оценки селекция Нови технологии мнения

Huawei Mediapad T3 8.0

Подробна информация

Характеристики на Huawei Mediapad T3 8.0

система
Операционна система Android 7.0
процесор Qualcomm Snapdragon 425 1400 MHz
Брой жила 4
Изчислително ядро Cortex-A53
Технически процес 28 nm
Вътрешна памет 16 GB
оперативна памет 2 GB DDR3
Слот за карта с памет има microSDXC, до 128 GB
показ
показ 8 ", 1280x800
Широк екран да
Тип на екрана TFT IPS, лъскав
Сензорен екран капацитивен мултитъч
Брой пиксели на инч (PPI) 170
Видео процесор Adreno 308
Безжична комуникация
Wi-Fi поддръжка има Wi-Fi 802.11n, WiFi Direct
Bluetooth поддръжка имам Bluetooth 4.0, A2DP
Мобилни комуникации 3G, LTE (лента 1, 3, 5, 19, 7, 8, 20, 38, 39, 40, 41)
камера
Задна камера има 5 мегапиксела
Функции на задната камера автофокус
Предна камера има 2 мегапиксела
звук
Вграден високоговорител има
Вграден микрофон има
функционалност
GPS да, с поддръжка на A-GPS
GLONASS има
Автоматична ориентация на екрана има
сензори акселерометър
Поддръжка на формат
звуков AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3
видео MKV, MOV, MP4
връзка
Тип конектор за зареждане micro usb
USB връзка към компютър има
Свързване на външни устройства чрез USB по избор
Аудио / изход за слушалки има 3,5 mm
храна
Капацитет на батерията 4800 mAh
Размери и тегло
Размери (LxWxD) 211x124.7x8 mm
тегло 350 g
Допълнителна информация
Материал на тялото метал
Година на обявяване 2017

Отзиви за Huawei Mediapad T3 8.0

оценка 5
Предимства: Качество на изработка, без люспи, метален заден капак, Wi Fi свързва бързо, улови добре, игри вървят добре, 2GB оперативна памет, зарежда се бързо, задържа добре заряда, не забелязва забавяне при работа, не зарежда таблетката твърде много.
недостатъци: Съединителят за зареждане е поставен на дъното, на стария таблет е отгоре, поради което е неудобно да държите таблета, не можете да го държите с едната ръка, трябва да държите нещо с лявата си ръка, това е неудобно, неприятно е, вцепенен е, а пробивът не е поставени заради факта, че тел е огънат, сега вторият минус, който е свързан с първия, исках да обърна таблета с главата надолу, мислех, че за да реша проблема и фигушки, обърни се само надясно и наляво, дори минус при завъртане на таблета на негова страна, например в игра или докато гледаш видео , бутони за изход и .d остане в едно положение и не се мести в страната, поради това постоянно трябва izgolyatsya на Asus и може да се превърне бутоните на таблета, колкото искате, а също и преместени.
коментар: Ако не беше на входа за зареждане от дъното, то това е напълно перфектна таблетка с малки минуси.
Като цяло, таблетът е удовлетворен, от гледна точка на работата, която отговаря, това, което исках.
Шилов Дмитрий 26 януари, 2018
оценка 5
Предимства: Fresh 7 Android, родната черупка е много удобна.
1 автономия
2 цена
3 изпълнение
4 екран
5 предварително инсталирани полезни програми
6 липса на "боклук"
7 Наличност на функцията OTG
недостатъци: минимум твърде силен
няма nfs
коментар: След смъртта на любимата ми таблетка, Asus (живял 4,5 години) купи това чудо на китайската индустрия.
1. Автономията е отлична. В активното изтегляне (интернет, филми, игри) лесно ще живеят два дни. В режим на готовност енергията почти не се губи - за този огромен +. Веднъж лежах по този начин в продължение на 5 дни - взех 5% от таксата. Клас!
2. За цената извън конкуренцията)
3 и 4. Отзивчивостта при натискане на мига (има защитно стъкло) не виси. Екранът е сочен, ярък. Има режим за защита на очите - той винаги е активиран за мен. За играта. Имам - епични птици, Hill Climb 2, Vector, Need for Speed ​​no Limits. Всичко това върви добре.
5. Много доволен от наличието на предварително инсталирана пакетна дума, exl, powerpoint. На компютъра текстовете се разпознават като оригинални:
6. Те пишат за куп допълнителни предварително инсталирани програми. Не знам. Ако само много Google - филми, игри. И така всичко останало е необходимо за себе си.
7. Наличието на OTG подкрепа ме направи изключително щастлива.Чрез специален кабел, който имам от времето на първата таблетка (Asus не поддържа тази функция), свързах 750 GB твърд диск с колекция киношек - разпознах го незабавно и извадих дори без да се свързвам към мрежата. Проверени! Свържете клавиатурата - също работи.
Резултатът.
Не подкрепям плащането на десетки хиляди рубли за преносимо оборудване. Тази таблетка за 10 милиона е напълно задоволила нуждите на съвременния купувач.
Мисля да закупя Huawei като втори телефон (основният Windows телефон).
Панушкина Ирина 08 януари, 2018
оценка 4
Предимства: Доста добър таблет за цената!

