Hodnocení Výběr Nové technologie Recenze

Oriel 963 (DVB-T2)

Detailní informace

Specifikace Oriel 963 (DVB-T2)

Obecné vlastnosti
Typ digitální televizní tuner
Provedení externí
Typ připojení autonomní
Zachycení videa ne
FM tuner ne
Video funkce
Podpora HD ne
Výstupní formát videa 4:3, 16:9
Digitální normy DVB-T, DVB-T2
Vstupy a výstupy
Výstupy audio, HDMI, scart
Firewire ne
Další funkce a možnosti
Teletext tam je
Časované nahrávání tam je
Odložený režim tam je
Další informace
Dálkové ovládání tam je
Vlastnosti USB 2.0 s podporou zápisu, displej na předním panelu; koaxiální digitální audio výstup; rodičovský klíč, prohlížení fotografií, prohlížení video souborů; Podpora DOLBY DIGITAL; kovové pouzdro

Recenze Oriel 963 (DVB-T2)

Hodnocení 5
Výhody: Skvělý, snadno nastavitelný tuner. Krásný obraz. Kovové pouzdro. Neohřívá se. Intuitivní menu. Citlivý tuner.
Nevýhody: To jsou NE!
Komentář: Četl jsem spoustu testů, srovnání a recenze. Rozhodl jsem se zůstat na tomto modelu. Ne, jak moc lituji. Vyberte si to nejlepší. Chci okamžitě říct o "SOAP" obrazu. Což by mělo být přítomno na tomto tuneru. Mám to NE. Velmi jasný obraz. Dokonce i s jasností na TV 50%. Nyní o samotném vybavení: TV "Samsung 28" série 4 HD LED UE28F4000AW, kabel HDMI Philips SWV3430S / 10 1,0 m, tuner Oriei 963, anténní vlnový kanál (UHF) 11 prvků (externích) pasivních. Směr na Ostankino (44 km.) Síla a kvalita signálu podle (tuner Oriel 963) 99%. Dokonce připravil Mast zesilovač AB 011 "TERRA" UHF (DVB-T2). Ale nebyl potřebný. Po sledování televize digitálním signálem DVB-T2. Pro sebe jsem se rozhodl, že v moskevské oblasti nejsou desky jako "TŘI FARBA" potřeba. Hodně štěstí všem při výběru tuneru. Doufám, že moje zkušenosti a recenze někomu pomohou.
Doroshenko Gennady 12. dubna 2015, Balashikha Zkušenosti: méně než měsíc
Hodnocení 5
Výhody: Vynikající model, rychlé nastavení, dobrá kvalita sestavení, 20 kanálů na veřejné anténě. Vše je intuitivní!
Nevýhody: nebyly odhaleny
Komentář: Doporučuji. neohřívané
Andreev Vladimir 12. února 2015, Vsevolozhsk Zkušenosti: méně než měsíc
Hodnocení 5
Výhody: Kovové pouzdro, příjemné dálkové ovládání, rychlé menu, kvalitní fotografie
Nevýhody: Ještě neviděl
Komentář: Ve srovnání s jinými mladšími modely jsou přijímače s aretací skvěle vypadající a funkční konzolí, stejně jako obrazovka s aktuálním časem. Cena je ve srovnání s ostatními přijímači poměrně dostačující.
Pozdnyakov Denis 9. února 2015, Petrohrad Zkušenosti: několik měsíců
Hodnocení 5
Výhody: Vynikající kvalita příjmu. S dálkovým tunerem je regulovaná hlasitost. Na dálkovém ovladači je samostatné tlačítko pro přepnutí na usb. Když kliknete na tlačítko "ok", zobrazí se celý seznam kanálů, podle jeho názvu můžete přejít na jiný kanál. Elegantní dálkové ovládání. V pohotovostním režimu se zobrazují hodiny, které jsou automaticky nastaveny bez vaší účasti.
Nevýhody: Mírně "píšťalky", ale od 4 metrů již není slyšitelné, nezasahuje do spánku. Nepřehrálo video s příponou .mov (většina mých domácích videí). První tuner odmítl poslouchat dálkový ovladač a neměl čas naladit se na kanál. Problém byl vyřešen nahrazením.
Komentář: Skvělý model. Vzal si ho, protože všechny dmv kanály analogové televize jsou přijímány s šumem a rušením. Chata na křižovatce 1. betonka a Volokolamki, v údolí. Anténa - aktivní mřížka. Tento tuner přijímá všechny kanály ve vynikající kvalitě.
04.2.2015, Moskva Zkušenosti: méně než měsíc
Hodnocení 4
Výhody: Nádherná konzole s rychlým přepínáním kanálů, vysokou citlivostí, jednoduchým a dostupným menu, s jasným obrazem, stylovým designem, kovovým tělem, krásným dálkovým ovládáním, konzola se během práce příliš nezahřívá.
Nevýhody: Přehrávač médií nepřehrává filmy s běžnou stereofonní stopou (PCM), ačkoli tato možnost je uvedena v cestovním pasu. Doufáme, že v aktualizaci softwaru vývojáři tuto poruchu odstraní a pak můžete bezpečně dát 5
