ocjene izbor Nove tehnologije recenzije

Nova voda T5

Detaljne informacije

Značajke Nova voda T5

Ključne značajke
Vrsta uređaja filtar
Vrsta filtra mlaznica dizalice
Priključak za vodu postoji
Broj koraka čišćenja 3
imenovanje uklanjanje slobodnog klora
Upotreba za hladnu vodu, za toplu vodu
Fizičke značajke
Modul filtra uključen postoji
Standardni filtarski modul resursa 40,000 l
Crpka za povećanje tlaka ne
Kapacitet spremnika ne
Vrhunske performanse 11 l / min
Temperatura ulazne vode 5 - 65 ° C
Veličina veze 1/2"
težina 0,5 kg
Dodatne informacije
Značajke filter za tuširanje; kompatibilan sa svim tipovima tuševa; uključen je kromirani nastavak za proširenje

Otkrijte nove vode T5

procjena 2
prednosti: Prethodno (2011.) dobro je radio i izbjeljivao bjelilo s praskom.
nedostaci: Sada je prestao raditi. Da li su počeli izbjeljivati ​​više klora (moskva, cao), ili su filteri postali lošije kvalitete i proizvođač štedi ... Ukratko, u 2012-13, nije bilo učinka ((kao odljepljivanje kože i guljenje nakon kupanja,
Da, mijenjam kasete jednom u tri mjeseca, tako da ne mislite da imam jedan filtar od 2011.)
Njegova cijena je pretjerana
komentar: u 2011 traka cijena 1200, upravo sada - 1500 !!! + 25%!
24. siječnja 2013 Iskustvo: više od godinu dana
procjena 1
prednosti: Vidljivi pozitivni nije pronađen
nedostaci: apsolutno ne filtrira hrđu
komentar: Općenito, kupio sam ovo "čudo" u njihovoj internetskoj trgovini i. Ne bi trebao biti lažni, pijan i ofigel od potpune odsutnosti vidljivog efekta. Živim u Kijevu i voda je nedavno postala nešto žućkasta od hrđe. Čini se da to nije kritično, ali volio bih bebu kupati u čistoj vodi, a posljednjih nekoliko tjedana filtrirao sam je običnom krpom, ali sam se umorio od ovog događaja i odlučio kupiti filter. Na moje iznenađenje, nije bilo kapelice, kad se pod kupatila "žućkaste" vode nakupio, odlučio sam eksperimentirati i staviti na dužnost krpu, koja je gotovo odmah počela žutiti (duž obrisa crijeva gdje je voda prolazila). Ispada da je uobičajena tkanina valjane u nekoliko slojeva hrđe filtera bolje od ovog filtera! Zato sam se vratio na stari način "ručnog filtriranja" :( Ne mogu ništa reći o izbjeljivaču
kiki-Vik 18. prosinca 2012 Iskustvo: manje od mjesec dana
procjena 5
prednosti: Doista, osjećaj zategnute kože nakon tuširanja odmah je nestao. Za što je zapravo kupljen filtar.
nedostaci: Po mom mišljenju cijena je nešto previsoka. Zapravo, ovo je samo plastična posuda. Ali nema pravih analoga.
komentar: Filtar izvršava zadatak. Preporučujem kupiti.
artem7a 20. veljače 2012 Iskustvo: manje od mjesec dana
procjena 4
prednosti: - jednostavna instalacija;
- svestranost
nedostaci: - resurs ne odgovara navedenom
komentar: Koža prestaje biti suha samo u prvih 1-2 tjedna, a nakon 1,5 mjeseca boja vode postaje vidljiva :) Ne znam, naravno, voda u Khimki može biti tako loša, ali svaki put kupujete novi filter (zamjenjive patrone je vrlo teško pronaći) rijetko su prilično skupi. Obitelj od 3 osobe, 2 odrasle osobe - dnevno 5-10 minuta tuširanja, kupanje za bebe u kadi. Pa, gdje je 40.000 litara?

A ipak, bolje je od ničega ...
29. prosinca 2011 Iskustvo: nekoliko mjeseci
procjena 5
prednosti: Kad sam uzeo, nije bilo bijelih slučajeva. Dali su mi krom, u kombinaciji s mikserima =)
Stvarno čini vodu mekom.
nedostaci: Cijena, i morate uložiti mnogo napora da je stegnete.
komentar: Dobiti vrijedan Internet.
Uočite razliku odmah.
TITAH84 21. srpnja 2010 Iskustvo: manje od mjesec dana
procjena 5
prednosti: Super stvar, koristeći kožu filtera je glatka, gotovo kao more.
nedostaci: Malo tečno zalijevanje s filtrom, ali ako želite možete nadjačati (postoji kromirana mlaznica za alternativno pričvršćivanje)
komentar: Voda iz slavine prodire u sudoper, ostavljajući zahrđalu oznaku na sudoperu (uz svakodnevno ispiranje ove hrđe iz sudopera) O_o. Ne želim koristiti takvu vodu (Moskva, stanica metroa Schelkovskaya). Kupili smo ovaj filtar za tuširanje, sada smo se oprali i oprali ruke isključivo od tuša, razlika je opipljiva. Koža se ne ljušti, a nakon pranja zuba, koristeći vodu nakon filtriranja iz tuša, okus u ustima je potpuno drugačiji, vrlo mekan i svjež. Zaključak - Masthev!
lentamente 28. travnja 2010 Iskustvo: nekoliko mjeseci
procjena 5
prednosti: To stvarno radi, mislio sam samo oglašavanje, koža je glatka nakon tuš, jednostavna instalacija.
nedostaci: Blago smanjio pritisak vode iz tuša.
komentar: Moja supruga me razvela da kupi, nije htio kupiti. Mislio sam - solidan oglas, još jedan čudesni lijek.
Zapravo, sjajna stvar, stvarno djeluje. U kupaonici se miris promijenio nakon tuširanja, a atmosfera je drugačija. No, glavna koža postaje glatka. Jako sam zadovoljan.
Isprva sam je stavio na kanticu za zalijevanje - postalo je tako teško da me čak i napinjala, da ne spominjem moju ženu. Morao sam preurediti prije crijeva. Sada je sve u redu. Preporučujem.
18. travnja 2009 Iskustvo: nekoliko mjeseci
Nova voda T5 odabrana je u ocjeni:
Top 20 filteri za vodu

ocjene

izbor

Nove tehnologije