„Huawei Mediapad T3 7.0“
Išsami informacija
9.3 / 10
Reitingas
„Huawei Mediapad T3 7.0“ specifikacijos
Sistema | |
---|---|
Operacinė sistema | „Android“ 7.0 |
Procesorius | Spreadtrum SC7731G 1300 MHz |
Šerdies skaičius | 4 |
Kompiuterinė šerdis | „Cortex-A7“ |
Techninis procesas | 28 nm |
Vidinė atmintis | 16 GB |
RAM | 2 GB DDR3 |
Atminties kortelės lizdas | yra „microSDXC“, iki 128 GB |
Ekranas | |
Ekranas | 7 ", 1024x600 |
Plačiaekranis ekranas | taip |
Ekrano tipas | TFT IPS, blizgus |
Jutiklinis ekranas | talpinė daugiafunkcija |
Pikselių skaičius colyje (PPI) | 170 |
Vaizdo procesorius | Mali-450 MP4 |
Belaidis ryšys | |
„Wi-Fi“ palaikymas | yra „Wi-Fi 802.11n“, „WiFi Direct“ |
„Bluetooth“ palaikymas | turi „Bluetooth“ 4.0, A2DP |
SIM kortelės tipas | nano SIM |
SIM kortelių skaičius | 1 |
Mobilieji ryšiai | 3G, EDGE, GPRS, GSM900, GSM1800, GSM1900 |
Fotoaparatas | |
Galinė kamera | yra 2 megapikseliai |
Priekinė kamera | yra 2 megapikseliai |
Garsas | |
Integruotas garsiakalbis | yra |
Integruotas mikrofonas | yra |
Funkcionalumas | |
GPS | taip, su A-GPS palaikymu |
Automatinis ekrano orientavimas | yra |
Jutikliai | akselerometras |
Palaikykite formatą | |
Garsas | AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3 |
Vaizdo įrašas | MKV, MOV, MP4 |
Ryšys | |
Įkrovimo jungties tipas | mikro usb |
USB ryšys su kompiuteriu | yra |
Išorinių įrenginių prijungimas per USB | neprivaloma |
Garso / ausinių išvestis | yra 3,5 mm |
Galia | |
Akumuliatoriaus talpa | 4100 mAh |
USB įkrovimas | yra |
Matmenys ir svoris | |
Matmenys (LxWxD) | 187,6x103,7x8,6 mm |
Svoris | 265 g |
Papildoma informacija | |
Kūno medžiaga | metalo |
„Huawei Mediapad T3 7.0“ apžvalgos
Vertinimas
4
Privalumai: Puiki matrica ir minkšta spalva. Ilgas skaitymas mano akys nekenkia, o tai man labai svarbu. Kokybė garsas yra geras vaizdas. Stiprus - patikrintas vaiko.
Trūkumai: Slidus dėl plieninio galinio dangtelio - dabar ir tada stengiasi nuslysti.
Komentaras: Kai kurios nenaudingos programos iš bazinių rinkinių negali būti pašalintos, tačiau atmintis yra ilgas. Nors senoji plokštė buvo tokia pati, o atminties problemos neatsirado. Aš įdiegiu visas naujas programas atminties kortelėje, tačiau jau dabar daugelis negali būti atnaujintos dėl to, kad pagrindiniame atminties modulyje nėra vietos. Pirmąją dieną sistemai reikėjo atnaujinti, bet negalėjo to padaryti, nes tariamai nebuvo pakankamai vietos, tačiau ji vis dar buvo. Turėjau išjungti šią funkciją nenaudai. Jau iš karto nepastebėta, tačiau problema iš pradžių buvo: nėra pranešimų apie paraiškas arba kartais jie vėluoja. Patikrinama, ar jie nėra išvardyti bet kurioje juodojo sąrašo vietoje, ir iš pradžių jų nėra. Tik laiškai su „gmail“ ateina stabiliai, bet jei išplėsite viršutinį dėklą, norėdami perskaityti trumpą raidės aprašymą, jis iš ten išnyksta ir turite įvesti programą. VK, SMS, Viber, Skype, žaidimai - viskas ignoruojama. Manau, kad tai priskiriama tarnybai, matyt, sisteminė.
Linet
2018 m. Kovo 22 d
Vertinimas
5
Privalumai: Fotoaparatas yra ne pats blogiausias, pavyzdžiui, 2 megapikselių, priekyje ir gale, bet dienos šviesoje jis yra gražus.
Baterija laikoma vieną dieną, jei yra ryškiausias ryškumas ir „Wi-Fi“)
Visi žaidimai su sprogimu!
Nepaisant to, kad 1 GB RAM, planšetinis kompiuteris veikia greitai, neveikia ir nesustabdo
Man labai patinka dizainas
Cool, kad be meniu, bet tai netrukdo, net ir tai yra patogiau, antivirusinė yra pastatytas
Aš patariu visiems !!!
Baterija laikoma vieną dieną, jei yra ryškiausias ryškumas ir „Wi-Fi“)
Visi žaidimai su sprogimu!
Nepaisant to, kad 1 GB RAM, planšetinis kompiuteris veikia greitai, neveikia ir nesustabdo
Man labai patinka dizainas
Cool, kad be meniu, bet tai netrukdo, net ir tai yra patogiau, antivirusinė yra pastatytas
Aš patariu visiems !!!
