Carbon Fitness T404
Detaljne informacije
9.2 / 10
klijenata
Specifikacije za Carbon Fitness T404
Opće karakteristike | |
---|---|
vrsta | električna |
dizajn | na sklapanje |
Maksimalna težina korisnika | 110 kg |
Sustav amortizacije | postoji |
Profesionalna uporaba | ne |
Veličine tkanine | 37x111 cm |
Tehničke informacije | |
motor | 1,5 KS (Leeson) |
Brzina kretanja tekuće tkanine | 0,80 - 10 km / h |
Podešavanje kuta nagiba | ne |
Mjerenje impulsa | ne |
programi | |
Broj programa osposobljavanja | 13 |
Mogućnost programiranja treninga | ne |
Ugrađeni programi | trening vremena, trening na daljinu |
svjedočenje | trenutna brzina, potrošnja energije, prijeđena udaljenost |
Dodatne informacije | |
pogodnost | utovarni valjci / kotači |
Dimenzije (DxŠxV) | 142x63x114 cm |
težina | 35 kg |
Pregledi proizvoda Carbon Fitness T404
procjena
5
prednosti: Kvaliteta, cijena.
nedostaci: Manja.
komentar: Staza početne razine, za ozbiljnu obuku nije prikladna. Vjerojatno je dizajniran za djevojčice i umirovljenike. Hodati, trčati malo, to je njegova glavna svrha. To jest, to nije sport u klasičnom smislu, već općenita jaka kondicija. Na maksimalnoj brzini ubrzava do 10 km, što je dovoljno za trčanje. Ali ne više. Amortizacija koliko sam shvatio primitivno, pa je bolje upustiti se u normalne tenisice. Nema nikakvih pritužbi na kvalitetu, zadovoljan je radni uvjet simulatora. Platno nije dovoljno, ali u načelu to možete učiniti, pogotovo ako je prostor za trening ograničen prostorom.
Ako krenemo od gore navedenog, to jest, za koga je simulator osmišljen, onda se u potpunosti opravdava i vrijedi svoj novac.
Ako krenemo od gore navedenog, to jest, za koga je simulator osmišljen, onda se u potpunosti opravdava i vrijedi svoj novac.
Garbuzova Larisa
24. ožujka 2015.,
Moskva
Iskustvo: nekoliko mjeseci
procjena
5
prednosti: Jeftina i kvalitetna staza. Pod riječju "dobro" morate shvatiti da je to trenutna cijena. Postoji osnovna amortizacija. Unatoč maloj veličini, platno je prikladno za trčanje. Ali samo trčanjem - neće raditi brže, kako zbog veličine platna tako i zbog brzine.
nedostaci: Metal je još uvijek prilično slab, put treba pažljivo upravljati. Mislim da korisnik neće povući više od 100 kilograma.
komentar: Normalna staza. Možete zatvoriti oči na male nedostatke u obliku jasno pričvršćenih vijaka i dječjeg računala. Vrijednost za novac mi se činila najboljom.
Vrijedno je kupiti tepih. Na parketu će se tu i tamo trzati, ne mora se staviti na tepih, s vremenom će obrisati rupe. Nemojte ponavljati moje pogreške, odmah uzmite otirač.
Vrijedno je kupiti tepih. Na parketu će se tu i tamo trzati, ne mora se staviti na tepih, s vremenom će obrisati rupe. Nemojte ponavljati moje pogreške, odmah uzmite otirač.
pržiti denis
28. prosinca 2014,
Moskva
Iskustvo: manje od mjesec dana
Carbon Fitness T404 je odabran u ocjeni:
Top 10 treadmills