מפרט טכני
מערכת | |
---|---|
מערכת הפעלה | Windows 8 |
מעבד | אינטל אטום Z3735E 1330 MHz |
מספר הליבות | 4 |
RAM | 2 GB DDR3 1067 MHz |
זיכרון פנימי | 32 GB |
תמיכה בכרטיס זיכרון | microSDXC, עד 64 GB |
מסך | |
מסך | 10.1 ", 1366x768 |
מסך רחב | כן |
סוג מסך | TFT IPS, מבריק |
מסך מגע | קיבולי multitouch |
מספר הפיקסלים לאינץ '(PPI) | 155 |
מעבד וידאו | אינטל HD גרפיקה |
תקשורת אלחוטית | |
תמיכה ב- Wi-Fi | יש Wi-Fi 802.11n |
תמיכה Bluetooth | יש Bluetooth 4.0 |
סוג כרטיס ה- SIM | מיקרו SIM |
מספר כרטיסי ה- SIM | 1 |
תקשורת ניידת | 3G, LTE |
מצלמה | |
מצלמה קדמית | יש, 1.2 מיליון פיקסלים. |
קול | |
רמקולים מובנים | יש צליל סטריאו |
מיקרופון מובנה | יש |
פונקציונליות | |
כיוון אוטומטי של המסך | יש |
חיישנים | תאוצה, גירוסקופ, מצפן, חיישן אור |
תחנת עגינה | יש |
מקלדת | יש |
חיבור | |
חיבור USB למחשב | לא |
חיבור התקנים חיצוניים באמצעות USB | כן, סוג USB A |
חבר את הטלוויזיה / הצג | מיקרו HDMI |
אודיו / אוזניות החוצה | יש 3.5 מ"מ |
חיבור לאוזניות | יש |
מחבר עגינה | יש |
כוח | |
זמן עבודה | 11 ח |
קיבולת הסוללה | 31 V⋅ch |
מידות ומשקל | |
ממדים (LxWxD) | 263x171x20.5 מ"מ |
משקל | 1090 g |
מידע נוסף | |
סט שלם | טאבלט, מקלדת, מתאם רשת, ידני |
תכונות | Microsoft Office Home & Student 2013 כלל; רב מגע עד 10 נקודות מגע; מידות ומשקל תחנת העגינה 263x171x10 מ"מ (WxHxD), 520 גרם; יציאת USB 2.0 בתחנת העגינה; מצלמה אחורית 5 מגה פיקסל - אופציונלי |
ביקורות על הטבלט ASUS Transformer Book T100
סגולות
- בדיוק מה שהיה צפוי ממנו בעת הרכישה. קל, רב-תכליתי, נייד.
חסרונות
- בתוך פחות משבועיים, מיקרו USB הפך משוחרר עבור טעינה, אתה צריך לחפש מיקום שבו הוא יגבה. לא היה ברור לגמרי איך להפעיל אותו - התגובה של הטאבלט לא היתה ברורה, היה צורך ללחוץ על הכפתור פעמיים.
תגובה
הטבליה נקנתה לאשתי. היא מורה לשפות זרות במקצועה ונושאת איתה כל יום הרבה חומרים. קודם כל, מערכת ההפעלה נבחרה - הקמת מיקרוסופט במקרה זה נחשב פלוס. שאלות של משקל, גודל ומכשירים אינטרנט אוטונומיים היו החשובים ביותר. הביצועים היו פחות חשובים. שימוש במקרים: הפעלת קבצי אודיו ווידאו חינוכיים (עם וללא חיבור של התקנים חיצוניים), גלישה באינטרנט ושימוש במילונים מקוונים, באמצעות אחסון ענן של Office עם כמה מחשבים אחרים, עבודה לטווח קצר עם מסמכים בין הכיתות. כדי לפתור משימות תובעניות יותר בבית, מחשב נייד בגודל מלא משמש.
אנינים 2014-12-27 הערכה 4
סגולות
- Vin-8, קומפקטי, חכם, קל לשימוש, לוח מגע איכותי לחלוטין. Wai-Fay, LTE עבודה באיכות קליטה גדולה. קשה לרשום את כל היתרונות, בשבילי זה מושלם, אבל בכל זאת, יש כמה Kosyachkov קטן ...
