Reitingai Pasirinkimas Naujos technologijos Apžvalgos

Aprašymas tabletė ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100 tabletė - privalumai, trūkumai, savybės

Aprašymas tabletė ASUS Transformer Book T100

Techninės specifikacijos

Sistema
Operacinė sistema „Windows 8“
Procesorius „Intel Atom Z3735E 1330 MHz“
Šerdies skaičius 4
RAM 2 GB DDR3 1067 MHz
Vidinė atmintis 32 GB
Atminties kortelės palaikymas „microSDXC“, iki 64 GB
Ekranas
Ekranas 10,1 ", 1366x768
Plačiaekranis ekranas taip
Ekrano tipas TFT IPS, blizgus
Jutiklinis ekranas talpinė daugiafunkcija
Pikselių skaičius colyje (PPI) 155
Vaizdo procesorius „Intel HD Graphics“
Belaidis ryšys
„Wi-Fi“ palaikymas turi „Wi-Fi 802.11n“
„Bluetooth“ palaikymas turėti „Bluetooth“ 4.0
SIM kortelės tipas mikro SIM
SIM kortelių skaičius 1
Mobilieji ryšiai 3G, LTE
Fotoaparatas
Priekinė kamera yra 1,2 mln. taškų.
Garsas
Įmontuoti garsiakalbiai turėti stereo garsą
Integruotas mikrofonas yra
Funkcionalumas
Automatinis ekrano orientavimas yra
Jutikliai akselerometras, giroskopas, kompasas, šviesos jutiklis
Stotelė yra
Qwerty klaviatūra yra
Ryšys
USB ryšys su kompiuteriu ne
Išorinių įrenginių prijungimas per USB taip, USB tipas A
Prijunkite prie TV / monitoriaus „micro HDMI“
Garso / ausinių išvestis yra 3,5 mm
Ausinių prijungimas yra
Dock jungtis yra
Galia
Darbo laikas 11 val
Akumuliatoriaus talpa 31 V⋅ch
Matmenys ir svoris
Matmenys (LxWxD) 263x171x20,5 mm
Svoris 1090 g
Papildoma informacija
Pilnas rinkinys planšetinis kompiuteris, klaviatūra, tinklo adapteris, vadovas
Savybės Įtraukta „Microsoft Office Home & Student 2013“; multi-touch iki 10 prisilietimo taškų; stotelės matmenys ir svoris 263x171x10 mm (WxHxD), 520 g; USB 2.0 prievadas doko stotyje; galinė kamera 5 megapikselių - pasirinktinai

Atsiliepimai apie planšetinį kompiuterį ASUS Transformer Book T100

Įvykiai

• Būtent tai, ko iš jo buvo tikimasi pirkimo metu. Lengvas, universalus, mobilus.

Trūkumai

• Mažiau nei per dvi savaites „micro USB“ tapo laisva įkrovimui, jūs turite ieškoti pozicijos, kurioje jis bus imamas. Nebuvo visiškai aišku, kaip jį įjungti - tabletės reakcija nebuvo akivaizdi, reikėjo du kartus paspausti mygtuką.

Komentuoti
Tabletė buvo nupirkta mano žmonai. Ji yra užsienio kalbų mokytoja pagal profesiją ir kiekvieną dieną atlieka daugybę medžiagų. Visų pirma, buvo pasirinkta OS - „Microsoft“ kūrimas šiuo atveju buvo laikomas pliusu. Svarbiausi buvo klausimai apie svorį, dydį ir autonominius interneto įrenginius. Veikla buvo mažiau svarbi. Naudoti atvejus: mokomųjų garso ir vaizdo failų (su išoriniais įrenginiais ir be jų) grojimas, grynasis naršymas ir internetinių žodynų naudojimas, naudojant „Office“ debesų saugyklą su keliais kitais kompiuteriais, trumpalaikis darbas su dokumentais tarp klasių. Norint išspręsti sudėtingesnes užduotis namuose, naudojamas pilno dydžio nešiojamas kompiuteris.
Anonimas 2014-12-27 Vertinimas 4

Įvykiai

• „Vin-8“ - kompaktiškas, protingas, paprastas naudoti, puikiai surinktas kokybės jutiklis. „Wai-Fay“, LTE, puikiai priima priėmimo kokybę. Sunku išvardyti visus privalumus, man tai puiki, bet vis dėlto yra keletas mažų Kosyachkov ...

