Reitingai Pasirinkimas Naujos technologijos Apžvalgos

Champion T516 petroltrimmer peržiūra

Benzotrimmerio čempionas T516 - privalumai, trūkumai, savybės

Champion T516 petroltrimmer peržiūra

Techninės specifikacijos

Bendrosios charakteristikos
Tipas žoliapjovės
Pjovimo plotis 40 cm
Funkcionalumas
Mulčiavimas ne
Variklis
Variklio tipas benzinas
Galia 2 AG
Variklio vieta viršuje
Darbo apimtis 52 cm3
Variklio greitis 6500
Kuro bakas 1,2 l
Statyba
Pen lankstymas
Sijos tiesiai
Ratai nėra
Papildoma informacija
Pilnas rinkinys ritė, diskas / peilis
Matmenys
Svoris 7,9 kg

Atsiliepimai apie benzino žoliapjovę T516

Įvykiai

• Kaina. Baigimas. Galia.

Trūkumai

• Dar nežinoma.

Komentuoti
Puiki mašina. Pavargę nuo elektros, jie nusprendė pirkti galingesnį benziną. Džiaugiamės turtinga įranga, kaip nurodyta instrukcijose, 14 vietų, įskaitant variklio tarpiklius ir stūmoklinius žiedus.
Diskas pjauna apie 8 akrų piktžolių, kurių aukštis yra metras. Iki to laiko buvo 6 valandos ir trys benzino cisternos. Pjauti vidutiniu greičiu. Kuprinės tipo peties diržas yra labai patogu, svoris pasiskirsto ir trimerio svoris nėra jaučiamas. Beje, aš pašalinau apsauginį gaubtą aplink diską, kuris, su juo, žoliapjovė užsikabino prie žolės, jis nebuvo perduotas. Vibracija sugriežtino vieną dujų bako varžtą, kuris pastebėtas laiku, sugriežtintas.
Labai patenkintas pirkimu.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 Vertinimas 5

Įvykiai

• Nėra nužudyta

Trūkumai

• Švelnus dujų mygtukas

Komentuoti
Labai kietas žoliapjovė, taip pat viskas, ką turėjau, buvo benzino išsiliejimo pasirinkimas. Aš nusipirkau Megastroi iš mūsų Kazanėje už 5990r dalį., Maniau, kad tai brangus, norėjau pirkti elektros energiją. Bet greitai suprato pinigus žemyn! Dvi dienas aš iškirpiau 30 akrų dykvietę su pastoliais ir nustebau galia ir pagreitį, paimkite, jei susiduriate su pasirinkimu. Santykis kokybė - kaina nėra geriau !!!!!!
Anonimas 2013-07-22 Vertinimas 5

Įvykiai

• galingas, pilnas su peiliu ir žvejybos linija, pjovimo plotis yra didelis. Koshu 15 min laukas 30 šimtų. Dėl galingo profesionalaus vieneto kainos - supergud.

Trūkumai

• ne

Komentuoti

Kovregina Olga, 2013-04-19 Vertinimas 5

Įvykiai

• Komplekte yra komplektas, galingas variklis, išardomas velenas, atsarginiai įdėklai ir žiedai.

Trūkumai

• Mažas išteklius. Apdaila, su nauja labai bloga pradžia, oro filtro tvirtinimas beveik iš karto nukrito, aš turėjau įdėti varžtą.

Komentuoti
Naudojamas trejus metus, kol stūmoklis nuleidžiamas ant cilindro, išnaudojau be išprievartavimo, iš tikrųjų vieną kartą per mėnesį tris valandas su pertraukomis. Tai kalba apie ne tokį didelį šios įrangos šaltinį. Dalys kainuoja tiek, kad nereikia taisyti. Pavyzdžiui, 600 rublių starteris, magnetas nuo 700 ir daugiau. Su 5-6 bandymais nušalau, nes karšta dar blogesnė. Kai variklis buvo uždengtas, aš pradėjau ieškoti šio trimmerio pakeitimo, rado kinų Piran 520R 3650 rublių. Su „Champion t 516“ dviem broliais tik skirtinga spalva.
Anonimas 2014-05-23 Vertinimas 3

Įvykiai

• Galinga, patogi pakaba, tinkama kaina, komplektas

Trūkumai

• Šiek tiek triukšmingas

Komentuoti
Galingas, įrengtas priežiūros įrankis, peilis, mišinys, stiklas, pirštinės, išardymas, lengva pradėti, prieš mėnesį nusipirkau 5200 rublių. Už šį pinigus rekomenduoju!
Jim Tatiana, 2013-07-13 Vertinimas 4

Įvykiai

• Galinga, ekonomiška, puiki įranga, patogi diržai, lengva naudoti, žūklės linija ir peilis.

Trūkumai

• Triukšmingas, vis dar nesuprantu, kaip stumti liniją,

Komentuoti
Aš nusipirkau sklypą su piktžolėmis ir jaunų gluosnių auginimu, prieš arimą nusprendžiau pjauti. Nesu išdrįso paimti trimmerio naudoti iš savo draugų, todėl nusprendžiau jį nusipirkti. Dienos metu aš nuleidau 12sotokų piktžolių su peiliu! Linija nuolat sustojo, įdėjo peilį ir tapo smagiau))) variklis buvo galingas ir truputį triukšmingas (jis išėjo iš žaidėjo ir muzikos).kur nieko neištrina !!! Apskritai, visiškai patenkintas, testas buvo sėkmingas!
Šumo romai, 2013-08-23 Vertinimas 4

Autorius: Andrey Balyshev 13.06.2015
Dėmesio! Informacijos tikslumas ir reitingo rezultatai yra subjektyvūs ir nėra reklama.

Reitingai

Pasirinkimas

Naujos technologijos