Carbon Fitness T404
Подробна информация
9.2 / 10
оценка
Въглерод Фитнес T404 Спецификации
Общи характеристики | |
---|---|
тип | електрически |
дизайн | сгъване |
Максимално тегло на потребителя | 110 кг |
Амортизационна система | има |
Професионална употреба | не |
Размери на плат | 37x111 cm |
Техническа информация | |
двигател | 1,5 к.с. (Leeson) |
Скорост на движение на тъканта | 0,80 - 10 км / ч |
Регулиране на ъгъла на наклон | не |
Импулсно измерване | не |
програми | |
Брой програми за обучение | 13 |
Възможността за програмиране на тренировка | не |
Вградени програми | времево обучение, дистанционно обучение |
свидетелство | текущата скорост, консумацията на енергия, изминатото разстояние |
Допълнителна информация | |
удобство | транспортни ролки / колела |
Размери (LxWxH) | 142x63x114 cm |
тегло | 35 кг |
Отзиви за Carbon Fitness T404
оценка
5
Предимства: Качество, цена.
недостатъци: Мала.
коментар: Следата на първоначалното ниво, за сериозно обучение не е подходяща. Проектиран по-скоро за момичета и пенсионери. За да ходи, да тичаш малко, това е неговата основна цел. Тоест, това не е спорт в класическия смисъл, а по-скоро общо укрепваща фитнес. При максимална скорост ускорява до 10 км, това е достатъчно за джогинг. Но не повече. Амортизация, доколкото разбрах примитивните, така че е по-добре да се занимавам с обикновени крос-кънки. Няма никакви оплаквания за качеството, работното състояние на симулатора е удовлетворено. Платното не е достатъчно, но по принцип можете да го направите, особено ако областта за обучение е ограничена от пространството.
Ако изхождаме от гореизложеното, т.е. за кого е проектиран симулаторът, то напълно се оправдава и си струва парите.
Ако изхождаме от гореизложеното, т.е. за кого е проектиран симулаторът, то напълно се оправдава и си струва парите.
Гарбузова Лариса
24 март 2015 г.,
Москва
Опит: няколко месеца
оценка
5
Предимства: Евтини и качествени песни. Под думата "добър" трябва да разберете, че това е на текущата цена. Има базова амортизация. Въпреки малкия си размер, платното е подходящо за бягане. Но само с джогинг - няма да се получи по-бързо, както поради размера на платното, така и поради скоростта.
недостатъци: Металът е все още доста слаб, пътят трябва да се управлява внимателно. Мисля, че потребителят няма да изтегли повече от 100 килограма.
коментар: Нормална писта. Можете да затворите очите си за малки недостатъци в вида на винтовете, които са ясно завинтени, и на детски компютър. Стойността за парите ми се стори най-добрата.
Струва си да си купите постелка. На паркет, той ще потрепне тук и там, също, не е необходимо да се поставя на килима, с течение на времето ще избършете дупките. Не повтаряйте грешките ми, вземете килимчето веднага.
Струва си да си купите постелка. На паркет, той ще потрепне тук и там, също, не е необходимо да се поставя на килима, с течение на времето ще избършете дупките. Не повтаряйте грешките ми, вземете килимчето веднага.
изпържи Денис
28 декември 2014 г.,
Москва
Опит: по-малко от месец
Carbon Fitness T404 е избран в рейтинг:
Топ 10 бягащи пътеки