חסרונות
- מאוד חותמת! המקרה, המסך ... הכל מתלכלך במהירות. הדבקה סרט מאט על המסך התצוגה עם השוליים של התצוגה החליט. ובכן, במקרה הגוף zalapan לנצח. כדי לקנות סרט מקורי על זה לא אפשרי, הוא לחתוך את עצמו מתוך אוניברסלית דהוי. עדיף להרים את מסך המגע, כל הסרטים עם גיאומטריה שונה.
- מוציאה את חיישן האור! כמה אלגוריתם מוזר של עבודתו, עובד בדרך כלל עם אור הסביבה יציב. כדאי שהתאורה החיצונית תשתנה מעט, כיוון שעץ-ביי מתחיל בתצוגה בהירה יותר, ואז כהה יותר. צפייה בסרט בחושך היא בעיה - התצוגה מקבל שינוי קבוע בהירות שלה.
- אבל יש פתרון לבעיה של בהירות אוטומטי של התצוגה - זה מכבה את זה! וזהו זה! אף אחד אחר חסר. ברחוב, אתה לא יכול לכבות אותו, זה עובד ללא בעיות, ויש שימוש טוב של הפונקציה.
- אני גם רוצה רמקולים בקול רם יותר
- כל שאר הבעיות נפתרות בקלות באמצעות תכנות באמצעות Windows.
תגובה
באופן אישי, בשימוש שלי יש Tablet על ios, טבליות וטלפונים על אנדרואיד, אובונטו. כולם מעשנים בעצבנות בצד.
Windows על אינטל תמיד היה ויהיה קדימה, חריג יכול לעשות טלק של מחשב Makentosh, אבל כל זה הוא אישי בלבד, איכר דעה ואתה לא צריך לקחת את זה בחשבון!
אסטבסטורוב רובן, 2015-03-17 הערכה 5
סגולות
- מאוד תכליתי, קומפקטי אוטונומי
חסרונות
- לאחר רק אחד USB
תגובה
רזה וקל, באופן כללי, שנאי נייד על Windows 8.1. לא אהבתי רק את המצלמה החלשה, אבל זה בסדר גמור עבור סקייפ. מסך טוב עם זוויות צפייה מדהימה. מעבד 4 ליבות ו 2GB של RAM מספק ממשק חלק. השנאי אינו מתחמם וממשיך בדממה. חיי סוללה ארוכים
ורגון איוון, 2014-12-20 הערכה 5
סגולות
- מחיר, אין תקלות (על הגרסה האחרונה של מערכת ההפעלה עובד בסדר), מסך בהיר, אין האטה של הממשק, כי אין רזולוציית מסך גבוהה במיוחד, אשר אינם נדרשים לעבודה, וגרפיקה נגררים בכבדות ... הסוללה היא אחד היתרונות העיקריים, זה משהו!
חסרונות
- תיקון יכול להיעשות טוב יותר
תגובה
באופן כללי, אני מרוצה מהעבודה שלו, במשך 2.5 חודשים אין תגובות קריטיות על המכשיר, הרחבתי את הזיכרון עם כרטיס זיכרון 64GB, אז יש לי מספיק על העבודה שלי על הכביש, הבן שלי יש מחשב שולחני חזק))
פאפוס איוון 2014-12-20 הערכה 4
סגולות
- שילוב ראוי של מחיר ואיכות.
חסרונות
- לא נפגשו.
תגובה
יש לי מחשב נייד כזה. מודל נהדר. מבחינתי, הנקודה החשובה היא נוכחותו של וינדוז על הלוח. אני משתמש. והכל מוכר, כמו במחשב ביתי. היתרונות כוללים מסך גדול למדי עם רזולוציה הגון זיכרון מובנה. הופתעתי לטובה כשהמטען נמשך משלושה ימים.
סמוילוב דימיטרי, 2014-12-22 הערכה 5
סגולות
- במאפיינים זה לא מצוין בטאבלט יש GPS וזה עובד טוב, רק nav.program קצת אני משתמש 7 כבישים.
חסרונות
- בגרסת 32GB אין מצלמה אחורית.
תגובה
פעם היה Acer w3, אני לא אוהב את המסך ואת הביצועים המסכנים בו,
Asus אין את הפגמים האלה. עכשיו הייתי לוקח גרסה של 64GB.
ריגין רומן, 2015-03-24 הערכה 5
ביקורת וידאו Tablet T100 Transformer ספר T100