 V⋅ch |
Размери и тегло | |
Размери (LxWxD) | 263x171x20.5 mm |
тегло | 1090 g |
Допълнителна информация | |
Пълен комплект | таблет, клавиатура, мрежов адаптер, ръководство |
Удобства | Microsoft Office Home & Student 2013; мултитъч до 10 точки на допир; размери и тегло на докинг станцията 263x171x10 mm (ШхВхД), 520 g; USB 2.0 порт на докинг станцията; задна камера 5 мегапиксела - опция |
Отзиви за таблета ASUS Transformer Book T100
достойнство
- Точно това, което се очакваше от него по време на покупката. Лесно, гъвкаво, мобилно.
недостатъци
- За по-малко от две седмици, микро USB се разхлаби за зареждане, трябва да потърсите позиция, на която ще зарежда. Не е съвсем ясно как да го включите - реакцията на таблета не е очевидна, необходимо е да натиснете бутона два пъти.
коментар
Таблетката беше купена за жена ми. Преподавател по чужди езици по професия и носи с нея много материали всеки ден. На първо място, беше избрана операционната система - създаването на Microsoft в този случай беше счетено за плюс. Най-важни бяха въпросите за теглото, размера и автономните интернет устройства. Изпълнението беше по-малко важно. Използвайте случаи: възпроизвеждане на образователни аудио и видео файлове (с и без свързване на външни устройства), мрежово сърфиране и използване на онлайн речници, използване на облачно хранилище на Office с няколко други компютри, краткосрочна работа с документи между класове. За решаване на по-сложни задачи у дома се използва лаптоп с голям размер.
Аноним, 2014-12-27 оценка 4
достойнство
- Vin-8, компактен, интелигентен, лесен за използване, перфектно сглобен качествен тъчпад. Wai-Fay, LTE работят с отлично качество на приемане. Трудно е да се изброят всички предимства, за мен е перфектно, но въпреки това има няколко малки косячкови ...
недостатъци
- много печат! Случаят, екранът ... всичко бързо се замърсява. Залепите матово фолио върху проблема с дисплея, като полетата на дисплея са решени. Е, тялото-случай завинаги zalapan. За да си купите оригинален филм, не е възможно, той се изряза от универсален мат. по-добре е да вземете със сензорния екран, всички филми с различна геометрия.
- Изважда светлинния сензор! Някакъв странен алгоритъм на работата му, работи нормално със стабилна околна светлина. Важно е външното осветление да се промени малко, тъй като крендела започва с по-ярък дисплей, а след това по-тъмен. Гледането на филм на тъмно е проблем - дисплеят получава постоянна промяна в яркостта си.
- Но има решение на проблема с авто-яркостта на дисплея - той го изключва! И това е! Никой друг не липсва. На улицата не можете да изключите, работи без проблеми и има добро чувство за функция.
- Също така бих искал високоговорителите
- Всички други проблеми лесно се решават програмно с помощта на Windows.
коментар
Лично в моята употреба има таблет на ios, таблети и телефони на Android, Ubuntu. Всички нервно пушат встрани.
Windows на Intel винаги е била и ще бъде напред, изключение може да направи талкът на PC Makentosh, но всичко това е моето чисто лично, селско мнение и не е нужно да го вземате под внимание!
АСТВАЦАТУРОВ РУБЕН, 2015-03-17 оценка 5
достойнство
- Много гъвкав, компактен и автономен
недостатъци
- Има само един USB
коментар
Тънък и лек, като цяло мобилен трансформатор на прозорци 8.1. Не харесвах само слабата камера, но това е добре за Skype. Добър екран с великолепни ъгли на гледане. 4-ядрен процесор и 2 GB оперативна памет осигуряват плавен интерфейс. Трансформаторът не се нагрява и работи тихо. Дълъг живот на батерията
Вергун Иван, 2014-12-20 оценка 5
достойнство
- цена, без проблеми (на последната версия на операционната система работи добре), ярък екран, няма забавяне на интерфейса, защото Няма ултрависоки разделителни способности на екрана, които не се изискват за работа, а графиката се изтегля тежко ... Батерията е едно от основните предимства, това е нещо!
недостатъци
- фиксирането може да се направи по-добре
коментар
Като цяло, аз съм доволен от работата му, за 2,5 месеца няма критични коментари за устройството, разширих паметта с 64GB карта с памет, така че имам достатъчно за работата си и на пътя, синът ми има мощен настолен компютър))
Папус иван 2014-12-20 оценка 4
достойнство
- Достойно съчетание на цена и качество.
недостатъци
- Не е изпълнено.
коментар
Имам такъв лаптоп. Страхотен модел. За мен от решаващо значение е присъствието на Виндоуз на таблетката. Използвам. и всичко е познато, както на домашния компютър. Предимствата включват доста голям екран с прилична резолюция и вградена памет. Бях приятно изненадан, когато таксата продължи три дни.
Самойлов Дмитрий, 2014-12-22 оценка 5
достойнство
- В характеристиките това не е посочено в таблета има GPS и работи добре, само малко nav.program използвам 7 пътища.
недостатъци
- В 32GB версията няма задна камера.
коментар
Имаше Acer w3, не ми хареса екранът и лошото му изпълнение,
Asus няма тези недостатъци. Сега бих взел версия от 64GB.
Rygin Roman, 2015-03-24 оценка 5
Видео преглед таблетка ASUS Transformer Book T100