דירוגים בחירה טכנולוגיות חדשות ביקורות

מים חדשים

מידע מפורט

תכונות מים חדשים T5

תכונות עיקריות
סוג המכשיר את המסנן
סוג מסנן זרבובית מנוף
חיבור מים יש
מספר שלבי ניקוי 3
מטרה הסרת כלור חינם - -
שימוש עבור מים קרים, עבור מים חמים
מאפיינים פיזיים
מודול מסנן כלול יש
מודול מסנן רגיל 40,000 l
משאבה להגביר את הלחץ לא
קיבולת אחסון לא
ביצועים עליונים 11 l / min
טמפרטורת המים 5 - 65 ° С
גודל החיבור 1/2"
משקל 0.5 ק"ג
מידע נוסף
תכונות מקלחת מסנן; תואם לכל סוג של מערכת המקלחת; מתאם מאריך כרום כלול

חוות דעת של New Water T5

הערכה 2
יתרונות: בעבר (בשנת 2011) הוא עבד היטב מולבן אקונומיקה עם המפץ.
חסרונות: עכשיו הפסיק לעבוד. בין אם הם התחילו להלבין כלור יותר (moscow, קאו), או מסננים הפכו באיכות ירודה היצרן חוסך ... בקיצור, בשנת 2012-13, לא היתה השפעה ((כמו עור מתקלף ומתקלף אחרי אמבטיה,
כן, אני משנה את הקלטות פעם בשלושה חודשים, כך שאתה לא חושב שיש לי מסנן אחד מאז 2011)
המחיר שלו מופקע
הערה: בשנת 2011 קלטת 1200 עלות, עכשיו - 1500! + 25%, לקבל מר!
24 בינואר 2013 ניסיון: מעל שנה
הערכה 1
יתרונות: חיובי גלוי לא נמצא
חסרונות: בהחלט לא לסנן חלודה
הערה: באופן כללי, קניתי את זה "נס" בחברה שלהם חנות מקוונת אני. זה לא צריך להיות מזויף, דפוק ו ofigel מן העדר מוחלט של אפקט גלוי. אני גר בקייב ואת המים לאחרונה הפך צהבהב מעט החלודה. זה נראה כאילו זה לא קריטי, אבל אני רוצה לרחוץ את התינוק במים נקיים.בשבועיים האחרונים אני מסונן אותו עם בד רגיל, אבל נמאס לי מהאירוע הזה והחלטתי לקנות מסנן. להפתעתי, לא היתה תפילה, כאשר הרצפה של חדר האמבטיה של מים "צהבהב" צבר, החלטתי להתנסות ולטיל סמרטוט חובה, אשר כמעט מיד התחיל להפוך צהוב (לאורך קו הצינור שבו המים עברו) כלומר מתברר כי בד הרגיל התגלגל בכמה שכבות של מסננים חלודה טוב יותר מסנן זה! בגלל זה חזרתי לשיטה הישנה של "סינון ידני": (אני לא יכול להגיד שום דבר על אקונומיקה
kiki-vik 18 בדצמבר 2012 \ ניסיון: פחות מחודש
הערכה 5
יתרונות: ואכן, תחושת העור ההדוק לאחר מקלחת נעלמה מיד. עבור מה בעצם נרכש מסנן.
חסרונות: לדעתי המחיר הוא קצת גבוה מדי. למעשה, זה רק בקבוק פלסטיק. אבל אין אנלוגים אמיתיים.
הערה: המסנן מבצע את המשימה. אני ממליץ לקנות.
artem7a 20 בפברואר 2012 \ ניסיון: פחות מחודש
הערכה 4
יתרונות: - התקנה קלה;
- צדדיות
חסרונות: - המשאב אינו תואם את האמור
הערה: העור חדל להיות יבש רק בשבועות הראשונים 1-2, ולאחר 1.5 חודשים את צבע המים הופך גלוי :) אני לא יודע, כמובן, המים Khimki יכול כמובן להיות כל כך רע, אבל קונה מסנן חדש בכל פעם (מחסניות להחלפה קשה מאוד למצוא הם לעתים רחוקות די יקר. משפחה של 3 אנשים, 2 מבוגרים - מדי יום 5-10 דקות מקלחת, התינוק - אמבטיה באמבטיה. ובכן, איפה הוא טען 40,000 ליטר ???

ובכל זאת, זה יותר טוב מכלום ...
29 בדצמבר 2011 \ ניסיון: מספר חודשים
הערכה 5
יתרונות: כאשר לקחתי, לא היו מקרים לבנים. הם נתנו לי כרום, בשילוב עם מערבל =)
באמת עושה את המים רך.
חסרונות: מחיר, ואתה צריך לעשות מאמץ רב כדי להדק את זה.
הערה: קבל את זה שווה.
ספוט את ההבדל מיד.
תצה 84 21 ביולי 2010 \ ניסיון: פחות מחודש
הערכה 5
יתרונות: דבר מעולה, באמצעות העור מסנן חלקה, כמעט כמו הים.
חסרונות: קצת השקיה כבד יכול עם מסנן, אבל אם אתה רוצה אתה יכול לעלות (יש זרבובית כרום לחיזוק אלטרנטיבי)
הערה: המים מהברז פורצים לכיור, משאירים סימן חלוד על הכיור (עם שטיפה יומית של חלודה זו מהכיור) O_o. אני לא באמת רוצה להשתמש במים כאלה (מוסקווה, תחנת המטרו Schelkovskaya). קנינו את המסנן הזה למקלחת, עכשיו אנחנו רוחצים את הפנים ושוטפים את ידי באופן בלעדי מהמקלחת, ההבדל הוא מוחשי. העור אינו מתקלף, ולאחר צחצוח השיניים, שימוש במים לאחר המסנן מהמקלחת, הטעם בפיך שונה לחלוטין, רך מאוד ורענן. מסקנה - מסטב!
שניה 28 באפריל 2010 \ ניסיון: מספר חודשים
הערכה 5
יתרונות: זה באמת עובד, חשבתי רק פרסום, העור הוא חלק אחרי מקלחת, התקנה פשוטה.
חסרונות: הקטינה מעט את לחץ המים מהמקלחת.
הערה: אשתי התגרשה ממני לקנות, הוא לא רצה לקנות. חשבתי - פרסומת מוצקה, עוד תרופה נס.
למעשה, דבר נהדר, זה עובד באמת. בחדר הרחצה השתנה הריח לאחר שהתקלח: האווירה שונה. אבל העור העיקרי הופך חלק. מרוצה מאוד.
בהתחלה שמתי את זה ישר על פחית מים - זה הפך כבד כל כך שזה אפילו מתוח אותי, שלא לדבר על אשתי. הייתי צריכה לסדר מחדש את הצינור. עכשיו הכל בסדר. אני ממליץ.
18 באפריל, 2009 \ ניסיון: מספר חודשים
מים חדשים T5 נבחרה בדירוג:
למעלה 20 מסנני מים

דירוגים

בחירה

טכנולוגיות חדשות