Τεχνικές προδιαγραφές
Γενικά χαρακτηριστικά | |
---|---|
Πληκτρολογήστε | χλοοκοπτικό |
Πλάτος κοπής | 40 εκ |
Λειτουργικότητα | |
Πολλαπλασιασμός | όχι |
Κινητήρας | |
Τύπος κινητήρα | βενζίνη |
Ισχύς | 1,23 hp |
Θέση κινητήρα | πάνω |
Εργασιακός όγκος | 33 cc |
Ταχύτητα κινητήρα | 6500 |
Δεξαμενή καυσίμου | 0,85 λίτρα |
Κατασκευή | |
Στυλό | αναδίπλωση |
Μπάρμπελ | ευθεία |
Τροχοί | απουσιάζει |
Πρόσθετες πληροφορίες | |
Πλήρες σετ | ρολό, δίσκο / μαχαίρι |
Διαστάσεις | |
Βάρος | 7.2 kg |
Κριτικές για το χλοοκοπτικό Champion T336
Αρετές
- POWER, πτυσσόμενη ράβδος. που είναι πολύ βολικό για τη μεταφορά όπως σε ένα αυτοκίνητο, έτσι πιθανώς θα είναι στο λεωφορείο ... Αποδοτικότητα ..........
Μειονεκτήματα
- Αν μόνο κουμπιά tugovat στο πηνίο με Leska. πρέπει να σηκωθείτε στο ρελαντί και τραβήξτε με το χέρι τη λεπίδα ...
Σχόλιο
Αγόρασε για τον κήπο. το πλέξιμο δεν είναι πολύ, αλλά γύρω μου μερικές εγκαταλελειμμένες τοποθεσίες και το γρασίδι ανεβαίνει συνεχώς σε μένα .. Επέλεξα από τις κριτικές στην αγορά και στο μέσο εύρος τιμών. Στο εύρος 5-7 tr. Σταμάτησα στο πρωτάθλημα 334. Αλλά, όπως έβρισκα 336, δεν το λυπούσα. Πτυσσόμενο μπαρ για μένα συν. αφού δεν είναι απαραίτητο να σμιλεύετε την κορυφή του κορμού. αποσυναρμολογούμενη και στο σαλόνι.Το κιτ περιλαμβάνει γυαλιά, γάντια ζευγαριού, ζώνη με προστατευτική θωράκιση συν δύο (2) δίσκους και μικρό σετ κλειδιών. Όταν αγοράζετε ένα δώρο έδωσε πετρέλαιο. vtyuhali σωλήνα λίπανσης για 200r. και 2.4mm καλώδιο για 600r .. Όπως τα παιδιά γράφουν σε άλλες κριτικές, τεντωμένα όλα τα μπουλόνια και αντλούνται στο λιπαντικό του κάτω κιβωτίου ταχυτήτων. . Επίσης αποσυναρμολογήθηκε το μπαρ και έριξε λίγο λάδι μέσα του. και στα δύο μέρη. (το πετρέλαιο δεν χρησιμοποιείται για το χυλό ...) Ξεκινάει τόσο κρύο όσο και ζεστό με ένα PREVENT Για πρώτη φορά κόβω Είναι πιθανότατα δύο ώρες για δύο ώρες? Ευτυχώς ο Θεός δεν ήταν αρκετό και γρήγορα έληξε ..... Όταν χρεώσαμε 600 φορές. εδώ ένιωσα όλη την ανόητη 336η φίλη μου. Ήταν κάτι .. Μια εβδομάδα από έναν φίλο στον κήπο 600rublevoy κατεδαφίστηκε όλα όσα συναντήθηκαν κάτω από το καλώδιο. ... Η δεύτερη φορά που έχω σκοντάψει για περίπου 40 λεπτά. Ο δίσκος προσπάθησε να φορέσει. αλλά μετά από το κορδόνι δεν υπάρχει καμία επιθυμία να το τοποθετήσετε. αφού το καλώδιο δεν είναι κάτι που βρίσκεται κάτω από τη ρίζα του γρασιδιού. αλλά πιθανώς να χαλαρώσετε το ανώτερο στρώμα γης. Οι τύποι δεν έχουν τίποτα να συγκρίνουν με την πρώτη μου πλεξούδα. Κούτσουρα και κούπες BAAlshie, -PerEALS. και ένα χορτάρι στο γόνατο ... Δεν ξέρω πόσο καιρό θα λειτουργήσει, αλλά μέχρι στιγμής είμαι χαρούμενος που ο ΠΥΘΟΝ Ντούρι έχει πολλά φίλη μου ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 Αξιολόγηση 5
Αρετές
- Μια μικρή τιμή, ένας κανονικός ιμάντας ώμου με προστασία του μηρού, είναι καλά τυλιγμένος, υπάρχει ένα αστάρι, ένα μεγάλο προστατευτικό περίβλημα, γεμάτο με γάντια, γυαλιά, κλειδιά και δύο μαχαίρια.