03.02.2015, Volgograd Zkušenosti: několik měsíců
Hodnocení 5
Výhody: Vynikající prefix, kanály se rychle přepínají, všudypřítomný přehrávačový pevný disk pro 500 koncertů se bez problémů reprodukuje.
Nevýhody: Ne mínusy, ale dutiny - lehce piskne v pohotovostním režimu, který v noci, v tichu, může trochu namáhat). Nabídka v části EPG-EPG - nelze zobrazit průvodce programem bez změny kanálů, nabídka je v tomto ohledu lepší
Komentář: Pro 4 měsíce používání závady a vytápění nemám pozorovat, to funguje každý den, příjem je 99%, mám něco porovnat s globo 100 a cascade 2101. Doporučuji Oriel 963, slušné zařízení.
Ushakov Sergej 31. ledna 2015 Zkušenosti: méně než měsíc
Hodnocení 5
Výhody: Jistý příjem všech kanálů k obvyklé vnitřní anténě na okraji města. Rychlé vyhledávání bez problémů. Pohodlný, výkonný dálkový ovladač se standardními bateriemi AAA. Tento model byl speciálně zakoupen poté, co byl porovnán s nejoblíbenějším, odpovídajícím ceně a přečtěte si recenze. Není to špatně.
Nevýhody: Chtěl bych ještě dál, dálkové ovládání bylo ještě o něco větší, i když je již větší než jeho protějšky. Přehrávač médií může usnadnit práci.
Komentář: Skvělá kvalita obrazu, skvělý záznam na flash disku. Podporuje externí média až do 500 GB. 2-hodinový film bude po záznamu přibližně 6 GB. Zobrazení záznamů v počítači se systémem Windows 7 - žádný problém.
Naskatov Nikolay 24. prosince 2014, Orel Zkušenosti: méně než měsíc
Hodnocení 5
Výhody: Metallich. pouzdro není vyhřívané, nejvhodnější dálkové ovládání v modelové řadě konzol Oriel, dobrý tuner, dobré zpracování, současná přítomnost výstupů SCART a 3RSA, přítomnost vysvědčení s hodinami na předním panelu.
Nevýhody: Jako přehrávač médií - slabý. Nečte všechny formáty videa. Podle tohoto ukazatele je nižší než u modelu "Oriel 910", který reprodukuje mnohem větší počet video formátů. Mírně znatelný pískání uvnitř pouzdra přístroje, které je součástí zásuvky. Ale ve třech krocích už není slyšitelný, takže se neobtěžuje. Nedostatek propojovacích kabelů je součástí dodávky.
Komentář: Jako digitální tuner - to nejlepší v celé řadě Oriel. Ve městě dokonce dostává odražený signál na domácí UHF anténě z drátu. Ve vzdálenosti 30 km od města vyžaduje anténa trochu přesnější ladění, ale stále bez problémů zachytí signál. Práce ve větší vzdálenosti od opakovače ještě nebyla ověřena. Skladoval takové předpony s mnoha svými přáteli. Všichni byli velmi potěšeni. 8 kusů takových tunerů už prošlo rukama. Ještě žádné manželství. Pokud jde o možnost nahrávání televizních pořadů přes USB, přiznám se, že jsem to ještě nezkusil, protože nebylo třeba.
Pokud by tento model měl silnější a všežravější mediální přehrávač (alespoň jako Oriel-910), bylo by možné hodnotit 5+.
A pokud Oriel ještě vydá model s výstupem VGA (pro počítačový monitor), mohou mít během svého života vztyčenou památku.
22. listopadu 2014, Petrohrad Zkušenosti: několik měsíců
Hodnocení 5
Výhody: Včera jsem koupil Oriel 963. Naladil jsem 20 digitálních kanálů v automatickém režimu. Kvalita obrazu na televizoru je vynikající. Externí anténa napájená z Funke
Nevýhody: Neodhalil
Komentář: Zařízení je provedeno v kovovém pouzdře a je kvalitativně. V režimu vypnuto zobrazuje čas.
21. listopadu 2014, Istrie Zkušenosti: méně než měsíc
Hodnocení 5
Výhody: Při slabých úrovních signálu (~ 40%) je kvalita 75-80%. AC3 kodek.
Nevýhody: Nenašel jsem
Komentář: Díval jsem se na to, když jsem ho instaloval, ale soudě podle toho, že majitelé zařízení mi nezavolali 1 měsíc po instalaci, je vše v pořádku!
alikb05 13. října 2014, Petrohrad Zkušenosti: méně než měsíc
Oriel 963 (DVB-T2) je vybrán k hodnocení:
12 nejlepších Televizní set-top boxy

Hodnocení

Výběr

Nové technologie