Technické specifikace
Systém | |
---|---|
Operační systém | Windows 8 |
Procesor | Intel Atom Z3735E 1330 MHz |
Počet jader | 4 |
RAM | 2 GB DDR3 1067 MHz |
Vnitřní paměť | 32 GB |
Podpora paměťové karty | microSDXC, až 64 GB |
Obrazovka | |
Obrazovka | 10,1 ", 1366x768 |
Širokoúhlý displej | ano |
Typ obrazovky | TFT IPS, lesklý |
Dotyková obrazovka | kapacitní multitouch |
Počet pixelů na palec (PPI) | 155 |
Video procesor | Intel HD grafika |
Bezdrátová komunikace | |
Podpora Wi-Fi | Wi-Fi 802.11n |
Podpora Bluetooth | Bluetooth 4.0 |
Typ SIM karty | micro SIM |
Počet SIM karet | 1 |
Mobilní komunikace | 3G, LTE |
Fotoaparát | |
Přední kamera | existuje 1,2 milionu pixelů. |
Zvuk | |
Vestavěné reproduktory | mají stereofonní zvuk |
Vestavěný mikrofon | tam je |
Funkčnost | |
Automatická orientace obrazovky | tam je |
Senzory | akcelerometr, gyroskop, kompas, světelný senzor |
Dokovací stanice | tam je |
Klávesnice Qwerty | tam je |
Připojení | |
Připojení USB k počítači | ne |
Připojení externích zařízení přes USB | ano, USB typ A |
Připojení k televizoru / monitoru | Mikro HDMI |
Výstup zvuku / sluchátek | je 3,5 mm |
Připojení sluchátek | tam je |
Konektor doku | tam je |
Napájení | |
Pracovní doba | 11 hodin |
Kapacita baterie | 31 Vch |
Rozměry a hmotnost | |
Rozměry (LxWxD) | 263x171x20,5 mm |
Hmotnost | 1090 g |
Další informace | |
Kompletní sada | tablet, klávesnice, síťový adaptér, manuál |
Vlastnosti | Microsoft Office Home & Student 2013 je součástí dodávky; multi-touch až 10 dotykových bodů; rozměry a hmotnost dokovací stanice 263x171x10 mm (ŠxVxH), 520 g; Port USB 2.0 na dokovací stanici; zadní kamera 5 megapixelů - volitelné |
Recenze k tabletu ASUS Transformer Book T100
Ctnosti
- Přesně to, co se od něj v době nákupu očekávalo. Snadné, univerzální, mobilní.
Nevýhody
- Za méně než dva týdny, micro USB se uvolnil pro nabíjení, musíte se podívat na pozici, na které bude účtovat. Nebylo zcela jasné, jak to zapnout - reakce tablet nebyla zřejmá, bylo nutné stisknout tlačítko dvakrát.
Komentář
Tableta byla zakoupena pro mou ženu. Profesně vyučuje cizí jazyky a každý den s sebou nese spoustu materiálů. Nejprve byl zvolen operační systém - vytvoření společnosti Microsoft v tomto případě bylo považováno za plus. Nejdůležitější byly otázky týkající se hmotnosti, velikosti a autonomních internetových zařízení. Výkon byl méně důležitý. Případy použití: hraní vzdělávacích audio a video souborů (s připojením externích zařízení a bez nich), surfování po internetu a používání online slovníků, s využitím úložiště Office cloud s několika dalšími počítači, krátkodobá práce s dokumenty mezi třídami. K řešení náročnějších úkolů doma se používá notebook o plné velikosti.
Anonim 2014-12-27 Hodnocení 4
Ctnosti
- Vin-8, kompaktní, inteligentní a snadno ovladatelný touchpad. Wai-Fay, LTE pracují skvělou kvalitou příjmu. Je těžké vypsat všechny výhody, pro mě je to dokonalé, ale přesto existuje několik malých Kosyachkov ...
Nevýhody
- velmi razítkem! Případ, obrazovka ... všechno je rychle špinavé. Vložil matný film na problém s displejem a okraje displeje se rozhodly. No, tělo-případ navždy zalapan. K nákupu originálního filmu na něm není možné, vyřízl se z univerzálního matného. je lepší vyzvednout s dotykovým displejem, všechny filmy s jinou geometrií.
- Vytáhne senzor světla! Nějaký podivný algoritmus jeho práce pracuje normálně se stabilním okolním světlem. Stojí za to, aby se vnější osvětlení trochu změnilo, protože preclík začíná s jasnějším displejem, pak tmavším. Sledování filmu ve tmě je problém - displej se neustále mění v jasu.
- Existuje však řešení problému auto-jas displeje - je to vypnutí! A to je vše! Nikdo jiný chybí. Na ulici ji nemůžete vypnout, funguje to bez problémů a funkce je dobře využita.
- Také bych rád mluvil hlasitěji
- Všechny ostatní problémy lze snadno vyřešit programově pomocí systému Windows.
Komentář
Osobně, v mém použití je tablet na ios, tablety a telefony na Android, Ubuntu. Všichni nervózně kouří na vedlejší kolej.
Windows na Intel vždy byla a bude před námi, výjimkou může být mastek z PC Makentosh, ale to vše je můj osobní názor, a to nemusíte brát v úvahu!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 Hodnocení 5
Ctnosti
- Velmi univerzální, kompaktní a autonomní
Nevýhody
- S pouze jedním USB
Komentář
Tenký a lehký, obecně mobilní transformátor na oknech 8.1. Moc se mi nelíbila jen slabá kamera, ale pro Skype to je v pořádku. Dobrá obrazovka s nádherným úhlem pohledu. Čtyřjádrový procesor a 2 GB RAM poskytuje hladké rozhraní. Transformátor se nezahřívá a běží tiše. Dlouhá životnost baterie
Vergun Ivan, 2014-12-20 Hodnocení 5
Ctnosti
- cena, žádné závady (na nejnovější verzi OS funguje dobře), jasná obrazovka, není žádné zpomalení rozhraní, protože Neexistují žádné ultra-vysoké rozlišení obrazovky, které nejsou nutné pro práci, a grafika jsou taženy těžce ... Baterie je jednou z hlavních výhod, je to něco!
Nevýhody
- upevnění by mohlo být provedeno lépe
Komentář
Obecně jsem s jeho prací spokojen, po dobu 2,5 měsíce nejsou k zařízení kritické komentáře, rozšířil jsem paměť o 64 GB paměťovou kartu, takže mám dost práce na práci a na cestách, můj syn má výkonný stolní počítač))
Papus ivan 2014-12-20 Hodnocení 4
Ctnosti
- Hodná kombinace ceny a kvality.
Nevýhody
- Není splněno.
Komentář
Mám takový notebook. Skvělý model. Rozhodující je pro mě přítomnost Vindouz na tabletu. Používám. a vše je známo, jako na domácím počítači. Mezi výhody patří poměrně velká obrazovka se slušným rozlišením a vestavěnou pamětí. Byl jsem příjemně překvapen, když obvinění trvalo tři dny.
Samoilov Dmitry, 2014-12-22 Hodnocení 5
Ctnosti
- V charakteristikách není uvedeno v tabletu je GPS a funguje to dobře, jen malý nav.program používám 7 silnic.
Nevýhody
- Ve verzi 32 GB není k dispozici zadní kamera.
Komentář
Kdysi býval Acer w3, nelíbil jsem obrazovku a špatný výkon v ní,
Asus tyto nedostatky nemá. Teď bych si vzal verzi 64 GB.
Rygin Roman, 2015-03-24 Hodnocení 5
Video recenzi tablet ASUS Transformer Book T100