Trūkumai

• labai antspauduotas! Byla, ekranas ... viskas greitai tampa purvinas. Pasirinkus ekrano paraštes, ant ekrano problemos įklijuota matinė plėvelė. Na, kūno atveju amžinai zalapan. Norėdami įsigyti originalų filmą, tai neįmanoma, jis nukirto iš universalios matinės. geriau pasiimti su jutikliniu ekranu, visi filmai, turintys skirtingą geometriją.
  • Ištraukia šviesos jutiklį! Kažkas keista jo darbo algoritmas veikia normaliai su stabilia aplinkos šviesa. Verta keisti išorinį apšvietimą, nes pretzel prasideda šviesesnis, tamsesnis ekranas. Filmo žiūrėjimas tamsoje yra problema - ekranas nuolat keičia jo ryškumą.
  • Bet yra ekrano automatinio ryškumo problemos sprendimas - tai išjungia! Ir tai viskas! Nieko nėra. Gatvėje, jūs negalite jį išjungti, jis veikia be problemų, o funkcija yra gerai panaudota.
  • Aš taip pat norėčiau garsiakalbius garsiau
  • Visos kitos problemos yra lengvai išsprendžiamos programiniu būdu naudojant „Windows“.

Komentuoti
Asmeniškai, naudodamasis „Android“, „Ubuntu“, yra „ios“, planšetinių kompiuterių ir telefonų. Jie visi nervingai dūmai nuošalyje.
„Intel“ „Windows“ visada buvo ir bus į priekį. Išimtis gali būti „PC Makentosh“ talkas, tačiau visa tai yra mano asmeninė, valstiečių nuomonė ir į tai nereikia atsižvelgti!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 Vertinimas 5

Įvykiai

• Labai universalus, kompaktiškas ir autonomiškas

Trūkumai

• Turintys tik vieną USB

Komentuoti
Plonas ir lengvas, apskritai, mobilusis transformatorius ant langų 8.1. Man nepatiko tik silpna kamera, bet „Skype“ tai gerai. Geras ekranas su puikiais žiūrėjimo kampais. 4 branduolių procesorius ir 2 GB RAM suteikia sklandų sąsają. Transformatorius nešilsta ir veikia tyliai. Ilgas akumuliatoriaus tarnavimo laikas
Vergun Ivan 2014-12-20 Vertinimas 5

Įvykiai

• kaina, be trikdžių (naujausioje OS versijoje veikia gerai), ryškus ekranas, sąsajos sulėtėjimas nėra, nes Nėra itin didelių ekrano skiriamųjų gebėjimų, kurių nereikia darbui, ir grafika yra labai didelė ... Akumuliatorius yra vienas iš pagrindinių privalumų, tai yra kažkas!

Trūkumai

• būtų galima geriau nustatyti

Komentuoti
Apskritai, džiaugiuosi jo darbu, 2,5 mėn. Nėra jokių kritinių pastabų dėl prietaiso, išplėčiau atmintį 64 GB atminties kortele, todėl turėjau pakankamai jos darbui ir kelyje, mano sūnus turi galingą stalinį kompiuterį))
Papus ivan 2014-12-20 Vertinimas 4

Įvykiai

• Vertas kainos ir kokybės derinys.

Trūkumai

• Nesilaikoma.

Komentuoti
Turiu tokį nešiojamąjį kompiuterį. Puikus modelis. Man svarbiausias dalykas yra Vindouz buvimas ant tabletės. Aš naudoju. ir viskas yra pažįstama, kaip ir namų kompiuteryje. Privalumai yra gana didelis ekranas su tinkama raiška ir įmontuota atmintis. Buvau maloniai nustebęs, kai mokestis truko nuo trijų dienų.
Samoilovo Dmitrijus 2014-12-22 Vertinimas 5

Įvykiai

• Savybėmis, kurios nenurodytos planšetiniame kompiuteryje, yra GPS ir jis veikia gerai, tik šiek tiek nav.program Aš naudoju 7 kelius.

Trūkumai

• 32GB versijoje nėra galinės kameros.

Komentuoti
Anksčiau buvo Acer w3, man nepatiko ekranas ir prastas jo našumas,
Asus neturi šių trūkumų. Dabar norėčiau paimti 64GB versiją.
Rygin Roman, 2015-03-24 Vertinimas 5

Video peržiūros tabletė ASUS Transformer Book T100

Dėmesio! Informacijos tikslumas ir reitingo rezultatai yra subjektyvūs ir nėra reklama.

Reitingai

Pasirinkimas

Naujos technologijos