Τεχνικές προδιαγραφές
Σύστημα | |
---|---|
Λειτουργικό σύστημα | Windows 8 |
Επεξεργαστής | Intel Atom Z3735E 1330 MHz |
Αριθμός πυρήνων | 4 |
RAM | 2 GB DDR3 1067 MHz |
Εσωτερική μνήμη | 32 GB |
Υποστήριξη κάρτας μνήμης | microSDXC, μέχρι 64 GB |
Οθόνη | |
Οθόνη | 10,1 ", 1366x768 |
Ευρεία οθόνη | ναι |
Τύπος οθόνης | TFT IPS, γυαλιστερό |
Οθόνη αφής | χωρητικό πολυκάναλο |
Αριθμός pixel ανά ίντσα (PPI) | 155 |
Επεξεργαστής βίντεο | Γραφικά Intel HD |
Ασύρματη επικοινωνία | |
Υποστήριξη Wi-Fi | έχουν Wi-Fi 802.11n |
Υποστήριξη Bluetooth | έχετε Bluetooth 4.0 |
Τύπος κάρτας SIM | micro SIM |
Ο αριθμός των καρτών SIM | 1 |
Κινητές επικοινωνίες | 3G, LTE |
Κάμερα | |
Μπροστινή κάμερα | υπάρχει, 1,2 εκατομμύρια pixels. |
Ήχος | |
Ενσωματωμένα ηχεία | έχουν στερεοφωνικό ήχο |
Ενσωματωμένο μικρόφωνο | υπάρχει |
Λειτουργικότητα | |
Αυτόματος προσανατολισμός οθόνης | υπάρχει |
Αισθητήρες | επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα, αισθητήρας φωτός |
Σταθμός σύνδεσης | υπάρχει |
Πληκτρολόγιο Qwerty | υπάρχει |
Σύνδεση | |
Σύνδεση USB στον υπολογιστή | όχι |
Σύνδεση εξωτερικών συσκευών μέσω USB | ναι, USB Type A |
Συνδεθείτε στην τηλεόραση / οθόνη | micro HDMI |
Έξοδος ήχου / ακουστικών | υπάρχει 3,5 mm |
Σύνδεση ακουστικών | υπάρχει |
Υποδοχή σύνδεσης | υπάρχει |
Ισχύς | |
Χρόνος εργασίας | 11 ώρες |
Χωρητικότητα μπαταρίας | 31 V⋅ch |
Διαστάσεις και βάρος | |
Διαστάσεις (LxWxD) | 263x171x20.5 mm |
Βάρος | 1090 g |
Πρόσθετες πληροφορίες | |
Πλήρες σετ | tablet, πληκτρολόγιο, προσαρμογέα δικτύου, εγχειρίδιο |
Χαρακτηριστικά | Περιλαμβάνεται το Microsoft Office Home & Student 2013 multi-touch έως και 10 σημεία επαφής. διαστάσεις και βάρος του σταθμού σύνδεσης 263x171x10 mm (WxHxD), 520 g. Θύρα USB 2.0 στο σταθμό σύνδεσης. πίσω κάμερα 5 megapixel - προαιρετικά |
Κριτικές για το tablet ASUS Transformer Book T100
Αρετές
- Ακριβώς αυτό που αναμενόταν από αυτόν κατά τη στιγμή της αγοράς. Εύκολο, ευέλικτο, κινητό.
Μειονεκτήματα
- Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, το micro USB έχει χαλαρώσει για τη φόρτιση, πρέπει να αναζητήσετε μια θέση στην οποία θα χρεωθεί. Δεν ήταν απολύτως σαφές πώς να το ενεργοποιήσετε - η αντίδραση του δισκίου δεν ήταν προφανής, ήταν απαραίτητο να πιέσετε το κουμπί δύο φορές.
Σχόλιο
Η ταμπλέτα αγοράστηκε για τη γυναίκα μου. Είναι καθηγήτρια ξένων γλωσσών και ασχολείται καθημερινά με πολλά υλικά. Πρώτα απ 'όλα, επιλέχθηκε το λειτουργικό σύστημα - η δημιουργία της Microsoft στην περίπτωση αυτή θεωρήθηκε ως συν. Οι ερωτήσεις σχετικά με το βάρος, το μέγεθος και τις αυτόνομες συσκευές Internet ήταν οι πιο σημαντικές. Η απόδοση ήταν λιγότερο σημαντική. Χρήση των περιπτώσεων: αναπαραγωγή εκπαιδευτικών αρχείων ήχου και βίντεο (με και χωρίς σύνδεση εξωτερικών συσκευών), καθαρή πλοήγηση και χρήση ηλεκτρονικών λεξικών, χρήση χώρου αποθήκευσης του cloud στο Office με άλλους υπολογιστές, βραχυπρόθεσμη εργασία με έγγραφα μεταξύ των τάξεων. Για την επίλυση πιο απαιτητικών καθηκόντων στο σπίτι, χρησιμοποιείται φορητός υπολογιστής πλήρους μεγέθους.
Ανώνυμο 2014-12-27 Αξιολόγηση 4
Αρετές
- Vin-8, συμπαγές, έξυπνο, εύχρηστο, άριστα συναρμολογημένο touchpad ποιότητας. Wai-Fay, η LTE έχει μεγάλη ποιότητα λήψης. Είναι δύσκολο να απαριθμήσετε όλα τα πλεονεκτήματα, για μένα είναι τέλεια, αλλά παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν μερικά μικρά Kosyachkov ...
