Αξιολογήσεις Επιλογή Νέες τεχνολογίες Κριτικές

Νέο νερό T5

Λεπτομερείς πληροφορίες

Διαθέτει νέο νερό T5

Βασικά χαρακτηριστικά
Τύπος συσκευής το φίλτρο
Τύπος φίλτρου ακροφύσιο γερανού
Σύνδεση νερού υπάρχει
Ο αριθμός των βημάτων καθαρισμού 3
Σκοπός ελεύθερη αφαίρεση χλωρίου
Χρήση του για κρύο νερό, για ζεστό νερό
Φυσικά χαρακτηριστικά
Περιλαμβάνεται η μονάδα φίλτρου υπάρχει
Μονάδα τυπικού φίλτρου πόρων 40.000 λίτρα
Αντλία για την αύξηση της πίεσης όχι
Χωρητικότητα αποθήκευσης όχι
Κορυφαία απόδοση 11 l / λεπτό
Θερμοκρασία εισόδου νερού 5 - 65 ° C
Μέγεθος σύνδεσης 1/2"
Βάρος 0,5 kg
Πρόσθετες πληροφορίες
Χαρακτηριστικά φίλτρο ντους; συμβατό με οποιοδήποτε σύστημα ντους? Περιλαμβάνεται προσαρμογέας προέκτασης χρωμίου

Κριτικές Νέου Νερού T5

Αξιολόγηση 2
Πλεονεκτήματα: Προηγουμένως (το 2011) δούλευε καλά και λευκασμένο χλωρίνη με ένα κτύπημα.
Μειονεκτήματα: Τώρα έπαψε να λειτουργεί. Είτε έχουν αρχίσει να λευκανθούν περισσότερο χλώριο (moscow, cao), είτε τα φίλτρα έχουν γίνει κακής ποιότητας και ο κατασκευαστής σώζει ... Εν ολίγοις, το 2012-13, δεν υπήρξε καμία επίδραση ((όπως το δέρμα ξεφλούδισμα και ξεφλούδισμα μετά από μπάνιο,
Ναι, αλλάζω τις κασέτες μία φορά κάθε τρεις μήνες, έτσι ώστε να μην νομίζετε ότι έχω ένα φίλτρο από το 2011)
Η τιμή του είναι υπερβολική
Σχόλιο: το 2011 η ταινία κοστίζει 1200, τώρα - 1500 !!! + 25%, πικρή!
24 Ιανουαρίου 2013 \ Εμπειρία: πάνω από ένα χρόνο
Αξιολόγηση 1
Πλεονεκτήματα: Ορατό θετικό δεν βρέθηκε
Μειονεκτήματα: απολύτως δεν φιλτράρει σκουριά
Σχόλιο: Σε γενικές γραμμές, αγόρασα αυτό το "θαύμα" στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας τους i. Δεν πρέπει να είναι ψεύτικο, βιδωμένο και άγριο από την πλήρη απουσία ορατού αποτελέσματος. Ζω στο Κίεβο και το νερό έχει γίνει πρόσφατα κάπως κιτρινωπό από τη σκουριά. Φαίνεται ότι δεν είναι κρίσιμο, αλλά θα ήθελα να το βάλω στο καθαρό νερό. Για τις τελευταίες δύο εβδομάδες το φιλτράρωσα με ένα κανονικό ύφασμα, αλλά κουράστηκα από αυτό το γεγονός και αποφάσισα να αγοράσω ένα φίλτρο. Προς έκπληξή μου, δεν υπήρχε παρεκκλήσι, όταν το πάτωμα του λουτρού του "κιτρινωπού" νερού είχε συσσωρευτεί, αποφάσισα να πειραματιστώ και να βάλω ένα χέρι, το οποίο σχεδόν αμέσως άρχισε να κίτρινο (κατά μήκος του περιγράμματος του σωλήνα όπου πέρασε το νερό) Αποδεικνύεται ότι το συνηθισμένο ύφασμα τυλίγεται σε διάφορα στρώματα φίλτρων σκουριάς καλύτερα από αυτό το φίλτρο! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέστρεψα στην παλιά μέθοδο "χειρωνακτικού φιλτραρίσματος" :( Δεν μπορώ να πω τίποτα για το χλωρίνη
kiki-vik 18 Δεκεμβρίου 2012 \ Εμπειρία: λιγότερο από ένα μήνα
Αξιολόγηση 5
Πλεονεκτήματα: Πράγματι, το αίσθημα του σφιχτού δέρματος μετά από ένα ντους εξαφανίστηκε αμέσως. Για ό, τι πραγματικά αγοράστηκε φίλτρο.
Μειονεκτήματα: Κατά τη γνώμη μου, η τιμή είναι κάπως υπερβολικά υψηλή. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια πλαστική φιάλη. Αλλά δεν υπάρχουν πραγματικά αναλογικά.
Σχόλιο: Το φίλτρο εκτελεί την εργασία. Σας συνιστώ να αγοράσετε.
artem7a 20 Φεβρουαρίου 2012 \ Εμπειρία: λιγότερο από ένα μήνα
Αξιολόγηση 4
Πλεονεκτήματα: - εύκολη εγκατάσταση.
- ευελιξία
Μειονεκτήματα: - ο πόρος δεν ταιριάζει με τον αναφερόμενο
Σχόλιο: Το δέρμα σταματά να στεγνώνει μόνο τις πρώτες 1-2 εβδομάδες και μετά από 1,5 μήνες το χρώμα του νερού γίνεται ορατό :) Δεν ξέρω, φυσικά, το νερό στο Khimki μπορεί φυσικά να είναι τόσο κακό, αλλά να αγοράζει καινούργιο φίλτρο κάθε φορά (οι αντικαταστάσιμες κασέτες είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σπάνια είναι πολύ ακριβό. Οικογένεια 3 ατόμων, 2 ενήλικες - καθημερινά 5-10 λεπτά ντους, μωρό - κολύμβηση στο μπάνιο. Λοιπόν, πού είναι τα αιτηθέντα 40.000 λίτρα ???

