Technické specifikace
Technické specifikace | |
---|---|
Napájení | 1050 W |
Počet poboček | 2 |
Počet toastů | 2 |
Typ kontroly | elektronické |
Úprava opékání | tam je hladký |
Jednostranné grilování | tam je |
Tlačítko Storno | tam je |
Funkce odmrazování | tam je |
Funkce topení | tam je |
Tepelně izolované pouzdro | tam je |
Vlastnosti | |
Automatické toasty | tam je |
"Extra-vzestup" toasty | tam je |
Automatické opékání | tam je |
Ohřívač sušenek | ne |
Podnos na drobky | tam je |
Materiál těla | kov |
Displej | tam je |
Ovládání podsvícení | tam je |
Další informace | 7 stupňů pražení, funkce "provozní řízení"; funkce paměti |
Recenze toustovače Bork T700
Ctnosti
- To byl můj první a zatím jediný toustovač, takže s tím není nic v porovnání. koupil tak, že to bylo spolehlivé - výrobce je slušný kovový obal: nic se nikde neroztaje. K dispozici je prostor pro kabel. Všechno ostatní jen splnilo očekávání. Obecně jsem spokojený, velkou rodinu používáme pravidelně více než 5 let, TTT bez jakýchkoliv stížností.
Nevýhody
- Toast se nahlas objeví, pokud nečekáte - otřásnete se a navíc se to zvedne (možná se tato funkce vypne ????).
- Toasty nikdy neskočily na stůl, jak psali v předchozích recenzích.
Komentář
omela207, 2011-02-07 Hodnocení 4
Ctnosti
- Malá velikost, krásný design, pěkný modrý barevný displej. Hlavní funkce jsou prováděny bez jakýchkoliv stížností. Tam je vytáhnout zásobník pro drobky.
Nevýhody
- Cena. Neexistuje žádná funkce hladkého zvedání chleba, jak je uvedeno v obchodě.
Komentář
V obchodě, kde koupila, bylo napsáno na ceníku: Hladký vzestup toastů, který mě velmi potěšil. Vedl na cenu, kdysi drahé, pak oprávněné. Ve skutečnosti se ukázalo, že po opékání je slyšet třesk a kus našeho ruského dlouhého bochníku je přímo na stole. Skvělé, možná proto i tato cena. Letěl bych hned s olejem, žádná cena by vůbec nebyla.
elsa777, 2010-09-05 Hodnocení 4
Ctnosti
- Skvělý design. Případ se příliš nezahřívá. Zdá se, že je to kvalitní stavba. Záruka 2 roky.
Nevýhody
- Cena.
Komentář
Dobrý toustovač. Spáluje vynikající klasický toastový chléb i na úrovni 2-4. Samozřejmě, že 9 stupňů pražení je příliš mnoho! Není-li někdo rád jíst uhlíky. Jednostranná funkce pečení speciálů. chléb pro toasty - beletrie - toasty se suší přes. Ale pokud dáte dva toasty v jednom oddělení najednou, to dopadá dokonale: v tomto případě, toast se ukáže být smažený na jedné straně a něžný, měkký na straně druhé) Proto, funkce jednostranné pražení lze nalézt v každém toustovač. Vzhledem k tomu, že toustovač hranolky, a funkce odmrazování není potřeba. Proto vám doporučuji, abyste se po superfuncích ne honili, ale abyste si vybrali toustovač jednoduše podle kvality stavby, charakteristického (rovnoměrného) opékání chleba a podle designu, který se vám líbí) Cena tohoto výrobku je velmi nedostatečná. Ačkoli design pro 5+
Anonim 2014-03-21 Hodnocení 4
Ctnosti
- Vypadá stylově, je to vskutku ozdoba v kuchyni, je to dobré smažení, můžete si vychutnat stupeň pečení při vaření, je to velmi pohodlné.
Nevýhody
- Mírně dražší než všichni ostatní.
Komentář
Inteligentní zařízení, perfektně funkční, na jedné straně velmi oblíbené funkce pečení
Anonim 2011-12-14 Hodnocení 5
Ctnosti
- Vysoce kvalitní pečeně, stylový design, rozumná cena
Nevýhody
Komentář
Rozhodl jsem se změnit svůj starý plastový toustovač na nový. Vybral jsem si to dlouho, zejména proto, že jsem si nevšiml, že je v jejich funkčnosti velký rozdíl. Bylo by samozřejmě žádoucí pečený chléb rovnoměrně, protože předchozí toustovač to ne vždy dělal. Jako výsledek, na radu prodávajícího koupil toustovač Bork. S nákupem jsem velmi spokojen a nyní chápu, že rozdíl mezi drahými a levnými toustery je významný.Smaží opravdu rovnoměrně, opravdu se mi líbí skutečnost, že ví, jak smažit chléb na jedné straně, při vaření se tělo neohřívá a toustovač dokonale zapadá do kuchyně. Doporučuji všem!
sukhanova28 2012-02-21 Hodnocení 5
Ctnosti
- Krásné, spolehlivé
Nevýhody
- jako všechno
Komentář
Dobré přizpůsobení interiéru. Ukázalo se také, že hranolky toast dobře a správně. Velmi spokojený, nikdy nelitoval.
Anonim 2011-12-13 Hodnocení 5