ocjene izbor Nove tehnologije recenzije

Carbon Fitness T404

Detaljne informacije
9.2 / 10
klijenata

Specifikacije za Carbon Fitness T404

Opće karakteristike
vrsta električna
dizajn na sklapanje
Maksimalna težina korisnika 110 kg
Sustav amortizacije postoji
Profesionalna uporaba ne
Veličine tkanine 37x111 cm
Tehničke informacije
motor 1,5 KS (Leeson)
Brzina kretanja tekuće tkanine 0,80 - 10 km / h
Podešavanje kuta nagiba ne
Mjerenje impulsa ne
programi
Broj programa osposobljavanja 13
Mogućnost programiranja treninga ne
Ugrađeni programi trening vremena, trening na daljinu
svjedočenje trenutna brzina, potrošnja energije, prijeđena udaljenost
Dodatne informacije
pogodnost utovarni valjci / kotači
Dimenzije (DxŠxV) 142x63x114 cm
težina 35 kg

Pregledi proizvoda Carbon Fitness T404

procjena 5
prednosti: Kvaliteta, cijena.
nedostaci: Manja.
komentar: Staza početne razine, za ozbiljnu obuku nije prikladna. Vjerojatno je dizajniran za djevojčice i umirovljenike. Hodati, trčati malo, to je njegova glavna svrha. To jest, to nije sport u klasičnom smislu, već općenita jaka kondicija. Na maksimalnoj brzini ubrzava do 10 km, što je dovoljno za trčanje. Ali ne više. Amortizacija koliko sam shvatio primitivno, pa je bolje upustiti se u normalne tenisice. Nema nikakvih pritužbi na kvalitetu, zadovoljan je radni uvjet simulatora. Platno nije dovoljno, ali u načelu to možete učiniti, pogotovo ako je prostor za trening ograničen prostorom.

Ako krenemo od gore navedenog, to jest, za koga je simulator osmišljen, onda se u potpunosti opravdava i vrijedi svoj novac.
Garbuzova Larisa 24. ožujka 2015., Moskva Iskustvo: nekoliko mjeseci
procjena 5
prednosti: Jeftina i kvalitetna staza. Pod riječju "dobro" morate shvatiti da je to trenutna cijena. Postoji osnovna amortizacija. Unatoč maloj veličini, platno je prikladno za trčanje. Ali samo trčanjem - neće raditi brže, kako zbog veličine platna tako i zbog brzine.
nedostaci: Metal je još uvijek prilično slab, put treba pažljivo upravljati. Mislim da korisnik neće povući više od 100 kilograma.
komentar: Normalna staza. Možete zatvoriti oči na male nedostatke u obliku jasno pričvršćenih vijaka i dječjeg računala. Vrijednost za novac mi se činila najboljom.
Vrijedno je kupiti tepih. Na parketu će se tu i tamo trzati, ne mora se staviti na tepih, s vremenom će obrisati rupe. Nemojte ponavljati moje pogreške, odmah uzmite otirač.
pržiti denis 28. prosinca 2014, Moskva Iskustvo: manje od mjesec dana
Carbon Fitness T404 je odabran u ocjeni:
Top 10 treadmills

ocjene

izbor

Nove tehnologije