Techninės specifikacijos
Bendrosios charakteristikos | |
---|---|
Tipas | žoliapjovės |
Pjovimo plotis | 40 cm |
Funkcionalumas | |
Mulčiavimas | ne |
Variklis | |
Variklio tipas | benzinas |
Galia | 1,23 AG |
Variklio vieta | viršuje |
Darbo apimtis | 33 cm3 |
Variklio greitis | 6500 |
Kuro bakas | 0,85 litrų |
Statyba | |
Pen | lankstymas |
Sijos | tiesiai |
Ratai | nėra |
Papildoma informacija | |
Pilnas rinkinys | ritė, diskas / peilis |
Matmenys | |
Svoris | 7,2 kg |
Atsiliepimai apie vejapjovę Čempionas T336
Įvykiai
- POWER, sulankstomas strypas. kuris yra labai patogu transportuoti, kaip ir automobilyje, todėl tikriausiai bus autobusu ... Efektyvumas ..........
Trūkumai
- Jei tik vilkikas mygtukas ant ritės su Leska. jūs turite atsistoti tuščiąja eiga ir rankiniu būdu ištraukti peilį ...
Komentuoti
Nusipirkau sodui. pynimas yra ne daug, bet aplink mane pora paliktų vietų ir žolė nuolat pakyla. Aš pasirinkau iš rinkos apžvalgų ir vidutinio kainų intervale. 5-7 tr intervale. Aš sustojau 334 m. Čempione. Tačiau, kaip rado 336, aš jo nesigailėjau. Sulankstoma juosta man plius. nes nebūtina skulptūrų kamieno viršuje. Į komplektą įeina akiniai, poros pirštinės, diržas su apsauginiu skydeliu ir du (2) diskai bei nedidelis raktų rinkinys. Perkant dovaną, buvo suteikta nafta. vtyuhali tepimo vamzdelis 200r. ir 2,4 mm laidas 600r. Kai vaikinai rašo kitas apžvalgas, ištempė visus varžtus ir pumpavo į apatinę pavarų dėžės tepalą. . Taip pat išardykite barą ir įpilkite aliejaus. abiejose dalyse. (aliejus nenaudojamas košėi ....) Pradedamas ir šalta, ir karšta, prieš tai pirmą kartą pjaustydavau, tai tikriausiai pora valandų dvi valandas, mano žvejų linija visada atsisėdo, turėjau sustoti ir ištraukti. Ačiū Dievui, tai buvo nepakankamai ir greitai baigėsi ..... Kai aš įkrauta 600rubly. čia aš jaučiau visą savo 336-osios merginos kvailystę. Tai buvo kažkas .. Savaitė iš draugo sode 600rublevoy nugriovė viską, kas buvo po virvele. ... Antrą kartą aš trenkiau apie 40 minučių. Diskas bandė dėvėti. bet tada po laido nėra noro jį įdėti. nes laidas nėra kažkas, kas yra po žolės šaknimi. bet jūs tikriausiai galite atlaisvinti viršutinį žemės sluoksnį. Vaikinai neturi nieko palyginti nuo pirmojo nerijos. Kosit-blows ir puodeliai BAAlshie, -PerEALS. ir kelio aukščio žolė ... aš nežinau, kiek laiko tai veiks, bet iki šiol aš džiaugiuosi, kaip PYTHON Duri turi daug mano draugės ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 Vertinimas 5
Įvykiai
- Nedidelė kaina, normalus peties diržas su šlaunies apsauga, yra gerai išvalytas, yra gruntas, didelis apsauginis korpusas su pirštinėmis, akiniais, raktais ir dviem peiliais.
Trūkumai
- Po metų naudojimo, aš krekingo ir degalų laidas pradėjo tekėti, turėjau ją pakeisti.
Komentuoti
Mano pirmasis žoliapjovė, nieko nėra palyginama, bet dabar viskas veikia. Jis ėmė valyti svetainę 18 ha, vietose augalija. Nusprendžiau paimti kiniškus dėl to, kad aš jį pjaustysiu du kartus per sezoną, tada planuoju padengti augmeniją specialiu audiniu, kad gautumėte humuso pagal jį ir pagaliau sodintų jį su vejos žole ir įsigyčiau kokybišką vejapjovę. Dėl šios priežasties nematau priežasties imtis huskvarna.
Voloshin Alexander 2014-05-22 Vertinimas 4
Įvykiai
- Galingas, patogus, turtingas įrenginys.
Trūkumai
- tvirtas mygtukas ant ritės
Komentuoti
Nedelsiant nusipirkau briaunotą 2.7 mm žvejybos liniją, nors parašyta, kad ne daugiau kaip 2,5. Duri ji neturi, pjauna visus. Nėra vibracijų, tai labai patogu, tik malonu dirbti. Benzinas daug nevalgo. Mano pirmasis žoliapjovė nėra lyginamas, bet pagal įspūdžius labai gerai.
Kalbant apie paslaugas, sužinojau, kad visada yra atsarginių dalių. daug analogų.
Aleksandrovichas Maksimas 2013-11-14 Vertinimas 5
Įvykiai
- Lengvas paleidimas, turtinga įranga, geras pečių diržas, galingas, mažas degalų sąnaudos, aliejus kaip dovanos,
Trūkumai
- Ritės mygtukas su žvejybos linija yra storas, žvejybos linija nėra ištraukta, jūs turėjote sustabdyti variklį, atidaryti ritę ir ištraukti žūklės liniją. Žvejybos linija su taukais yra labai bloga.
Komentuoti
Prieš dvi savaites iki T336 čempiono įsigijimo nusipirkau elektrinį žoliapjovę, Interskol pjaustė sodą apie 3 valandas, maža galia neužkandinėja, blogas pečių diržas, ilgintuvo laidas neleidžia. Vakar Čempionas T336 pradėjo pjauti labai galingą pynimą, patogų palyginti su elektra. Dėl didelės pynimo galios yra labai didelis žvejybos linijos suvartojimas, sujungtas su pynimu. Bandysiu įdiegti kitą aukštesnės kokybės žvejybos liniją. Įtrauktos pirštinės, akiniai.
Dmitrijus Grachevas 2014-07-17 Vertinimas 5
Komentuoti
Sori, aš rašau iš savo žmonos pašto, bet .... Aš pasirinko trimmerį savaitę, svetainė buvo nupirkta, mergelė, žolė iki juosmens ir mažas drebulė. , ten ...., Ir tada, jis pradeda, kai reikia, jokių problemų, ir figachit., Atsiprašau už rašybą. Įdėjau +
Vorobeva Nadezhda, 2014-06-28 Vertinimas 5
Įvykiai
- Galingas, pradėti nuo karšto grindų
Trūkumai
- Nepastebėjo!
Komentuoti
Daugelis žmonių mano nuomone, nėra tinkami atsiliepimai apie šį produktą, pjūklas yra gana patikimas ir patogus. Aš pjaustiau 4 dienas iš eilės per pusę dienos, aš viską pjaustiau be jokių problemų, manau, kad tai darau daugiau nei vieną sezoną. Svarbiausia yra naudoti techniką protingai!
Anonimas 2014-09-04 Vertinimas 5