Hodnocení Výběr Nové technologie Recenze

Popis tablet ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100 tablet - výhody, nevýhody, vlastnosti

Popis tablet ASUS Transformer Book T100

Technické specifikace

Systém
Operační systém Windows 8
Procesor Intel Atom Z3735E 1330 MHz
Počet jader 4
RAM 2 GB DDR3 1067 MHz
Vnitřní paměť 32 GB
Podpora paměťové karty microSDXC, až 64 GB
Obrazovka
Obrazovka 10,1 ", 1366x768
Širokoúhlý displej ano
Typ obrazovky TFT IPS, lesklý
Dotyková obrazovka kapacitní multitouch
Počet pixelů na palec (PPI) 155
Video procesor Intel HD grafika
Bezdrátová komunikace
Podpora Wi-Fi Wi-Fi 802.11n
Podpora Bluetooth Bluetooth 4.0
Typ SIM karty micro SIM
Počet SIM karet 1
Mobilní komunikace 3G, LTE
Fotoaparát
Přední kamera existuje 1,2 milionu pixelů.
Zvuk
Vestavěné reproduktory mají stereofonní zvuk
Vestavěný mikrofon tam je
Funkčnost
Automatická orientace obrazovky tam je
Senzory akcelerometr, gyroskop, kompas, světelný senzor
Dokovací stanice tam je
Klávesnice Qwerty tam je
Připojení
Připojení USB k počítači ne
Připojení externích zařízení přes USB ano, USB typ A
Připojení k televizoru / monitoru Mikro HDMI
Výstup zvuku / sluchátek je 3,5 mm
Připojení sluchátek tam je
Konektor doku tam je
Napájení
Pracovní doba 11 hodin
Kapacita baterie 31 Vch
Rozměry a hmotnost
Rozměry (LxWxD) 263x171x20,5 mm
Hmotnost 1090 g
Další informace
Kompletní sada tablet, klávesnice, síťový adaptér, manuál
Vlastnosti Microsoft Office Home & Student 2013 je součástí dodávky; multi-touch až 10 dotykových bodů; rozměry a hmotnost dokovací stanice 263x171x10 mm (ŠxVxH), 520 g; Port USB 2.0 na dokovací stanici; zadní kamera 5 megapixelů - volitelné

Recenze k tabletu ASUS Transformer Book T100

Ctnosti

• Přesně to, co se od něj v době nákupu očekávalo. Snadné, univerzální, mobilní.

Nevýhody

• Za méně než dva týdny, micro USB se uvolnil pro nabíjení, musíte se podívat na pozici, na které bude účtovat. Nebylo zcela jasné, jak to zapnout - reakce tablet nebyla zřejmá, bylo nutné stisknout tlačítko dvakrát.

Komentář
Tableta byla zakoupena pro mou ženu. Profesně vyučuje cizí jazyky a každý den s sebou nese spoustu materiálů. Nejprve byl zvolen operační systém - vytvoření společnosti Microsoft v tomto případě bylo považováno za plus. Nejdůležitější byly otázky týkající se hmotnosti, velikosti a autonomních internetových zařízení. Výkon byl méně důležitý. Případy použití: hraní vzdělávacích audio a video souborů (s připojením externích zařízení a bez nich), surfování po internetu a používání online slovníků, s využitím úložiště Office cloud s několika dalšími počítači, krátkodobá práce s dokumenty mezi třídami. K řešení náročnějších úkolů doma se používá notebook o plné velikosti.
Anonim 2014-12-27 Hodnocení 4

Ctnosti

• Vin-8, kompaktní, inteligentní a snadno ovladatelný touchpad. Wai-Fay, LTE pracují skvělou kvalitou příjmu. Je těžké vypsat všechny výhody, pro mě je to dokonalé, ale přesto existuje několik malých Kosyachkov ...

