ocjene izbor Nove tehnologije recenzije

Pregled Champion T516 benzin

Benzotrimmer Champion T516 - prednosti, nedostaci, karakteristike

Pregled Champion T516 benzin

Tehničke specifikacije

Opće karakteristike
vrsta oportunista
Širina rezanja 40 cm
funkcionalnost
zagrtanje biljaka ne
motor
Tip motora benzin
snaga 2 KS
Položaj motora vrh
Radni volumen 52 cc
Brzina motora 6500
Spremnik za gorivo 1,2 l
dizajn
pero na sklapanje
bar ravno
kotači Nema
Dodatne informacije
Kompletan skup kolut, disk / nož
veličina
težina 7,9 kg

Pregledava benzinski rezač Champion T516

dostojanstvo

• Cijena. Mogućnosti. Snaga.

mane

• Još nije otkriveno.

komentar
Sjajan stroj. Umorni od električne energije, odlučili su kupiti snažniji benzin. Zadovoljni smo bogatom opremom, kao u uputama, čak 14 pozicija, uključujući brtve i klipne prstenove za motor.
Disk je pokosio oko 8 hektara korova s ​​visinom od jednog metra. Do vremena koje je trajalo satima 6 i tri spremnika benzina. Pokošena srednjom brzinom. Naramenica tipa ruksaka vrlo je pogodna, težina je raspodijeljena i težina trimera se ne osjeća. Usput, uklonio sam zaštitno kućište oko diska, koje s njim, trimerom držalo travu, nije ga trebalo proći. Vibracija je zategnula jedan vijak spremnika plina, primijetivši ga na vrijeme, zategnut.
Vrlo zadovoljan kupnjom.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 procjena 5

dostojanstvo

• Ne ubijen

mane

• Glatki gumb za plin

komentar
Vrlo solidan trimer, kao i sve što sam imao bio je izbor plinske ražnje. Kupio sam u Megastroi od nas u Kazanu za dionicu za 5990r., Mislio sam da je skupo, htjela sam kupiti struju. No, brzo je shvatio novac dolje u odvod! Dva dana sam rezati 30 hektara pustoši sa skelom i bio sam iznenađen snagom i zamahom, ako sam suočen s izborom. Omjer kvalitete - cijena nije bolja !!!!!!
Anonim, 2013-07-22 procjena 5

dostojanstvo

• Snažan, zajedno s nožem i ribarskom linijom, širina rezanja je velika. Koshu 15 min polje 30 stotina. Za cijenu moćne profesionalne jedinice - supergud.

mane

• nije

komentar

Kovregina Olga, 2013-04-19 procjena 5

dostojanstvo

• Komplet, snažan motor, demontažna osovina, rezervne obloge i prstenovi su uključeni u paket.

mane

• Mali resurs. Izrada, s novim vrlo lošim startom, pričvršćivanje filtra za zrak gotovo je odmah palo, morao sam staviti vijak.

komentar
Koristio se tri godine, sve dok klip nije ostavio zadirkivač na cilindru, iskorištavao sam bez silovanja, zapravo jednom mjesečno tri sata s pauzama. To govori o ne tako velikom resursu ove opreme. Dijelovi koštaju toliko da nema smisla popravljati. Na primjer, starter od 600 rubalja, magneto od 700 i više. Hladio sam se s 5-6 pokušaja, za vruće je još gore. Kad je motor bio pokriven, počeo sam tražiti zamjenu za ovaj trimer, našao sam kineski Piran 520R za 3650 rubalja. S braćom Champion t 516, samo je boja drugačija.
Anonim, 2014-05-23 procjena 3

dostojanstvo

• Snažan, praktičan ovjes, odgovarajuća cijena, kompletan set

mane

• Malo bučno

komentar
Snažan, opremljen alatom za održavanje, nožem, posudom za mješavinu, naočalama, rukavicama, demontažom, lako je pokrenuti, prije mjesec dana sam kupio 5200 rubalja, a nedostatak je bio - nije bilo nosača za pričvršćivanje ručke na štap. Za ovaj novac, preporučujem!
Jim Tatiana, 2013-07-13 procjena 4

dostojanstvo

• Snažna, ekonomična, izvrsna oprema, praktični pojas, jednostavan za korištenje, ribarska linija i nož uključeni.

mane

• Noisy, još uvijek ne razumijem kako gurnuti liniju,

komentar
Kupio sam zemljište s korovom i grmljem mlade vrbe, prije oranja odlučio sam ga pokositi. Nisam se usudio uzeti trimer za upotrebu od mojih prijatelja i zato sam ga odlučio kupiti. Tijekom dana sam potroąio 12sotok korov s nožem! Linija se stalno zaustavljala, stavljala nož i postajalo sve zabavnije))) motor je bio snažan i malo bučan (izašao je iz pozicije s igračem i glazbom) Spalio sam 4 spremnika (!)gdje ništa ne trlja! Sve u svemu, potpuno zadovoljan, test je bio uspješan!
Shum Roma, 2013-08-23 procjena 4

Upozorenje! Točnost informacija i rezultati rangiranja subjektivni su i nisu reklama.

ocjene

izbor

Nove tehnologije