Hodnocení Výběr Nové technologie Recenze

Champion T516 petroltrimmer recenze

Benzotrimmer Champion T516 - výhody, nevýhody, vlastnosti

Champion T516 petroltrimmer recenze

Technické specifikace

Obecné vlastnosti
Typ zastřihovač
Šířka řezu 40 cm
Funkčnost
Mulčování ne
Motor
Typ motoru benzín
Napájení 2 hp
Umístění motoru nahoru
Pracovní objem 52 cm3
Otáčky motoru 6500
Palivová nádrž 1,2 l
Stavba
Pero skládání
Barbell rovný
Kola chybí
Další informace
Kompletní sada kotouč, kotouč / nůž
Rozměry
Hmotnost 7,9 kg

Recenze benzínového zastřihovače Champion T516

Ctnosti

• Cena. Dokončení. Napájení.

Nevýhody

• Ještě nebyl objeven.

Komentář
Skvělý stroj. Unaveni z elektrické energie, rozhodli se koupit silnější benzín. Byli jsme spokojeni s bohatým vybavením, jako je tomu v návodu, až 14 pozic včetně těsnění a pístních kroužků pro motor.
Disk sekal asi 8 akrů plevelů s výškou metru. V době, kdy trvalo hodiny 6 a tři nádrže benzínu. Sečení při střední rychlosti. Ramenní popruh typu batohu je velmi pohodlný, hmotnost je rozložena a hmotnost trimeru není cítit. Mimochodem, jsem odstranil ochranný kryt kolem disku, že s ním, zastřihovač přilepená na trávě, to nemělo být prošel. Vibrace utáhly jeden šroub nádrže na plyn, který byl včas zaznamenán, utažen.
Velmi spokojen s nákupem.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 Hodnocení 5

Ctnosti

• Nezabil

Nevýhody

• Jemný knoflík plynu

Komentář
Velmi solidní zastřihovač, stejně jako vše, co jsem měl, byl výběr benzínové rožně. Koupil jsem v Megastroi od nás v Kazani za podíl na 5990r. Myslel jsem, že je to drahé, chtěl jsem si koupit elektřinu. Ale rychle si uvědomil, že peníze do kanalizace! Po dva dny jsem řezal 30 akrů pustiny s lešením a byl překvapen silou a hybností, vzít, pokud jste se setkali s volbou. Poměr kvality - cena není o nic lepší !!!!!!
Anonim 2013-07-22 Hodnocení 5

Ctnosti

• Výkonná, kompletní s nožem a rybářským vlascem, šířka řezu je velká. Koshu 15 min pole 30 set. Za cenu silné profesionální jednotky - supergud.

Nevýhody

• ne

Komentář

Kovregina Olga, 2013-04-19 Hodnocení 5

Ctnosti

• Součástí balení je kompletní sada, výkonný motor, demontovatelný hřídel, náhradní obložení a kroužky.

Nevýhody

• Malý zdroj. Provedení, s novým velmi špatným začátkem, upevnění vzduchového filtru téměř okamžitě odpadlo, musel jsem dát šroub.

Komentář
Používá se po dobu tří let, dokud píst nezanechal na válci teaser, který jsem vykořisťoval bez znásilnění, vlastně jednou měsíčně po dobu tří hodin s přestávkami. To hovoří o ne tak velkém zdroji tohoto vybavení. Části stojí tolik, že nemá smysl opravovat. Například startér 600 rublů, magneto 700 a vyšší. Dostal jsem se na zimu s 5-6 pokusy, na horší je ještě horší. Když byl motor zakryt, začal jsem hledat náhradu za tento vyžínač, našel jsem čínský Piran 520R za 3650 rublů. S Champion t 516 dvojčaty, pouze barva je jiná.
Anonim 2014-05-23 Hodnocení 3

Ctnosti

• Výkonné, pohodlné zavěšení, odpovídající cena, kompletní sada

Nevýhody

• Trochu hlučný

Komentář
Výkonný, vybavený nástrojem pro údržbu, nožem, nádobou na směs, sklenicemi, rukavicemi, demontáží a jednoduchým startem, který jsem koupil před měsícem za 5200 rublů. Za tyto peníze doporučuji!
Jim Tatiana, 2013-07-13 Hodnocení 4

Ctnosti

• Výkonný, ekonomický, vynikající vybavení, pohodlný postroj, snadno ovladatelný, lovná šňůra a nůž.

Nevýhody

• Hlučný, stále nechápete, jak posunout linku,

Komentář
Koupil jsem si pozemek s plevelem a podrostem mladé vrby, než jsem se rozhodl, že se mi to seká. Neodvážil jsem se vzít si ořezávač k použití od svých přátel, a proto jsem se rozhodl koupit. Během dne jsem promarnila 12sotok plevelem nožem !!! Linka se neustále zastavovala, dala nůž a stala se zábavnější))) motor byl mocný a trochu hlučný (vyšlo to s hráčem a hudbou).kde se nic netře !!! Celkově byl test zcela úspěšný!
Shum Roma, 2013-08-23 Hodnocení 4

Pozor! Přesnost informací a výsledků hodnocení je subjektivní a není reklamou.

Hodnocení

Výběr

Nové technologie