Nevýhody

• velmi razítkem! Případ, obrazovka ... všechno je rychle špinavé. Vložil matný film na problém s displejem a okraje displeje se rozhodly. No, tělo-případ navždy zalapan. K nákupu originálního filmu na něm není možné, vyřízl se z univerzálního matného. je lepší vyzvednout s dotykovým displejem, všechny filmy s jinou geometrií.
  • Vytáhne senzor světla! Nějaký podivný algoritmus jeho práce pracuje normálně se stabilním okolním světlem. Stojí za to, aby se vnější osvětlení trochu změnilo, protože preclík začíná s jasnějším displejem, pak tmavším. Sledování filmu ve tmě je problém - displej se neustále mění v jasu.
  • Existuje však řešení problému auto-jas displeje - je to vypnutí! A to je vše! Nikdo jiný chybí. Na ulici ji nemůžete vypnout, funguje to bez problémů a funkce je dobře využita.
  • Také bych rád mluvil hlasitěji
  • Všechny ostatní problémy lze snadno vyřešit programově pomocí systému Windows.

Komentář
Osobně, v mém použití je tablet na ios, tablety a telefony na Android, Ubuntu. Všichni nervózně kouří na vedlejší kolej.
Windows na Intel vždy byla a bude před námi, výjimkou může být mastek z PC Makentosh, ale to vše je můj osobní názor, a to nemusíte brát v úvahu!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 Hodnocení 5

Ctnosti

• Velmi univerzální, kompaktní a autonomní

Nevýhody

• S pouze jedním USB

Komentář
Tenký a lehký, obecně mobilní transformátor na oknech 8.1. Moc se mi nelíbila jen slabá kamera, ale pro Skype to je v pořádku. Dobrá obrazovka s nádherným úhlem pohledu. Čtyřjádrový procesor a 2 GB RAM poskytuje hladké rozhraní. Transformátor se nezahřívá a běží tiše. Dlouhá životnost baterie
Vergun Ivan, 2014-12-20 Hodnocení 5

Ctnosti

• cena, žádné závady (na nejnovější verzi OS funguje dobře), jasná obrazovka, není žádné zpomalení rozhraní, protože Neexistují žádné ultra-vysoké rozlišení obrazovky, které nejsou nutné pro práci, a grafika jsou taženy těžce ... Baterie je jednou z hlavních výhod, je to něco!

Nevýhody

• upevnění by mohlo být provedeno lépe

Komentář
Obecně jsem s jeho prací spokojen, po dobu 2,5 měsíce nejsou k zařízení kritické komentáře, rozšířil jsem paměť o 64 GB paměťovou kartu, takže mám dost práce na práci a na cestách, můj syn má výkonný stolní počítač))
Papus ivan 2014-12-20 Hodnocení 4

Ctnosti

• Hodná kombinace ceny a kvality.

Nevýhody

• Není splněno.

Komentář
Mám takový notebook. Skvělý model. Rozhodující je pro mě přítomnost Vindouz na tabletu. Používám. a vše je známo, jako na domácím počítači. Mezi výhody patří poměrně velká obrazovka se slušným rozlišením a vestavěnou pamětí. Byl jsem příjemně překvapen, když obvinění trvalo tři dny.
Samoilov Dmitry, 2014-12-22 Hodnocení 5

Ctnosti

• V charakteristikách není uvedeno v tabletu je GPS a funguje to dobře, jen malý nav.program používám 7 silnic.

Nevýhody

• Ve verzi 32 GB není k dispozici zadní kamera.

Komentář
Kdysi býval Acer w3, nelíbil jsem obrazovku a špatný výkon v ní,
Asus tyto nedostatky nemá. Teď bych si vzal verzi 64 GB.
Rygin Roman, 2015-03-24 Hodnocení 5

Video recenzi tablet ASUS Transformer Book T100

Pozor! Přesnost informací a výsledků hodnocení je subjektivní a není reklamou.

Hodnocení

Výběr

Nové technologie