Nová voda T5
Detailní informace
9.5 / 10
Hodnocení
Vlastnosti Nová voda T5
Klíčové vlastnosti | |
---|---|
Typ zařízení | filtru |
Typ filtru | tryska jeřábu |
Vodní přípojka | tam je |
Počet kroků čištění | 3 |
Účel | odstranění volného chloru |
Použití | pro studenou vodu, pro horkou vodu |
Fyzikální vlastnosti | |
Včetně modulu filtru | tam je |
Modul standardního filtru zdroje | 40 000 l |
Čerpadlo pro zvýšení tlaku | ne |
Skladovací kapacita | ne |
Špičkový výkon | 11 l / min |
Teplota vstupní vody | 5 - 65 ° C |
Velikost připojení | 1/2" |
Hmotnost | 0,5 kg |
Další informace | |
Vlastnosti | sprchový filtr; kompatibilní s jakýmkoliv typem sprchového systému; Součástí dodávky je i chromovaný adaptér |
Recenze New Water T5
Hodnocení
2
Výhody: Dříve (v roce 2011) pracoval dobře a bělil bělidlo s třeskem.
Nevýhody: Nyní přestal pracovat. Ať už začaly odbarvovat více chloru (moskva, cao), nebo filtry se staly nekvalitními a výrobce šetří ... Stručně řečeno, v letech 2012-13 nedošlo k žádnému účinku ((např. Odlupování kůže a loupání po koupeli,
Ano, měníme kazety jednou za tři měsíce, takže si nemyslíte, že mám od roku 2011 jeden filtr.
Jeho cena je přemrštěná
Ano, měníme kazety jednou za tři měsíce, takže si nemyslíte, že mám od roku 2011 jeden filtr.
Jeho cena je přemrštěná
Komentář: v roce 2011 cena pásky 1200, právě teď - 1500 !!! + 25%, buďte hořký!
24. ledna 2013
Zkušenosti: více než rok
Hodnocení
1
Výhody: Viditelné pozitivní nenalezeno
Nevýhody: absolutně nefiltruje rez
Komentář: Obecně platí, že jsem si tento "zázrak" koupil ve svém internetovém obchodě i. Neměla by to být falešná, zašroubovaná a zevní před úplnou nepřítomností viditelného efektu. Bydlím v Kyjevě a voda se v poslední době stala nažloutlou od rzi. Vypadá to, že to není kritické, ale rád bych si koupal dítě v čisté vodě, několik posledních týdnů jsem ho přefiltroval běžným hadříkem, ale já jsem byl z této události unavený a rozhodl jsem se koupit filtr. K mému překvapení nebyla kaple, když se podlaha koupelny "nažloutlé" vody nahromadila, rozhodla jsem se experimentovat a nasadit hadr, který téměř okamžitě začal žloutnout (podél obrysu hadice, kde voda prošla) Ie Ukazuje se, že obvyklá tkanina svinutá v několika vrstvách rezných filtrů lépe než tento filtr! To je důvod, proč jsem se vrátil ke staré metodě "ručního filtrování": (Nemohu říct nic o bělení
kiki-vik
18. prosince 2012
Zkušenosti: méně než měsíc
Hodnocení
5
Výhody: Pociťovaný pocit těsné pokožky po sprše okamžitě zmizel. Pro co vlastně byl zakoupen filtr.
Nevýhody: Podle mého názoru je cena poněkud příliš vysoká. Ve skutečnosti je to jen plastová baňka. Ale neexistují žádné skutečné analogie.
Komentář: Filtr provede úlohu. Doporučuji koupit.
artem7a
20. února 2012
Hodnocení
4
Výhody: - snadná instalace;
- univerzálnost
- univerzálnost
Nevýhody: - zdroj neodpovídá uvedenému
Komentář: Kůže přestane být suchá pouze v prvních 1-2 týdnech a po 1,5 měsíci se barva vody stává viditelnou :) Nevím, samozřejmě, voda v Khimki může být samozřejmě tak špatná, ale pokaždé, když si koupíte nový filtr (vyměnitelné kazety je velmi obtížné najít) jsou zřídka poměrně drahé. Rodina 3 osoby, 2 dospělí - denně 5-10 minut sprchový kout, dětské koupání ve vaně. No, kde je nárokováno 40.000 litrů ???
A přesto je to lepší než nic ...
A přesto je to lepší než nic ...
29. prosince 2011
Zkušenosti: několik měsíců
Hodnocení
5
Výhody: Když jsem vzal, nebyly žádné bílé případy. Dali mi chrom, kombinovaný s mixerem =)
Opravdu je voda měkká.
Opravdu je voda měkká.
Nevýhody: Cena, a musíte udělat hodně úsilí, aby ji zpřísnit.
Komentář: Stojí za to.
Rozdíl ihned odečtěte.
Rozdíl ihned odečtěte.
TITAH84
21. července 2010
Hodnocení
5
Výhody: Super věc, použití filtrační kůže je hladká, téměř jako moře.
Nevýhody: Trochu těžké konev s filtrem, ale pokud chcete, můžete převažovat (je zde chromovaná tryska pro alternativní upevnění)
Komentář: Voda z kohoutku proniká do dřezu a zanechává na dřezu rezavou značku (s denním oplachováním této rzi z dřezu) O_o. Já opravdu nechci používat takovou vodu (Moskva, stanice metra Schelkovskaya). Koupili jsme si tento filtr pro sprchu, teď si myjeme obličej a umývám si ruce výhradně ze sprchy, rozdíl je hmatatelný. Kůže se neodlupuje a po čištění zubů pomocí vody po filtru ze sprchy je chuť v ústech zcela jiná, velmi měkká a svěží. Závěr - Masthev!
lentamente
28. dubna 2010
Hodnocení
5
Výhody: Je to opravdu funguje, myslel jsem jen reklamu, kůže je hladký po sprše, jednoduchá instalace.
Nevýhody: Mírně snížil tlak vody ze sprchy.
Komentář: Manželka se se mnou rozvedla koupit, nechtěl si koupit. Myslel jsem - solidní reklama, další zázračný prostředek.
Ve skutečnosti je to skvělá věc, funguje to opravdu. V koupelně se vůně změnila po sprše, atmosféra je jiná. Ale hlavní kůže se stává hladkou. Velmi spokojen.
Zpočátku jsem to dala přímo na konev - to bylo tak těžké, že mě dokonce napjalo, nemluvě o mé ženě. Musel jsem se před hadicí změnit. Teď je vše v pořádku. Doporučuji.
Ve skutečnosti je to skvělá věc, funguje to opravdu. V koupelně se vůně změnila po sprše, atmosféra je jiná. Ale hlavní kůže se stává hladkou. Velmi spokojen.
Zpočátku jsem to dala přímo na konev - to bylo tak těžké, že mě dokonce napjalo, nemluvě o mé ženě. Musel jsem se před hadicí změnit. Teď je vše v pořádku. Doporučuji.
18. dubna 2009
V hodnocení je vybrána nová voda T5:
Top 20 vodní filtry