Μειονεκτήματα
- πολύ σφραγισμένο! Η υπόθεση, η οθόνη ... όλα γίνονται γρήγορα βρώμικα. Τοποθετήσατε μια ματ ταινία στο πρόβλημα της οθόνης με τα περιθώρια της οθόνης που αποφασίσατε. Λοιπόν, το σώμα-περίπτωση για πάντα zalapan. Για να αγοράσει μια πρωτότυπη ταινία σε αυτό δεν είναι δυνατόν, έκοψε τον εαυτό του από μια καθολική ματ. είναι καλύτερα να μαζέψετε με την οθόνη αφής, όλες τις ταινίες με διαφορετική γεωμετρία.
- Τραβήξτε έξω τον αισθητήρα φωτός! Κάποιος περίεργος αλγόριθμος της δουλειάς του, λειτουργεί κανονικά με σταθερό φως περιβάλλοντος. Αξίζει να αλλάξει λίγο ο εξωτερικός φωτισμός, καθώς ένα κουλουράκι ξεκινάει με μια οθόνη πιο φωτεινή και στη συνέχεια πιο σκούρα. Η παρακολούθηση μιας ταινίας στο σκοτάδι είναι ένα πρόβλημα - η οθόνη παρουσιάζει μια σταθερή αλλαγή στη φωτεινότητα της.
- Αλλά υπάρχει μια λύση στο πρόβλημα της αυτόματης φωτεινότητας της οθόνης - το σβήνει! Και αυτό είναι! Κανείς άλλος δεν λείπει. Στο δρόμο, δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, λειτουργεί χωρίς προβλήματα και υπάρχει καλή χρήση της λειτουργίας.
- Θα ήθελα επίσης τα ηχεία πιο δυνατά
- Όλα τα άλλα ζητήματα επιλύονται εύκολα με προγραμματισμό χρησιμοποιώντας τα Windows.
Σχόλιο
Προσωπικά, στη χρήση μου υπάρχει ένα tablet σε ios, tablets και τηλέφωνα στο Android, Ubuntu. Όλοι τρέφουν νευρικά στο περιθώριο.
Τα Windows στην Intel ήταν πάντα και θα είναι μπροστά, μια εξαίρεση μπορεί να κάνει talc του PC Makentosh, αλλά όλα αυτά είναι καθαρά προσωπική, αγροτική μου γνώμη και δεν χρειάζεται να το λάβετε υπόψη!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 Αξιολόγηση 5
Αρετές
- Πολύ ευπροσάρμοστο, συμπαγές και αυτόνομο
Μειονεκτήματα
- Έχοντας μόνο ένα USB
Σχόλιο
Λεπτό και ελαφρύ, γενικά, κινητό μετασχηματιστή στα παράθυρα 8.1. Δεν μου άρεσε μόνο η αδύναμη κάμερα, αλλά είναι ωραία για το Skype. Καλή οθόνη με πανέμορφες γωνίες θέασης. 4-core processor και 2GB μνήμης RAM παρέχει ομαλή διεπαφή. Ο μετασχηματιστής δεν θερμαίνεται και λειτουργεί σιωπηλά. Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Ο Βέργκουν Ιβάν, 2014-12-20 Αξιολόγηση 5
Αρετές
- τιμή, καμία δυσλειτουργία (στην τελευταία έκδοση του OS λειτουργεί καλά), μια φωτεινή οθόνη, δεν υπάρχει επιβράδυνση της διεπαφής, επειδή Δεν υπάρχουν εξαιρετικά υψηλές αναλύσεις οθόνης, οι οποίες δεν απαιτούνται για εργασία και τα γραφικά σέρνονται πολύ ... Η μπαταρία είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα, είναι κάτι!
Μειονεκτήματα
- ο καθορισμός θα μπορούσε να γίνει καλύτερα
Σχόλιο
Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος με το έργο του, για 2,5 μήνες δεν υπάρχουν επικρίσεις για τη συσκευή, έχω επεκτείνει τη μνήμη με κάρτα μνήμης 64GB, έτσι έχω αρκετά για το έργο μου και στο δρόμο, ο γιος μου έχει ένα ισχυρό επιτραπέζιο υπολογιστή για παιχνίδια))
Papus ivan 2014-12-20 Αξιολόγηση 4
Αρετές
- Αξίζει συνδυασμός τιμής και ποιότητας.
Μειονεκτήματα
- Δεν πληρούνται.
Σχόλιο
Έχω ένα τέτοιο φορητό υπολογιστή. Μεγάλο μοντέλο. Για μένα, το κρίσιμο σημείο είναι η παρουσία του Vindouz στο δισκίο. Χρησιμοποιώ. και όλα είναι εξοικειωμένα, όπως σε έναν οικιακό υπολογιστή. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν μια αρκετά μεγάλη οθόνη με αξιοπρεπή ανάλυση και ενσωματωμένη μνήμη. Ήταν ευχάριστα έκπληκτος όταν η χρέωση κράτησε από τρεις ημέρες.
Samoilov Dmitry, 2014-12-22 Αξιολόγηση 5
Αρετές
- Στα χαρακτηριστικά δεν αναφέρεται στο tablet υπάρχει GPS και λειτουργεί καλά, μόνο ένα μικρό nav.program χρησιμοποιώ 7 δρόμους.
Μειονεκτήματα
- Στην έκδοση 32GB δεν υπάρχει πίσω κάμερα.
Σχόλιο
Υπήρχε ένα Acer w3, δεν μου άρεσε η οθόνη και η κακή απόδοση,
Η Asus δεν έχει αυτά τα ελαττώματα. Τώρα θα πήρα μια έκδοση 64GB.
Rygin Roman, 2015-03-24 Αξιολόγηση 5
Δελτίο αναθεώρησης βίντεο ASUS Transformer Book T100