Hodnocení Výběr Nové technologie Recenze

Huawei Mediapad T3 8.0

Detailní informace

Charakteristika Huawei Mediapad T3 8.0

Systém
Operační systém Android 7.0
Procesor Qualcomm Snapdragon 425 1400 MHz
Počet jader 4
Výpočetní jádro Cortex-A53
Technický proces 28 nm
Vnitřní paměť 16 GB
RAM 2 GB DDR3
Slot pro paměťovou kartu existuje, microSDXC, až 128 GB
Obrazovka
Obrazovka 8 ", 1280x800
Širokoúhlý displej ano
Typ obrazovky TFT IPS, lesklý
Dotyková obrazovka kapacitní multitouch
Počet pixelů na palec (PPI) 170
Video procesor Adreno 308
Bezdrátová komunikace
Podpora Wi-Fi K dispozici je Wi-Fi 802.11n, WiFi Direct
Podpora Bluetooth mají Bluetooth 4.0, A2DP
Mobilní komunikace 3G, LTE (pásmo 1, 3, 5, 19, 7, 8, 20, 38, 39, 40, 41)
Fotoaparát
Zadní kamera je zde 5 megapixelů
Funkce zadní kamery automatické zaostřování
Přední kamera 2 megapixely
Zvuk
Vestavěný reproduktor tam je
Vestavěný mikrofon tam je
Funkčnost
GPS ano, s podporou A-GPS
GLONASS tam je
Automatická orientace obrazovky tam je
Senzory akcelerometr
Podpora formátování
Zvuk AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3
Video MKV, MOV, MP4
Připojení
Typ nabíjecího konektoru micro usb
Připojení USB k počítači tam je
Připojení externích zařízení přes USB volitelné
Výstup zvuku / sluchátek je 3,5 mm
Napájení
Kapacita baterie 4800 mAh
Rozměry a hmotnost
Rozměry (LxWxD) 211x124,7x8 mm
Hmotnost 350 g
Další informace
Materiál těla kov
Rok vyhlášení 2017

Recenze Huawei Mediapad T3 8.0

Hodnocení 5
Výhody: Stavět kvalitní, bez vůle, kovový zadní kryt, Wi Fi rychle připojí, úlovky dobře, hry jít dobře, 2 GB RAM, poplatky rychle, drží poplatek dobře, nevšiml zaostává při práci, nezavádějte tabletu příliš mnoho.
Nevýhody: Konektor pro nabíjení je na spodní straně, na starém tabletu, který byl nahoře, protože to je nepohodlné držet tablet, nemůžete ho držet jednou rukou, musíte držet něco levou rukou, je to trapné, je to nepříjemné, je to necitlivé a dent není vhodný. dát proto, že drát je ohnutý, nyní druhý mínus, který je spojen s prvním, chtěl jsem otočit tabletu vzhůru nohama, myslel jsem, aby problém vyřešil a figushki, otočil se jen doprava a doleva, dokonce i mínus, když otočil tablet na jeho straně, například ve hře nebo při sledování videa , tlačítka pro ukončení a .D zůstat v jedné poloze a nepohybuje na stranu, protože to mít neustále izgolyatsya na Asus a mohl otočit tlačítek tabletu, jak se vám líbí a také přesunuta.
Komentář: Pokud to nebylo pro vstup účtovat zdola, pak je to naprosto perfektní tablet s malými minusy.
Obecně platí, že tableta je spokojená, co se týče práce, které vyhovuje, co jsem chtěl.
Shilov Dmitry 26. ledna 2018
Hodnocení 5
Výhody: Fresh 7 Android, nativní shell je velmi pohodlné.
1 autonomie
2 cena
3 výkon
4 obrazovka
5 předinstalovaných užitečných programů
6 nedostatek "odpadků"
7 Dostupnost funkce OTG
Nevýhody: příliš hlasité
žádné nfs
Komentář: Po smrti mé oblíbené tablety koupil tento zázrak čínského průmyslu Asus (žil 4,5 roku).
1. Autonomie je vynikající. V aktivním stahování (internet, filmy, hry) bude snadno žít dva dny. V pohotovostním režimu není energie téměř zbytečná - pro tento obrovský +. Jednou jsem takhle ležel po dobu 5 dní - trvalo 5 procent poplatku. Skvělé!
2. Za cenu mimo soutěž)
3 a 4. Odezva při stisknutí okamžitě (je zde ochranné sklo), ne visí. Obrazovka je šťavnatá, jasná. Tam je režim ochrany očí - to je vždy aktivován pro mě. O hře. Mám - epické ptáky, Hill Climb 2, Vector, Need for Speed ​​no Limits. To vše je v pořádku.
5. Velmi spokojen s přítomností předinstalovaného balíčku, exl, powerpoint. V počítači jsou texty rozpoznány jako nativní :)
6. Píšou o spoustu předinstalovaných programů. Nevím. Pokud jen hodně Google - filmy, hry. A tak je všechno ostatní pro sebe naprosto nezbytné.
Přítomnost podpory OTG mě velmi potěšila.Díky speciálnímu kabelu, který jsem měl od prvního tabletu (Asus tuto funkci nepodporoval), jsem připojil pevný disk 750 GB se sbírkou filmů - okamžitě jsem ho rozpoznal a vytáhl i bez připojení k síti. Ověřeno! Připojte klávesnici - funguje také.
Výsledek.
Nejsem za to, abych zaplatil desítky tisíc rublů za přenosná zařízení. Tento tablet za 10 milionů plně uspokojí potřeby moderního kupujícího.
Mám na mysli koupi Huawei jako druhého telefonu (hlavní telefon Windows).
Panushkina Irina 08. ledna 2018
Hodnocení 4
Výhody: Docela dobrý tablet za cenu!

