оценки селекция Нови технологии мнения

Нова вода Т5

Подробна информация

Удобства Нова вода Т5

Основни функции
Тип на устройството филтъра
Тип на филтъра дюза за кран
Водна връзка има
Броят на стъпките за почистване 3
уговорена среща безплатно отстраняване на хлор
Използване на за студена вода, за топла вода
Физически характеристики
Включен е модул на филтъра има
Ресурсен стандартен филтърен модул 40 000 л
Помпа за увеличаване на налягането не
Капацитет за съхранение не
Най-висока производителност 11 l / min
Температура на входящата вода 5 - 65 ° С
Размер на връзката 1/2"
тегло 0,5 kg
Допълнителна информация
Удобства филтър за душ; съвместими с всякакъв тип душ системи; включен е хромиран разширителен адаптер

Отзиви за New Water T5

оценка 2
Предимства: Преди (през 2011 г.) той работи добре и избелва белина с гръм и трясък.
недостатъци: Сега спря да работи. Дали те са започнали да избелват повече хлор (москва, као), или филтрите са станали лошо качество и производителят спестява ... Накратко, през 2012-13 г. няма ефект ((тъй като кожата се лющи и се лющи след баня,
Да, сменям касетите веднъж на всеки три месеца, така че да не мислите, че имам един филтър от 2011 г.)
Цената му е прекомерна
коментар: през 2011 г. лентата струва 1200, точно сега - 1500 !!! + 25%, горчиво!
24 януари 2013 г. Опит: повече от година
оценка 1
Предимства: Видимото положително не е намерено
недостатъци: абсолютно не филтрира ръжда
коментар: Като цяло, купих това "чудо" в техния онлайн магазин на компанията i. Тя не трябва да бъде фалшива, завита и орегова от пълната липса на видим ефект. Аз живея в Киев и водата напоследък стана малко жълтеникава от ръжда. Изглежда, че не е критично, но бих искал да изкъпя бебето в чиста вода, а през последните няколко седмици я филтрирах с обикновена кърпа, но се уморих от това събитие и реших да си купя филтър. За моя изненада, не е имало параклис, когато подът на банята на "жълтеникава" вода се е натрупал, реших да експериментирам и да сложа на дежурния парцал, който почти веднага започна да пожълтява (по контура на маркуча, където водата премина) Оказва се, че обичайната кърпа се навива в няколко слоя от ръжда филтри по-добре от този филтър! Ето защо се върнах към стария метод на "ръчно филтриране" :( Не мога да кажа нищо за белина
Кики-ВИК 18 декември 2012 г. Опит: по-малко от месец
оценка 5
Предимства: Всъщност усещането за стегната кожа след душ изчезна веднага. За какво всъщност е бил закупен филтър.
недостатъци: Според мен цената е твърде висока. Всъщност, това е просто пластмасова колба. Но няма истински аналози.
коментар: Филтърът изпълнява задачата. Препоръчвам да си купите.
artem7a 20 февруари 2012 г. Опит: по-малко от месец
оценка 4
Предимства: - лесен монтаж;
- гъвкавост
недостатъци: - ресурсът не съответства на заявения
коментар: Кожата престава да е суха само през първите 1-2 седмици, а след 1,5 месеца цветът на водата става видим :) Не знам, разбира се, водата в Химки може да бъде толкова лоша, но всеки път да си купува нов филтър (сменяеми патрони са много трудни за намиране) рядко са доста скъпи. Семейство от 3-ма души, 2-ма възрастни - дневно 5-10 минути душ, бебешко - къпане във ваната. Е, къде е претендираната 40 000 литра ???

И все пак, това е по-добре от нищо ...
29 декември 2011 година Опит: няколко месеца
оценка 5
Предимства: Когато взех, нямаше бели случаи. Дадоха ми хром, комбиниран с миксер =)
Наистина прави водата мека.
недостатъци: Цена, и вие трябва да направите много усилия, за да я затегнете.
коментар: Вземи си струва.
Открийте разликата веднага.
TITAH84 21 юли 2010 година Опит: по-малко от месец
оценка 5
Предимства: Супер нещо, с помощта на филтър кожата е гладка, почти като морето.
недостатъци: Малко тежка лейка с филтър, но ако искате, можете да превъзмогнете (има хромна дюза за алтернативно закрепване)
коментар: Водата от чешмата се разбива в мивката, оставяйки ръждясалата следа на мивката (с ежедневно изплакване на тази ръжда от мивката) O_o. Наистина не искам да използвам такава вода (Москва, метростанция Schelkovskaya). Купихме този филтър за душ, сега измиваме лицето си и измиваме ръцете си изключително от душа, разликата е осезаема. Кожата не се отлепва и след миене на зъбите, като се използва вода след филтриране от душа, вкусът в устата е напълно различен, много мек и свеж. Заключение - Мастов!
lentamente 28 април 2010 Опит: няколко месеца
оценка 5
Предимства: Това наистина работи, мислех, че просто реклама, кожата е гладка след душ, проста инсталация.
недостатъци: Леко намалява налягането на водата от душа.
коментар: Жена ми се разведе с мен, за да купи, той не искаше да купува. Мислех си - солидна реклама, друго чудотворно средство.
Всъщност, страхотно нещо, то наистина работи. В банята миризмата се промени след душ, атмосферата е различна. Но основната кожа става гладка. Много съм доволен.
Отначало го сложих на лейката - стана толкова тежка, че дори ме натежи, да не спомена жена ми. Трябваше да подредя пред маркуча. Сега всичко е наред. Препоръчвам ви.
18 април 2009 г. Опит: няколко месеца
Нова вода T5 е избрана в рейтинга:
Топ 20 филтри за вода

оценки

селекция

Нови технологии