Reitingai Pasirinkimas Naujos technologijos Apžvalgos

Skrudintuvo „Bork T700“ aprašymas

Bork T700 skrudintuvas - privalumai, trūkumai, savybės

Skrudintuvo „Bork T700“ aprašymas

Techninės specifikacijos

Techninės specifikacijos
Galia 1050 W
Filialų skaičius 2
Skrudintuvų skaičius 2
Valdymo tipas elektroniniu būdu
Skrudinimo reguliavimas yra lygus
Vienos pusės kepimas yra
Atšaukti mygtuką yra
Atitirpinimo funkcija yra
Šildymo funkcija yra
Termiškai izoliuotas korpusas yra
Savybės
Automatiniai skrudinimo centrai yra
Skrudinta duona yra
Automatinis skrudinimas yra
Sausainių šildytuvas ne
Trupinių dėklas yra
Kūno medžiaga metalo
Ekranas yra
Foninio apšvietimo valdikliai yra
Papildoma informacija 7 kepimo laipsniai, funkcija „operacinė kontrolė“; atminties funkcija

Skrudintuvo „Bork T700“ apžvalgos

Nuopelnai

• Tai buvo mano pirmasis ir iki šiol vienintelis skrudintuvas, todėl nėra nieko, ką palyginti. nusipirkau taip, kad jis būtų patikimas - gamintojas yra tinkamas metalo korpusas: niekas neištirpsta. Yra virvelės skyrius. Visa kita tik atitiko lūkesčius. Apskritai, esu patenkintas, mes nuolat vartojome didelę šeimą daugiau nei 5 metus, be jokių skundų.

Trūkumai

• „Toast“ garsiai išeina, jei nenorite laukti - jūs pasitraukiate, ir ji papildo (galbūt ši funkcija gali būti išjungta ????).
  • Skrudintos duonos niekada nekrito ant stalo, kaip rašė ankstesnės apžvalgos.

Komentuoti

omela207, 2011-02-07 Vertinimas 4

Nuopelnai

• Mažas dydis, gražus dizainas, gražus mėlynos spalvos ekranas. Pagrindinės funkcijos atliekamos be jokių skundų. Yra trupinių ištraukimo dėklas.

Trūkumai

• Kaina. Nėra jokios funkcijos sklandžiai kepti duoną, kaip nurodyta parduotuvėje.

Komentuoti
Parduotuvėje, kurioje ji nusipirko, jis buvo parašytas kainoraštyje: sklandus skrudintų duonos augimas, kuris mane labai laimino. Led dėl kainos, kai brangus, tada pagrįstas. Tiesą sakant, paaiškėjo, kad po skrudinimo išgirsta sprogimo spalva, o ant mūsų stalo yra gabalas mūsų rusų kepalų. Puiku, galbūt todėl ši kaina. Aš skristu iš karto su aliejumi, nebūtų jokios kainos.
elsa777, 2010-09-05 Vertinimas 4

Nuopelnai

• Puikus dizainas. Byla neužšyla daug. Atrodo, kad jis yra kokybiškas. Garantija 2 metai.

Trūkumai

• Kaina.

Komentuoti
Geras skrudintuvas. Jis degina puikią klasikinę skrudintą duoną net 2-4 lygiu. Žinoma, 9 laipsniai skrudinimo yra per daug! Išskyrus atvejus, kai kas nors mėgsta valgyti kvepalus. Vienpusis skrudinimo funkcija specialams. skrudinta duona - fikcija - skrudinta duona. Tačiau, jei iš karto įdėsite du skrudintuvus viename skyriuje, tai puikiai paaiškėja: šiuo atveju kepta vienoje pusėje kepta skrudinta duona, o kita - švelna, todėl viename skrudintuve galima rasti vienpusio skrudinimo funkciją. Nuo to laiko duonos skrudintais bulvytėmis ir atšildymo funkcija nereikalinga. Taigi, aš patariu ne persekioti po superfunkcijų, bet pasirinkti skrudintuvą paprasčiausiai pagal statybos kokybę, būdingą (vienodą) duonos skrudinimą ir norimą dizainą) Šio produkto kaina yra labai netinkama. Nors dizainas 5+
Anonimas 2014-03-21 Vertinimas 4

Nuopelnai

• Jis atrodo stilingas, iš tikrųjų yra virtuvės puošmena, tai yra gera kepimo galimybė, galite įvertinti kepimo laipsnį virimo metu, tai labai patogu.

Trūkumai

• Šiek tiek brangesnis nei visi kiti.

Komentuoti
Išmanusis prietaisas puikiai funkcionuoja, labai patiko skrudintos funkcijos
Anonimas 2011-12-14 Vertinimas 5

Nuopelnai

• Aukštos kokybės kepsnys, stilingas dizainas, priimtina kaina

Trūkumai

Komentuoti
Aš nusprendžiau pakeisti seną plastikinį skrudintuvą į naują. Aš pasirinko ne ilgai, ypač todėl, kad nepastebėjau daug skirtumų jų funkcionalumo atžvilgiu. Žinoma, pageidautina, kad duona būtų skrudinta tolygiai, nes ankstesnis skrudintuvas ne visada tai padarė. Kaip rezultatas, pardavėjo patarimu nusipirko skrudintuvas Bork. Esu labai patenkintas pirkimu ir dabar suprantu, kad skirtumas tarp brangių ir pigių skrudintuvų yra didelis.Jis lygiai skrudina, man labai patinka tai, kad jis žino, kaip kepti duoną vienoje pusėje, o kepimo metu kūnas nešildo, o skrudintuvas puikiai dera į virtuvę. Aš patariu visiems!
sukhanova28 2012-02-21 Vertinimas 5

Nuopelnai

• Gražus, patikimas

Trūkumai

• kaip viskas

Komentuoti
Gerai tinka interjerui. Taip pat paaiškėjo, kad skrudinta duona gerai ir teisingai. Labai patenkintas, niekada apgailestavo.
Anonimas 2011-12-13 Vertinimas 5

Autorius: Andrey Balyshev 22.07.2015
Dėmesio! Informacijos tikslumas ir reitingo rezultatai yra subjektyvūs ir nėra reklama.

Reitingai

Pasirinkimas

Naujos technologijos