מפרט טכני
מפרט טכני | |
---|---|
כוח | 1050 W |
מספר הענפים | 2 |
מספר הטוסטים | 2 |
סוג בקרה | אלקטרוניים |
התאמת טוסט | יש חלק |
צד אחד צליה | יש |
לחצן ביטול | יש |
הפונקציה להפשיר | יש |
פונקציית חימום | יש |
בידוד מבודדים תרמית | יש |
תכונות | |
טוסטים אוטומטיים במרכז | יש |
"תוספת" toasts | יש |
טוסטוס אוטומטי | יש |
תנור חימום | לא |
מגש פירורים | יש |
חומר גוף | מתכת |
תצוגה | יש |
בקרות תאורה אחורית | יש |
מידע נוסף | 7 מעלות של צלייה, פונקציה "שליטה מבצעית"; פונקציית זיכרון |
ביקורות של הטוסטר Bork T700
סגולות
- זה היה הראשון שלי עד כה רק טוסטר, אז אין מה להשוות. קנה כך שזה היה אמין - היצרן הוא מקרה מתכת הגון: שום דבר לא נמס בכל מקום. יש תא לכבל. כל השאר רק עמד בציפיות. באופן כללי, אני מרוצה, אנו משתמשים במשפחה הגדולה באופן קבוע במשך יותר מ 5 שנים, TTT ללא תלונות.
חסרונות
- טוסט קופץ בקול רם, אם אתה לא מחכה - אתה רועד, וזה מרים בנוסף (אולי הפונקציה הזאת יכולה להיות מושבת ????).
- טוסט לא קפץ על השולחן, כפי שכתבו ביקורות קודמות.
תגובה
omela207, 2011-02-07 הערכה 4
סגולות
- גודל קטן, עיצוב יפה, תצוגת צבע כחול יפה. הפונקציות העיקריות מבוצעות ללא תלונות. יש מגש לשלוף פירורים.
חסרונות
- מחיר. אין שום פונקציה של הרמת הלחם בצורה חלקה, כאמור בחנות.
תגובה
בחנות שבה קנתה, היא נכתבה על מחירון: עלייה חלקה של טוסטים, מה שעשה אותי מאושרת מאוד. הובילו על המחיר, פעם יקר, ואז מוצדק. למעשה, התברר כי לאחר צלייה, את המפץ הוא שמע חתיכת הכיכר הרוסי הארוך שלנו הוא ממש על השולחן. נהדר, אולי בגלל זה מחיר זה. אני אעוף מיד עם השמן, לא יהיה מחיר בכלל.
elsa777, 2010-09-05 הערכה 4
סגולות
- עיצוב נהדר. המקרה אינו מתחמם הרבה. זה נראה לבנות איכות. אחריות 2 שנים.
חסרונות
- מחיר.
תגובה
טוסטר טוב. הוא שורף לחם טוסט קלאסי מעולה אפילו ברמה 2-4. כמובן, 9 מעלות של צלייה הוא יותר מדי! אלא אם כן מישהו אוהב לאכול גחלים. פונקציית צלייה חד צדדית למבצעים מיוחדים. לחם עבור toasts - בדיוני - toasts הם יבשים דרך. אבל אם תשים שני טוסטס בתא אחד בבת אחת, מתברר לגמרי: במקרה זה, טוסט מתברר להיות מטוגן בצד אחד ועדין, רך על השני) לכן, את הפונקציה של צלייה חד צדדית ניתן למצוא בכל טוסטר. מאז, צ 'יפס לחם לחם, ואת פונקציית להפשיר אין צורך. לכן, אני ממליץ לך לא לרדוף אחרי superfunctions, אבל כדי לבחור טוסטר פשוט על ידי איכות הבנייה, המאפיין (אחיד) קלייה של לחם, ועל ידי עיצוב אתה אוהב) המחיר של מוצר זה הוא מאוד לקוי. למרות העיצוב עבור 5 +
אנינים 2014-03-21 הערכה 4
סגולות
- זה נראה מסוגנן, באמת קישוט במטבח, זה טיגון טוב, אתה יכול להעריך את מידת הצלייה בזמן הבישול, זה מאוד נוח.
חסרונות
- קצת יותר יקר מכל אחד אחר.
תגובה
המכשיר חכם, פונקציות מושלם.אהבתי מאוד פונקציה של צלוי מצד אחד
אנינים 2011-12-14 הערכה 5
סגולות
- צלי באיכות גבוהה, עיצוב מסוגנן, מחיר סביר
חסרונות
תגובה
החלטתי לשנות את מצנן הפלסטיק הישן שלי למכשיר חדש. בחרתי לא הרבה זמן, במיוחד מאז אני לא שם לב הרבה הבדל הפונקציונליות שלהם. זה יהיה רצוי, כמובן, לצלות את הלחם באופן שווה, כי הטוסטר הקודם לא תמיד עושה את זה. כתוצאה מכך, על פי עצתו של המוכר קנה טוסטר בורק. אני מאוד מרוצה הרכישה ועכשיו אני מבין כי ההבדל בין יקר toasters זול הוא משמעותי.צ 'יפס באמת שווה, אני באמת אוהב את העובדה שהוא יודע איך לטגן לחם בצד אחד, תוך בישול הגוף לא להתחמם, ואת הטוסטר מתאים באופן מושלם למטבח. אני מייעצת לכולם!
sukhanova28 2012-02-21 הערכה 5
סגולות
- יפה, אמינה
חסרונות
- כמו כל דבר
תגובה
בכושר טוב הפנים. זה גם התברר כי הוא צ 'יפס קלוי טוב כראוי. מרוצה מאוד, מעולם לא הצטערתי.
אנינים 2011-12-13 הערכה 5