Tehničke specifikacije
Tehničke specifikacije | |
---|---|
snaga | 1050 W |
Broj podružnica | 2 |
Broj zdravica | 2 |
Tip kontrole | elektronički |
Podešavanje prženja | postoji glatka |
Jedna strana roštilja | postoji |
Gumb Odustani | postoji |
Funkcija odmrzavanja | postoji |
Funkcija grijanja | postoji |
Toplinski izolirano kućište | postoji |
Značajke | |
Automatsko zdravo centriranje | postoji |
"Extra-rise" zdravica | postoji |
Automatsko pečenje | postoji |
Biscuit Heater | ne |
Posuda za mrvice | postoji |
Materijal tijela | metalni |
prikaz | postoji |
Kontrole pozadinskog osvjetljenja | postoji |
Dodatne informacije | 7 stupnjeva prženja, funkcija "radna kontrola"; memorijske funkcije |
Pregledi tostera Bork T700
dostojanstvo
- Ovo je bio moj prvi i za sada jedini toster, tako da nema s čime usporediti. kupio tako da je pouzdan - proizvođač je pristojan metal slučaj: ništa se ne topi nigdje. Postoji odjeljak za kabel. Sve ostalo samo je ispunilo očekivanja. Općenito, zadovoljan sam, veliku obitelj redovito koristimo više od 5 godina, TTT bez ikakvih pritužbi.
mane
- Tost glasno iskoči, ako ne čekate - drhtite, a to se dodatno pojačava (možda se ova funkcija može isključiti ???).
- Zdravica nikada nije skočila na stol, kao što su pisali u prethodnim recenzijama.
komentar
omela207, 2011-02-07 procjena 4
dostojanstvo
- Mala veličina, lijep dizajn, lijep plavi zaslon u boji. Glavne funkcije obavljaju se bez ikakvih pritužbi. Tu je izvučena ladica za mrvice.
mane
- Cijena. Nema funkcije glatkog podizanja kruha, kao što je navedeno u trgovini.
komentar
U prodavaonici u kojoj je kupila, pisalo je na cjeniku: Glatko uzdizanje zdravica, zbog čega sam bio jako sretan. Led po cijeni, jednom skupo, onda opravdano. Zapravo, ispostavilo se da se nakon pečenja čuje prasak i da je komad našeg ruskog vekna na stolu. Sjajno, možda zato i ova cijena. Odmah bih letio s uljem, uopće ne bi bilo cijene.
elsa777, 2010-09-05 procjena 4
dostojanstvo
- Odličan dizajn. Slučaj se ne zagrijava mnogo. Čini se da je to kvalitetna građa. Jamstvo 2 godine.
mane
- Cijena.
komentar
Dobar toster. Gori izvrsnu klasičnu tost kruh čak i na 2-4 razini. Naravno, 9 stupnjeva pečenja je previše! Osim ako netko voli jesti žeravicu. Jednostrana funkcija pečenja za specijalitete. kruh za tost - fikcija - tost se suši. No, ako stavite dva zdravica u jedan odjeljak odjednom, ispostavlja se savršeno: u ovom slučaju, tost se ispostavlja prženim na jednoj strani i nježnom, mekanom s druge strane. Budući da se toster za kruh pomfrit, i funkcija odmrzavanja nije potrebna. Dakle, savjetujem vam da ne ganjate nakon superfunkcija, nego da odaberete toster jednostavno kvalitetom izrade, karakterističnim (uniformnim) prženjem kruha, i dizajnom koji vam se sviđa) Cijena ovog proizvoda je vrlo neadekvatna. Iako je dizajn za 5+
Anonim, 2014-03-21 procjena 4
dostojanstvo
- Izgleda elegantno, stvarno je ukras u kuhinji, dobro je prženje, a tijekom kuhanja možete razumjeti stupanj pečenja, vrlo je pogodan.
mane
- Nešto skuplji od svih ostalih.
komentar
Pametni uređaj savršeno funkcionira, s jedne strane vrlo se sviđa funkcija pečenja
Anonim, 2011-12-14 procjena 5
dostojanstvo
- Visoka kvaliteta pečenja, moderan dizajn, razumna cijena
mane
komentar
Odlučio sam promijeniti svoj stari plastični toster na novi. Odabrao sam ne dugo, pogotovo jer nisam primijetio veliku razliku u njihovoj funkcionalnosti. Bilo bi poželjno, naravno, jednako peći kruh, jer prethodni toster to nije uvijek činio. Kao rezultat toga, na savjet prodavatelja kupio toster Bork. Vrlo sam zadovoljan kupnjom i sada shvaćam da je razlika između skupih i jeftinih tostera značajna.Pržen je stvarno ravnomjerno, jako mi se sviđa činjenica da on zna pržiti kruh na jednoj strani, dok kuhanje tijelo ne zagrijava, a toster se savršeno uklapa u kuhinju. Savjetujem svima!
sukhanova28, 2012-02-21 procjena 5
dostojanstvo
- Lijepa, pouzdana
mane
- kao i sve
komentar
Dobro se uklapa u unutrašnjost. Također se pokazalo da on dobro prži tost. Vrlo sam zadovoljan, nikad nisam zažalio.
Anonim, 2011-12-13 procjena 5