- Дълго време задържа батерията, зарежда се бързо
- добър екран
- Леко тегло, добър материал за тялото
- има режим на запазване на зрението (заглушава бялата светлина на екрана - като нощна смяна на iPhone)
недостатъци: Разбира се, бюджетният модел не беше без недостатъци:
- Най-основното - грубо регулиране на силата на звука на високоговорителя. Тоест, в 1 точка, звукът веднага крещи и добавя обем на много. Между другото, на предния панел има 1 високоговорител (1 говорител на ухо и звънец)
- Няма автоматична настройка на яркостта на екрана
- Понякога замръзва, когато включите екрана, дълго мисли какво трябва да се направи
- Бутонът е включен и силата на звука е груба - стърчи като на китайски телефон за 2 хиляди (това не засяга функционалността)
коментар: Препоръчвам да си купите! За да гледате интернет и карикатурите пасва перфектно!
Кононенко Кирил 10 декември 2017
оценка 5
Предимства: Отлично качество на изработката, метално тяло, перфектно улови мрежата и GPS, задържа дълго време, не се забавя изобщо, приятно е по тегло, като монолит е прав.
недостатъци: Доста марка екран, трябва да се сложи филм или стъкло, в противен случай тя ще бъде бързо надраскани. Повече нищо не може да се оплаква, особено цената се харесва.
коментар: Много доволен от тази таблетка, много умен, абсолютно не се нагрява (защото металната кутия - в резултат на това се охлажда добре). Купих си за гледане на филми, сърфиране в интернет и като GPS навигатор, и се справя с тези задачи перфектно, без лагове и фризи. Купих за 10500 p. За тази цена, тя е просто перфектна. Аз също си купих родно покритие за него. Като цяло, аз съм доволен, аз препоръчвам на всеки, който иска добра машина и не иска да изложи твърде много лава.
Глазков Иван 21 септември 2017
оценка 5
Предимства: Голям екран с доста приемлива картина. Чрез регулиране на яркостта в четеца можете да четете в пълна тъмнина и черният фон не свети, което е страхотно. Един добър оратор - достатъчен обем и яснота за аудио книги и разговори. Отличен микрофон - събеседникът в Skype чува добре от разстояние от 1м (не се опитах да продължа напред). Софтуерът на трети страни е, но не е досаден с количеството и манията си. Страхотен wi-fi, където телефонът на Lenovo загуби сигнала, този показва 4 дивизии от 5.
недостатъци: Няма автоматично регулиране на яркостта. Леко забавя преминаването от гласов вход към клавиатурата. Зареждането включва 1A, не се зарежда бързо, но не много дълго. Екранът, както вече е написан, бързо заляпива, с директен поглед върху него, не е забележим и не пречи на четенето на картината.
Няма светкавица на камерата, защо те рядко се поставят на таблетки ...
коментар: Хареса ми. Чувството за качествени неща, което е хубаво.
Джобът на джинсите и страничният джоб на якето се поставят в гърба, но и двете се забавят. Като цяло той е голям. Удобно е да държите едната ръка, но трябва да я контролирате с две ръце. От друга страна, големият екран, в сравнение с телефона, добавя удобство при писането и редактирането на текст. Наистина ми хареса гласовият вход, разпознава с грешки и трябва да се редактира по-късно, но се оказва по-бърз, отколкото да пиша на екранната клавиатура.
Купих го, за да заменя телефона, надявам се той да замени читателя с електронно мастило.
18 септември 2017
Huawei Mediapad T3 8.0 е избран в рейтинг:
9 най-добре 8 инчови таблетки

оценки

селекция

Нови технологии