Tehničke specifikacije
sistem | |
---|---|
Operativni sustav | Windows 8 |
procesor | Intel Atom Z3735E 1330 MHz |
Broj jezgri | 4 |
ram memorija | 2 GB DDR3 1067 MHz |
Interna memorija | 32 GB |
Podrška za memorijsku karticu | microSDXC, do 64 GB |
prikaz | |
prikaz | 10.1 ", 1366x768 |
Široki zaslon | da |
Vrsta zaslona | TFT IPS, sjajan |
Zaslon osjetljiv na dodir | kapacitivni multitouch |
Broj piksela po inču (PPI) | 155 |
Video procesor | Intel HD grafika |
Bežična komunikacija | |
Wi-Fi podrška | postoji Wi-Fi 802.11n |
Bluetooth podrška | imate Bluetooth 4.0 |
Vrsta SIM kartice | micro SIM |
Broj SIM kartica | 1 |
Mobilne komunikacije | 3G, LTE |
kamera | |
Prednja kamera | ima 1,2 milijuna piksela. |
zvuk | |
Ugrađeni zvučnici | postoji stereo zvuk |
Ugrađeni mikrofon | postoji |
funkcionalnost | |
Automatska orijentacija zaslona | postoji |
senzori | akcelerometar, žiroskop, kompas, svjetlosni senzor |
Priključna stanica | postoji |
Qwerty tipkovnica | postoji |
veza | |
USB veza s računalom | ne |
Spajanje vanjskih uređaja putem USB-a | da, USB tip A |
Spojite na TV / monitor | micro HDMI |
Audio / izlaz za slušalice | ima 3,5 mm |
Priključak za slušalice | postoji |
Priključak za priključnu stanicu | postoji |
hrana | |
Radno vrijeme | 11 h |
Kapacitet baterije | 31 TW |
Dimenzije i težina | |
Dimenzije (DxŠxD) | 263x171x20,5 mm |
težina | 1090 g |
Dodatne informacije | |
Kompletan skup | tablet, tipkovnica, mrežni adapter, priručnik |
Značajke | Microsoft Office Home & Student 2013 uključen; multi-touch do 10 dodirnih točaka; dimenzije i težina priključne stanice 263x171x10 mm (ŠxVxD), 520 g; USB 2.0 priključak na priključnoj stanici; stražnja kamera 5 megapiksela - opcija |
Recenzije o tabletu ASUS Transformer Book T100
dostojanstvo
- Upravo ono što se od njega očekivalo u trenutku kupnje. Jednostavno, svestrano, mobilno.
mane
- U manje od dva tjedna, mikro USB je postao labav za punjenje, morate potražiti poziciju na kojoj će se naplaćivati. Nije bilo posve jasno kako ga uključiti - reakcija tableta nije bila očita, bilo je potrebno dvaput pritisnuti tipku.
komentar
Tableta je kupljena za moju ženu. Profesorica je stranih jezika i svaki dan nosi sa sobom mnogo materijala. Prije svega, izabran je OS - stvaranje Microsofta u ovom slučaju smatralo se plusom. Najvažnija su bila pitanja težine, veličine i autonomnih internetskih uređaja. Izvedba je bila manje važna. Koristite slučajeve: igranje obrazovnih audio i video datoteka (sa i bez spajanja vanjskih uređaja), surfanje internetom i korištenje online rječnika, korištenje Office oblaka za pohranu s nekoliko drugih računala, kratkoročni rad s dokumentima između klasa. Za rješavanje zahtjevnijih zadataka kod kuće koristi se prijenosno računalo u punoj veličini.
