Tehničke specifikacije
Opće karakteristike | |
---|---|
vrsta | oportunista |
Širina rezanja | 40 cm |
funkcionalnost | |
zagrtanje biljaka | ne |
motor | |
Tip motora | benzin |
snaga | 1,23 KS |
Položaj motora | vrh |
Radni volumen | 33 cm3 |
Brzina motora | 6500 |
Spremnik za gorivo | 0,85 litara |
dizajn | |
pero | na sklapanje |
bar | ravno |
kotači | Nema |
Dodatne informacije | |
Kompletan skup | kolut, disk / nož |
veličina | |
težina | 7,2 kg |
Pregledi za kosilicu Champion T336
dostojanstvo
- POWER, sklopiva šipka. što je vrlo pogodno za prijevoz kao u automobilu, tako da će vjerojatno biti u autobusu ... Efikasnost ..........
mane
- Ako samo tugovat gumb na zavojnica s Leska. moraš ustati u praznom hodu i ručno povući oštricu ...
komentar
Kupljen za vrt. tkati nije puno, ali oko mene par napuštenih mjesta i trava stalno se penje na mene .. Odabrao sam iz recenzija na tržištu i u prosječnom rasponu cijena. U rasponu od 5-7 tr. Zaustavio sam se kod prvaka 334., ali kako sam umjesto toga pronašao 336, nisam zažalio. Sklopiva traka za mene plus. budući da nije potrebno oblikovati vrh trupa. U kompletu su naočale, par rukavica, remen s zaštitnim štitom te dva (2) diska i mali set ključeva. Kada kupujete dar dao ulje. vtyuhali cijev za podmazivanje za 200r. i 2.4mm kabel za 600r .. Kao što dečki pišu u drugim recenzijama, istežu sve vijke i pumpaju u mazivo donjeg mjenjača. , Također je rastavila šipku i natočila malo ulja. u oba dijela. (ulje se ne koristi za kašu ....) Počinje hladno i vruće s PREVENTOM. Po prvi put sam kosila, vjerojatno je nekoliko sati dva sata; Hvala Bogu da nije bilo dovoljno i brzo se završilo ..... Kada sam naplaćivao 600rubly. ovdje sam osjetio svu glupost svoje 336. djevojke. Bilo je nešto .. Tjedan od prijatelja u vrtu 600rublevoy srušio sve što je došao preko pod kabel. Drugi put žmirkam oko 40 minuta. Disk je pokušao nositi. ali onda nakon vrpce nema želje da se obuče. jer vrpca nije nešto što se nalazi ispod korijena trave. ali vjerojatno možete otpustiti gornji sloj zemlje. Momci nemaju što usporediti s mojom prvom pletenicom. Kosit-udarci i šalice BAAlshie, -PerEALS. i trava visokih do koljena ... Ne znam koliko će to trajati, ali zasad sam sretna što PYTHON Duri ima puno moje djevojke ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 procjena 5
dostojanstvo
- Mala cijena, normalan remen za ramena sa zaštitom bedara, dobro je namotan, tu je temeljni premaz, veliko zaštitno kućište s rukavicama, naočalama, ključevima i dva noža.
mane
- Nakon godinu dana upotrebe, puknuo sam i žica za gorivo počela teći, morala sam je promijeniti.
komentar
Moj prvi trimer, s kojim se ništa ne može usporediti, ali za sada sve radi. On je uzeo da očisti mjesto u 18 hektara, vegetacije na mjestima. Odlučio sam uzeti Kineze zbog činjenice da ću ga pokositi dva puta godišnje, a zatim planiram pokriti vegetaciju posebnom krpom kako bih dobio humus pod njom i konačno ga posadio travnjakom i kupio kvalitetnu kosilicu. Time ne vidim razloga da uzmem huskvarnu.
Voloshin Alexander, 2014-05-22 procjena 4
dostojanstvo
- Snažna, udobna, bogata oprema.
mane
- zategnuti gumb na zavojnici
komentar
Odmah sam kupio rebrastu liniju od 2,7 mm iako je napisano da je maksimalno 2,5. Duri ne drži, reže sve. Nema vibracija, vrlo je udobno, samo je zadovoljstvo raditi. Benzin ne jede mnogo. Moj prvi trimer, s kojim se ništa ne može usporediti, ali prema dojmovima vrlo je dobar.
Što se tiče usluge, saznao sam da uvijek postoje rezervni dijelovi. mnogo analoga.
Alexandrovich Maxim, 2013-11-14 procjena 5
dostojanstvo
- Jednostavno pokretanje, bogata oprema, dobar remen za nošenje, snažan, niska potrošnja goriva, ulje na poklon,
mane
- Tipka s kotačićem s užetom za ribolov je čvrsta, linija za ribolov nije izvučena, morate zaustaviti motor, otvoriti bubanj i izvaditi liniju za ribolov. Ribarska linija s kosom je jako loša, brkovi su dovoljno labavi za 2-3 metra.
komentar
Dva tjedna prije kupnje Championa T336, kupio sam električni trimer, Interskol je vrtio vrt oko 3 sata, a niska snaga ne gristi sve, loš rameni remen, produžni kabel ometa. Jučer donio Champion T336 počeo kositi vrlo moćan pletenica, zgodan ne usporediti s električnim. Zbog velike snage pletenice, postoji vrlo velika potrošnja ribarske linije koja je bila u paketu s pletenicom. Pokušat ću instalirati još jednu kvalitetniju liniju za ribolov. Uključene su rukavice, naočale.
Dmitry Grachev, 2014-07-17 procjena 5
komentar
Sori, pišem iz pošte moje supruge, ali .... Odabrao sam trimer za tjedan dana, mjesto je kupljeno samo, djevica, trava do struka i mala jasica. , tamo ...., A onda, počinje kada je potrebno, nema problema, i figachit., ispričavam se za pravopis. Stavio sam +
Vorobeva Nadežda, 2014-06-28 procjena 5
dostojanstvo
- Snažni, pokrenite se s poda udarca na vruće
mane
- Nije primijetio!
komentar
Mnogi ljudi pišu po mom mišljenju nisu točne recenzije o ovom proizvodu, pila je prilično pouzdana i zgodna. Pola dana sam pokosila 4 dana za redom, sve sam pokosila bez problema, mislim da to radim više od jedne sezone. Glavna stvar je mudro koristiti tehniku!
Anonim, 2014-09-04 procjena 5