Και όμως, είναι καλύτερο από τίποτα ...
29 Δεκεμβρίου 2011 \ Εμπειρία: αρκετοί μήνες
Αξιολόγηση 5
Πλεονεκτήματα: Όταν πήρα, δεν υπήρχαν λευκές περιπτώσεις. Μου έδωσαν ένα χρώμιο, σε συνδυασμό με ένα μίξερ =)
Πραγματικά κάνει το νερό μαλακό.
Μειονεκτήματα: Τιμή, και πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να το σφίξετε.
Σχόλιο: Πάρτε το αξίζει.
Βρείτε αμέσως τη διαφορά.
TITAH84 21 Ιουλίου 2010 \ Εμπειρία: λιγότερο από ένα μήνα
Αξιολόγηση 5
Πλεονεκτήματα: Ένα σούπερ πράγμα, χρησιμοποιώντας το φίλτρο του δέρματος είναι ομαλό, σχεδόν σαν τη θάλασσα.
Μειονεκτήματα: Μπορεί λίγο βαρύ ποτίσματος με το φίλτρο, αλλά αν θέλετε μπορείτε να αντισταθμίσετε (υπάρχει ένα ακροφύσιο χρώμιο για εναλλακτική στερέωση)
Σχόλιο: Το νερό από τη βρύση διασπάται στο νεροχύτη, αφήνοντας ένα σκουριασμένο σημάδι στον νεροχύτη (με καθημερινή ξεβγάλματα αυτής της σκουριάς από το νεροχύτη) O_o. Δεν θέλω πραγματικά να χρησιμοποιήσω ένα τέτοιο νερό (Μόσχα, σταθμός μετρό Schelkovskaya). Αγόρασα αυτό το φίλτρο για ντους, τώρα πλένουμε το πρόσωπό μας και πλένουμε τα χέρια μας αποκλειστικά από το ντους, η διαφορά είναι φανερή. Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει, και μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας, χρησιμοποιώντας το νερό μετά το φίλτρο από το ντους, η γεύση στο στόμα σας είναι εντελώς διαφορετική, πολύ μαλακή και φρέσκια. Συμπέρασμα - Masthev!
lentamente 28 Απριλίου 2010 \ Εμπειρία: αρκετοί μήνες
Αξιολόγηση 5
Πλεονεκτήματα: Λειτουργεί πραγματικά, σκέφτηκα απλώς διαφήμιση, το δέρμα είναι ομαλό μετά από ένα ντους, απλή εγκατάσταση.
Μειονεκτήματα: Ελαφρώς μειωμένη πίεση από το ντους.
Σχόλιο: Η σύζυγός μου με χώρισε να αγοράσω, δεν ήθελε να αγοράσει. Σκέφτηκα - μια σταθερή διαφήμιση, ένα άλλο θαύμα.
Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο πράγμα, λειτουργεί πραγματικά. Στο μπάνιο, η μυρωδιά άλλαξε μετά από ένα ντους, η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Αλλά το κύριο δέρμα γίνεται ομαλή. Πολύ ικανοποιημένοι.
Αρχικά το έβαλα ακριβώς στο δοχείο ποτίσματος - έγινε τόσο βαρύ που με τεντωόσε, για να μην αναφέρω τη γυναίκα μου. Έπρεπε να αναδιατάξω πριν από τον εύκαμπτο σωλήνα. Τώρα όλα είναι καλά. Συστήνω.
18 Απριλίου 2009 \ Εμπειρία: αρκετοί μήνες
Νέο Νερό T5 επιλεγμένο στην βαθμολογία:
Κορυφή 20 φίλτρα νερού

Αξιολογήσεις

Επιλογή

Νέες τεχνολογίες