Нова вода Т5
Подробна информация
9.5 / 10
оценка
Удобства Нова вода Т5
Основни функции | |
---|---|
Тип на устройството | филтъра |
Тип на филтъра | дюза за кран |
Водна връзка | има |
Броят на стъпките за почистване | 3 |
уговорена среща | безплатно отстраняване на хлор |
Използване на | за студена вода, за топла вода |
Физически характеристики | |
Включен е модул на филтъра | има |
Ресурсен стандартен филтърен модул | 40 000 л |
Помпа за увеличаване на налягането | не |
Капацитет за съхранение | не |
Най-висока производителност | 11 l / min |
Температура на входящата вода | 5 - 65 ° С |
Размер на връзката | 1/2" |
тегло | 0,5 kg |
Допълнителна информация | |
Удобства | филтър за душ; съвместими с всякакъв тип душ системи; включен е хромиран разширителен адаптер |
Отзиви за New Water T5
оценка
2
Предимства: Преди (през 2011 г.) той работи добре и избелва белина с гръм и трясък.
недостатъци: Сега спря да работи. Дали те са започнали да избелват повече хлор (москва, као), или филтрите са станали лошо качество и производителят спестява ... Накратко, през 2012-13 г. няма ефект ((тъй като кожата се лющи и се лющи след баня,
Да, сменям касетите веднъж на всеки три месеца, така че да не мислите, че имам един филтър от 2011 г.)
Цената му е прекомерна
Да, сменям касетите веднъж на всеки три месеца, така че да не мислите, че имам един филтър от 2011 г.)
Цената му е прекомерна
коментар: през 2011 г. лентата струва 1200, точно сега - 1500 !!! + 25%, горчиво!
24 януари 2013 г.
Опит: повече от година
оценка
1
Предимства: Видимото положително не е намерено
недостатъци: абсолютно не филтрира ръжда
коментар: Като цяло, купих това "чудо" в техния онлайн магазин на компанията i. Тя не трябва да бъде фалшива, завита и орегова от пълната липса на видим ефект. Аз живея в Киев и водата напоследък стана малко жълтеникава от ръжда. Изглежда, че не е критично, но бих искал да изкъпя бебето в чиста вода, а през последните няколко седмици я филтрирах с обикновена кърпа, но се уморих от това събитие и реших да си купя филтър. За моя изненада, не е имало параклис, когато подът на банята на "жълтеникава" вода се е натрупал, реших да експериментирам и да сложа на дежурния парцал, който почти веднага започна да пожълтява (по контура на маркуча, където водата премина) Оказва се, че обичайната кърпа се навива в няколко слоя от ръжда филтри по-добре от този филтър! Ето защо се върнах към стария метод на "ръчно филтриране" :( Не мога да кажа нищо за белина
Кики-ВИК
18 декември 2012 г.
Опит: по-малко от месец
оценка
5
Предимства: Всъщност усещането за стегната кожа след душ изчезна веднага. За какво всъщност е бил закупен филтър.
недостатъци: Според мен цената е твърде висока. Всъщност, това е просто пластмасова колба. Но няма истински аналози.
коментар: Филтърът изпълнява задачата. Препоръчвам да си купите.
artem7a
20 февруари 2012 г.
оценка
4
Предимства: - лесен монтаж;
- гъвкавост
- гъвкавост
недостатъци: - ресурсът не съответства на заявения
коментар: Кожата престава да е суха само през първите 1-2 седмици, а след 1,5 месеца цветът на водата става видим :) Не знам, разбира се, водата в Химки може да бъде толкова лоша, но всеки път да си купува нов филтър (сменяеми патрони са много трудни за намиране) рядко са доста скъпи. Семейство от 3-ма души, 2-ма възрастни - дневно 5-10 минути душ, бебешко - къпане във ваната. Е, къде е претендираната 40 000 литра ???
И все пак, това е по-добре от нищо ...
И все пак, това е по-добре от нищо ...
29 декември 2011 година
Опит: няколко месеца
оценка
5
Предимства: Когато взех, нямаше бели случаи. Дадоха ми хром, комбиниран с миксер =)
Наистина прави водата мека.
Наистина прави водата мека.
недостатъци: Цена, и вие трябва да направите много усилия, за да я затегнете.
коментар: Вземи си струва.
Открийте разликата веднага.
Открийте разликата веднага.
TITAH84
21 юли 2010 година
оценка
5
Предимства: Супер нещо, с помощта на филтър кожата е гладка, почти като морето.
недостатъци: Малко тежка лейка с филтър, но ако искате, можете да превъзмогнете (има хромна дюза за алтернативно закрепване)
коментар: Водата от чешмата се разбива в мивката, оставяйки ръждясалата следа на мивката (с ежедневно изплакване на тази ръжда от мивката) O_o. Наистина не искам да използвам такава вода (Москва, метростанция Schelkovskaya). Купихме този филтър за душ, сега измиваме лицето си и измиваме ръцете си изключително от душа, разликата е осезаема. Кожата не се отлепва и след миене на зъбите, като се използва вода след филтриране от душа, вкусът в устата е напълно различен, много мек и свеж. Заключение - Мастов!
lentamente
28 април 2010
оценка
5
Предимства: Това наистина работи, мислех, че просто реклама, кожата е гладка след душ, проста инсталация.
недостатъци: Леко намалява налягането на водата от душа.
коментар: Жена ми се разведе с мен, за да купи, той не искаше да купува. Мислех си - солидна реклама, друго чудотворно средство.
Всъщност, страхотно нещо, то наистина работи. В банята миризмата се промени след душ, атмосферата е различна. Но основната кожа става гладка. Много съм доволен.
Отначало го сложих на лейката - стана толкова тежка, че дори ме натежи, да не спомена жена ми. Трябваше да подредя пред маркуча. Сега всичко е наред. Препоръчвам ви.
Всъщност, страхотно нещо, то наистина работи. В банята миризмата се промени след душ, атмосферата е различна. Но основната кожа става гладка. Много съм доволен.
Отначало го сложих на лейката - стана толкова тежка, че дори ме натежи, да не спомена жена ми. Трябваше да подредя пред маркуча. Сега всичко е наред. Препоръчвам ви.
18 април 2009 г.
Нова вода T5 е избрана в рейтинга:
Топ 20 филтри за вода