- Dlouhodobě drží baterii, rychle se nabíjí
- dobrá obrazovka
- Nízká hmotnost, dobrý materiál těla
- existuje režim uchování vidění (ztlumení bílého světla obrazovky - například noční směna na zařízení iPhone)
Nevýhody: Rozpočtový model samozřejmě nebyl bez vad:
- Nejzákladnější - hrubé nastavení hlasitosti reproduktoru. To znamená, že na 1 bod, hlasitost okamžitě křičí, a přidává objem na hodně. Mimochodem, na předním panelu je jeden reproduktor (1 reproduktor na ucho a zvonek)
- Bez automatického nastavení jasu obrazovky
- Někdy zamrzne, když otočíte obrazovku, dlouho si myslí, co je třeba udělat)
- Tlačítko je zapnuté a hlasitost se provádí zhruba - vyčnívá jako na porcelánovém telefonu za 2 tisíce (nemá to vliv na funkčnost).
Komentář: Doporučuji koupit! Chcete-li zobrazit internet a karikatury dokonale sedí!
Kononenko Kirill 10. prosince 2017
Hodnocení 5
Výhody: Vynikající kvalita konstrukce, kovové tělo, dokonale zachytí síť a GPS, drží náboj po dlouhou dobu, nezpomaluje vůbec, je příjemná hmotnost, jako monolit je rovný.
Nevýhody: Docela značkové plátno, musíte dát film nebo sklo, jinak to bude rychle poškrábaný. Více si stěžovat, zejména cenovka potěší.
Komentář: Velmi spokojen s tímto tabletem, velmi chytrý, absolutně neohřívaný (protože kovový obal - v důsledku toho se dobře vychladne). Koupil jsem si pro sledování filmů, surfování na internetu a jako GPS navigátor, a zvládá tyto úkoly dokonale, žádné zpoždění a vlysy. Koupil jsem za 10500 str. Za tuto cenu je to prostě perfektní. Koupil jsem pro něj také nativní obal. Obecně jsem spokojen, doporučuji každému, kdo chce dobrý stroj, a nechce rozložit příliš mnoho lávy.
Glazkov Ivan 21. září 2017
Hodnocení 5
Výhody: Velká obrazovka s docela přijatelným obrázkem. Nastavením jasu v čtečce můžete číst v úplné tmě a černé pozadí nezasvítí, což je skvělé. Dobrý reproduktor - hlasitost a jasnost dostatečně pro audio knihy a konverzace. Vynikající mikrofon - rozhovor ve Skype dobře slyší ze vzdálenosti 1m (nepokoušel jsem se dále pohybovat). Software třetích stran je, ale ne nepříjemný s jeho množstvím a posedlostí. Skvělé wi-fi, kde telefon Lenovo ztratil signál, tohle ukazuje 4 divize z 5.
Nevýhody: Žádné automatické nastavení jasu. Mírně zpomaluje přepínání z hlasového vstupu na klávesnici. Nabíjení v ceně 1A, neúčtuje rychle, ale ne příliš dlouho. Obrazovka, jak již bylo napsáno, rychle zalyapyvaetsya, s přímým pohledem na to, že není patrný a nezasahuje do čtení obrazu.
Na fotoaparátu není žádný záblesk, proč se jen zřídka používají na tablety ...
Komentář: Líbilo se mi to. Pocit kvalitních věcí, což je pěkné.
Kapsa džíny a boční kapsa saka jsou umístěny vzadu, ale obě jsou zpožděny. Obecně je velký. Je vhodné držet jednu ruku, ale musíte ji ovládat dvěma rukama. Na druhé straně, velká obrazovka, ve srovnání s telefonem, přidává pohodlí jak v psaní, tak v úpravách textu. Moc se mi líbil hlasový vstup, rozpoznává se s chybami a je třeba je upravit později, ale ukazuje se rychleji než psaní na klávesnici na obrazovce.
Koupil jsem ho, abych nahradil telefon, doufám, že může nahradit čtečku elektronickým inkoustem.
18. září 2017
Huawei Mediapad T3 8.0 je vybrán v hodnocení: \ t
9 nejlépe 8 palcové tablety

Hodnocení

Výběr

Nové technologie