Anonim, 2014-12-27 procjena 4
dostojanstvo
- Vin-8, kompaktan, pametan, jednostavan za korištenje, savršeno spojen touchpad. Wai-Fay, LTE rade izvrsnu kvalitetu prijema. Teško je nabrojati sve prednosti, za mene to je savršeno, ali ipak, postoji nekoliko malih Kosyachkov ...
mane
- vrlo žigosan! Slučaj, zaslon ... sve se brzo zaprlja. Na problem sa zaslonom zalijepio je matirani film s rubovima zaslona. Pa, tijelo-slučaj zauvijek zalapan. Za kupnju originalnog filma na njemu nije moguće, on se izrezao iz univerzalnog mat. bolje je pokupiti zaslon osjetljiv na dodir, sve filmove različite geometrije.
- Izvlači senzor za svjetlo! Neki čudan algoritam njegova rada, radi normalno sa stabilnim ambijentalnim svjetlom. Vrijedno je da se vanjska rasvjeta malo promijeni, jer pretzel počinje s prikazom koji je svjetliji, a zatim tamniji. Gledanje filma u mraku je problem - na zaslonu se stalno mijenja svjetlina.
- No, postoji rješenje problema automatskog osvjetljenja zaslona - isključuje ga! I to je to! Nitko drugi ne nedostaje. Na ulici, ne možete ga isključiti, radi bez problema, a tu funkciju dobro iskoristite.
- Također bih volio zvučnike
- Sva ostala pitanja lako se rješavaju programski pomoću sustava Windows.
komentar
Osobno, u mojoj upotrebi postoji tablet na ios, tabletima i telefonima na Androidu, Ubuntuu. Svi su nervozno pušili po strani.
Windows na Intel-u je oduvijek bio i bit će naprijed, iznimka može napraviti talk za PC Makentosh, ali sve je to moje čisto osobno, seljačko mišljenje i ne morate ga uzeti u obzir!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 procjena 5
dostojanstvo
- Vrlo svestran, kompaktan i autonoman
mane
- Ima samo jedan USB
komentar
Tanak i lagan, općenito, mobilni transformator na prozorima 8.1. Nije mi se svidjela samo slaba kamera, ali to je dobro za Skype. Dobar zaslon s prekrasnim kutovima gledanja. 4-jezgreni procesor i 2 GB RAM-a osiguravaju glatko sučelje. Transformator se ne zagrijava i radi tiho. Dugi vijek trajanja baterije
Vergun Ivan, 2014-12-20 procjena 5
dostojanstvo
- cijena, bez propusta (na najnovijoj verziji OS radi dobro), svijetli zaslon, nema usporavanja sučelja, jer Nema ultra visokih razlučivosti zaslona, koje nisu potrebne za rad, a grafika se jako vuče ... Baterija je jedna od glavnih prednosti, to je nešto!
mane
- popravljanje bi se moglo bolje
komentar
Općenito, zadovoljan sam njegovim radom, 2,5 mjeseca nema kritičkih komentara na uređaju, proširio sam memoriju memorijskom karticom od 64 GB, tako da imam dovoljno za svoj rad i na putu, moj sin ima moćno stolno računalo))
Papus ivan 2014-12-20 procjena 4
dostojanstvo
- Vrijedan spoj cijene i kvalitete.
mane
- Nije ispunjen.
komentar
Imam takav laptop. Sjajan model. Za mene je presudna točka prisutnost Vindouza na tabletu. Koristim. i sve je poznato, kao na kućnom računalu. Prednosti uključuju prilično veliki zaslon s pristojnom razlučivosti i ugrađenom memorijom. Bio sam ugodno iznenađen kada je optužba trajala tri dana.
Samoilov Dmitry, 2014-12-22 procjena 5
dostojanstvo
- U karakteristikama nije navedeno u tabletu postoji GPS i dobro radi, samo malo nav.program koristim 7 cesta.
mane
- U verziji od 32 GB nema stražnje kamere.
komentar
Nekada je postojao Acer w3, nisam volio zaslon i loše performanse u njemu,
Asus nema te mane. Sada bih uzeo verziju od 64 GB.
Rygin Roman, 2015-03-24 procjena 5
ASUS Transformer Knjiga T100 Tablet Video pregled