Μειονεκτήματα
- Μετά από ένα χρόνο χρήσης, έσπασε και το καλώδιο καυσίμου άρχισε να ρέει, έπρεπε να το αλλάξω.
Σχόλιο
Το πρώτο μου χλοοτάπητα, δεν υπάρχει τίποτα να συγκριθεί με, αλλά τώρα όλα λειτουργούν. Πήρε για να καθαρίσει το χώρο σε 18 στρέμματα, βλάστηση σε μέρη. Αποφάσισα να πάρω τους Κινέζους λόγω του γεγονότος ότι θα το κούρεμα πιθανώς δύο φορές την εποχή, τότε σχεδιάζω να καλύψω τη βλάστηση με ένα ειδικό ύφασμα για να πάρω χούμο κάτω από αυτό και τελικά να φυτέψω με γρασίδι και να αγοράσω ένα ποιοτικό χλοοκοπτικό. Με αυτό, δεν βλέπω κανένα λόγο να πάρω huskvarna.
Βολόσσιν Αλέξανδρος, 2014-05-22 Αξιολόγηση 4
Αρετές
- Ισχυρό, άνετο, πλούσιο εξοπλισμό.
Μειονεκτήματα
- σφιχτό κουμπί στο πηνίο
Σχόλιο
Αγόρασε αμέσως μια ράβδο αλιείας 2,7 χιλιοστών, αν και είναι γραμμένο ότι δεν μπορεί να υπερβαίνει το 2,5. Duri δεν κατέχει, κόβει όλα. Δεν υπάρχουν δονήσεις, είναι πολύ άνετο, είναι απλώς μια χαρά να δουλέψουμε. Η βενζίνη δεν τρώει πολύ. Το πρώτο μου trimmer, δεν υπάρχει τίποτα να συγκριθεί με, αλλά σύμφωνα με τις εντυπώσεις είναι πολύ καλό.
Από πλευράς εξυπηρέτησης, ανακάλυψα ότι υπάρχουν πάντα ανταλλακτικά. πολλά αναλογικά.
Alexandrovich Maxim, 2013-11-14 Αξιολόγηση 5
Αρετές
- Εύκολη εκκίνηση, πλούσιος εξοπλισμός, καλό λουράκι ώμου, ισχυρή, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, λάδι ως δώρο,
Μειονεκτήματα
- Το κουμπί του κυλίνδρου με τη γραμμή αλιείας είναι σφιχτό, η γραμμή αλιείας δεν τραβιέται, πρέπει να σταματήσετε τον κινητήρα, να ανοίξετε τον κύλινδρο και να τραβήξετε τη γραμμή αλιείας. Η γραμμή αλιείας με το δρεπάνι είναι πολύ κακή, το μουστάκι είναι αρκετά χαλαρό για 2-3 μέτρα.
Σχόλιο
Δύο εβδομάδες πριν από την αγορά του Champion T336, αγόρασα ένα ηλεκτρικό τρίψιμο. Η Interskol κόβει τον κήπο περίπου 3 ώρες, η χαμηλή ισχύς δεν δαγκώνει τα πάντα, ένας κακός ιμάντας ώμου, το καλώδιο επέκτασης το εμποδίζει. Χθες έφερε ο πρωτοπόρος T336 άρχισε να κόβει ένα πολύ ισχυρό πλεξούδα, βολικό να μην συγκρίνεται με το ηλεκτρικό. Λόγω της υψηλής ισχύος της πλεξούδας, υπάρχει μια πολύ μεγάλη κατανάλωση της γραμμής αλιείας που ήταν συνδεδεμένο με το πλεξούδα. Θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω μια άλλη γραμμή αλιείας υψηλότερης ποιότητας. Περιλαμβάνονται τα γάντια, τα γυαλιά.
Ο Ντμίτρι Γκρότσεφ, 2014-07-17 Αξιολόγηση 5
Σχόλιο
Sori, γράφω από το ταχυδρομείο της συζύγου μου, Αλλά .... επέλεξα ένα trimmer για μια εβδομάδα, η περιοχή αγοράστηκε μόνο, παρθένο, το χόρτο στη μέση και το μικρό aspen. , εκεί ...., Και τότε, ξεκινά όταν είναι απαραίτητο, κανένα πρόβλημα, και figachit., Ζητώ συγγνώμη για την ορθογραφία. Έβαλα +
Vorobeva Nadezhda, 2014-06-28 Αξιολόγηση 5
Αρετές
- Ισχυρό, ξεκινήστε από το πάτωμα του λάκτισμα στο καυτό
Μειονεκτήματα
- Δεν παρατηρήσατε!
Σχόλιο
Πολλοί άνθρωποι γράφουν κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστές κριτικές για αυτό το προϊόν, το πριόνι είναι αρκετά αξιόπιστο και βολικό. Κόβω 4 συνεχόμενες ημέρες για μισή ημέρα, κοίταζα τα πάντα χωρίς προβλήματα, νομίζω ότι το έχω κάνει για περισσότερες από μία εποχές. Το κύριο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε την τεχνική με σύνεση!
Ανώνυμο 2014-09-04 Αξιολόγηση 5