Hodnocení Výběr Nové technologie Recenze

Přehled sekačky Champion T336

Champion T336 sekačky na trávu - výhody, nevýhody, vlastnosti

Přehled sekačky Champion T336

Technické specifikace

Obecné vlastnosti
Typ zastřihovač
Šířka řezu 40 cm
Funkčnost
Mulčování ne
Motor
Typ motoru benzín
Napájení 1,23 hp
Umístění motoru nahoru
Pracovní objem 33 cm3
Otáčky motoru 6500
Palivová nádrž 0,85 litrů
Stavba
Pero skládání
Barbell rovný
Kola chybí
Další informace
Kompletní sada kotouč, kotouč / nůž
Rozměry
Hmotnost 7,2 kg

Recenze k sekačce na trávu Champion T336

Ctnosti

• POWER, skládací tyč. což je velmi výhodné pro přepravu jako v autě, takže pravděpodobně to bude na autobusové ... Efektivita ..........

Nevýhody

• Pokud jen tugovat tlačítko na cívce s Leskou. musíte vstát na volnoběh a ručně vytáhnout čepel ...

Komentář
Koupeno pro zahradu. vazba není moc, ale kolem mě několik opuštěných míst a trávy stále stoupá ke mně .. Vybrala jsem si z recenzí na trhu a v průměrném cenovém rozpětí. V rozsahu 5-7 tr. Zastavil jsem u šampiona 334., Ale jak jsem zjistil místo toho 336, nelitoval jsem ho. Sklopná tyč pro mě plus. protože není nutné vyřezávat horní část trupu. Sada obsahuje brýle, párové rukavice, pás s ochranným štítem a dva (2) disky a malou sadu klíčů. Při nákupu dar dal olej. vtyuhali trubice mazání pro 200r. a šňůru 2,4 mm pro 600r .. Jak kluci psali v jiných recenzích, natáhli všechny šrouby a čerpali do spodního maziva převodovky. . Také demontoval bar a nalil do něj trochu oleje. v obou částech. (Olej se nepoužívá pro kaši ....) Začíná jak studený, tak horký s PREVENT, poprvé jsem sečel, asi dvě hodiny, dvě hodiny, moje vlastní lovná šňůra se vždycky posadila, musela jsem se zastavit a vytáhnout. Díky bohu, že to nestačilo a rychle skončilo ..... Když jsem účtoval 600rubly. Cítil jsem tu pošetilost mé 336. přítelkyně. Bylo to něco .. Týden od kamaráda v zahradě 600rublevoy zničil všechno, co se stalo pod šňůrou. ... Podruhé jsem mžoural asi 40 minut. Disk se snažil nosit. ale pak po šňůře není žádná touha dát si ho. protože šňůra není něco, co je pod kořenem trávy. ale můžete pravděpodobně uvolnit horní vrstvu země. Kluci nemají co srovnávat od mého prvního copu. Kosit-fouká a hrnky BAAlshie, -PerEALS. a trávu na kolenou ... Nevím, jak dlouho to bude fungovat, ale zatím jsem šťastný, protože PYTHON Duri má spoustu mé přítelkyně ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 Hodnocení 5

Ctnosti

• Malá cena, normální ramenní popruh s ochranou stehen, je dobře navinutý, je zde základní nátěr, velké ochranné pouzdro, kompletní rukavice, brýle, klíče a dva nože.

Nevýhody

• Po roce používání jsem popraskal a palivový drát začal proudit, musel jsem to změnit.

Komentář
Můj první zastřihovač, není nic, s čím by se dalo srovnávat, ale zatím vše funguje. Vzal si místo vyčistit na 18 akrů, vegetace v místech. Rozhodl jsem se vzít Číňana kvůli tomu, že se mi to bude sekat pravděpodobně dvakrát za sezónu, pak mám v plánu pokrýt vegetaci speciálním hadříkem, abych dostal humus pod něj a nakonec ho zasadil trávou na trávu a koupil kvalitní sekačku na trávu. Tím nevidím žádný důvod k tomu, abych brala huskvarnu.
Voloshin Alexander, 2014-05-22 Hodnocení 4

Ctnosti

• Výkonné, pohodlné a bohaté vybavení.

Nevýhody

• těsné tlačítko na cívce

Komentář
Ihned si koupil žebrovaný 2,7mm vlasce, i když je napsáno, že maximálně 2,5. Duri si nedrží, všechny kusy. Neexistují žádné vibrace, je to velmi pohodlné, je to jen radost pracovat. Benzín nejí moc. Můj první zastřihovač, není nic, s čím by se dalo srovnávat, ale podle dojmů je to velmi dobré.
Z hlediska servisu jsem zjistil, že vždy existují náhradní díly. mnoho analogů.
Alexandrovič Maxim, 2013-11-14 Hodnocení 5

Ctnosti

• Snadný start, bohaté vybavení, dobrý ramenní popruh, silný, nízká spotřeba paliva, olej jako dárek,

Nevýhody

• Tlačítko navijáku s rybářským vlascem je těsné, vlasec není vytažen, museli jste zastavit motor, otevřít naviják a vytáhnout vlasec. Rybářský vlasec s kosou je velmi špatný, knírek je volný pro 2-3 metry.

Komentář
Dva týdny před nákupem Championu T336 jsem si koupil elektrický vyžínač, Interskol posekal zahradu asi 3 hodiny, nízký výkon nekousal všechno, špatný ramenní popruh, prodlužovací šňůra zasahuje. Včera přinesl šampion T336 začal sekat velmi silný cop, pohodlné neporovnat s elektrickým. Vzhledem k vysoké síle copu, tam je velmi velká spotřeba rybářského vlaku, který byl svazován s copem. Pokusím se nainstalovat další kvalitní vlasec. Součástí jsou rukavice, brýle.
Dmitrij Grachev, 2014-07-17 Hodnocení 5

Komentář

Sori, píšu z poště své ženy, ale .... Vybrala jsem si na týden týden zastřihovač, místo bylo zakoupeno, panna, tráva do pasu a malý osik. , tam ...., A pak to začne, když je to nutné, žádný problém, a figachit., omlouvám se za pravopis. Dal jsem +
Vorobeva Nadezhda, 2014-06-28 Hodnocení 5

Ctnosti

• Výkonný, start z podlahy kopu na horké

Nevýhody

• Nevšiml jsem si to!

Komentář
Mnoho lidí napsat podle mého názoru není správné hodnocení tohoto produktu, pila je poměrně spolehlivé a pohodlné. Po půl dne jsem sekala 4 dny v řadě, všechno bez problémů sekala, myslím, že to dělám více než jednu sezónu. Hlavní věc je použít techniku ​​moudře!
Anonim 2014-09-04 Hodnocení 5

Pozor! Přesnost informací a výsledků hodnocení je subjektivní a není reklamou.

Hodnocení

Výběr

Nové technologie