Trūkumai: 8 GB yra tikrai nepakankamai, bet jei perkate 16 GB atminties kortelę, tai daugiau trūkumų
Komentaras: Aš naudoju savaitę, viskas gerai.
Lena
2018 m. Sausio 17 d
Vertinimas
4
Privalumai: * Žinomas patikimas prekės ženklas.
* Net ir esant tokiai ne didelei skiriamajai gebai (1024x600), o ne dideliam pikselių tankiui (170 PPI), atrodo daug geriau ir maloniau, palyginti su mažai žinomais prekių ženklais, kurių skiriamoji geba yra 1280 * 800. Dažai sultingi, natūralūs. Gera matrica. Pagal numatytuosius nustatymus įdiegta mažai programinės įrangos atliekų. Dar nebūtų „Google“ šiukšlių, todėl paprastai būtų prašmatnus.
* Ne bloga baterija. Pakilimo į internetą dieną pakanka.
* Gerai megzti.
* Net ir esant tokiai ne didelei skiriamajai gebai (1024x600), o ne dideliam pikselių tankiui (170 PPI), atrodo daug geriau ir maloniau, palyginti su mažai žinomais prekių ženklais, kurių skiriamoji geba yra 1280 * 800. Dažai sultingi, natūralūs. Gera matrica. Pagal numatytuosius nustatymus įdiegta mažai programinės įrangos atliekų. Dar nebūtų „Google“ šiukšlių, todėl paprastai būtų prašmatnus.
* Ne bloga baterija. Pakilimo į internetą dieną pakanka.
* Gerai megzti.
Trūkumai: * Labai mažai atminties (net ir už šį pinigus noriu 16 Gb).
* Labai riebi, atėmus tai, kad prietaisas yra labai slidus, visi stengiasi išlipti iš rankų ir nukristi ant grindų.
* Nejautrus prisilietimui. Kartais tuos pačius mygtukus turite kelis kartus pakelti.
* „Blunt WI-FI“
* Negalima įdiegti SIM kortelės, todėl negalėsite pasiekti mobiliojo interneto ir paskambinti kam nors.
* Nenaudingas kameros patikrinimui.
* Labai riebi, atėmus tai, kad prietaisas yra labai slidus, visi stengiasi išlipti iš rankų ir nukristi ant grindų.
* Nejautrus prisilietimui. Kartais tuos pačius mygtukus turite kelis kartus pakelti.
* „Blunt WI-FI“
* Negalima įdiegti SIM kortelės, todėl negalėsite pasiekti mobiliojo interneto ir paskambinti kam nors.
* Nenaudingas kameros patikrinimui.
Komentaras: Aš nusipirkau šią tabletę sau, namų naudojimui (naršant internete, skaitydamas knygas, žiūrint televizorių ir filmus. Byla yra plastikinė, o ne metalo, kaip kažkas parašė. Truputį nusiminęs mažai jautrus ekranas, bet apskritai esu patenkintas tablete. Rekomenduoju pirkti.
glasseye
2018 m. Sausio 13 d
Vertinimas
5
Privalumai: Patvarus metalinis korpusas.
Stilinga išvaizda.
Kompaktiški matmenys ir puiki ergonomika.
Labai mažos išlaidos.
Kokybės programinė įranga.
Stilinga išvaizda.
Kompaktiški matmenys ir puiki ergonomika.
Labai mažos išlaidos.
Kokybės programinė įranga.
Trūkumai: Ne aukščiausias našumas.
LTE ir 3G nėra.
LTE ir 3G nėra.
Komentaras: Aš nusipirkau 1 pirmąjį protestuoti kitą dieną, kai bėgau 2 sekundes už mano mėgstamą pirkimą labai patenkintas
F.A.B.I.S
2017 m. Gruodžio 17 d
Vertinimas
5
Privalumai: 1. Ekranas tinka patogiai: žiūrėti filmus, skaityti
2. Stiklas ant ekrano vietoj plastiko
3. Huawei apvalkalas yra labai patogus
4. Galite reguliuoti energijos suvartojimą taip, kad tabletė būtų pakankama 3 dienas per 2-3 valandas per dieną
5. Stabilus, pakankamai sklandus
6. Puikus statymas
2. Stiklas ant ekrano vietoj plastiko
3. Huawei apvalkalas yra labai patogus
4. Galite reguliuoti energijos suvartojimą taip, kad tabletė būtų pakankama 3 dienas per 2-3 valandas per dieną
5. Stabilus, pakankamai sklandus
6. Puikus statymas
Trūkumai: 1. Fotoaparatas
2. Geležis (absoliučiai netinka sunkiems žaidimams)
3. Vidinė atmintis. 8 GB įrašyta atmintis, iš tikrųjų mato apie 3,9 GB sistemą, iš kurios tik apie 1 GB buvo prieinama. Neaišku, kodėl, bet nuspręsta įsigyti SD kortelę
4. 3100 mA / h baterija yra per maža, tačiau rankinis energijos suvartojimas yra gerai optimizuotas.
2. Geležis (absoliučiai netinka sunkiems žaidimams)
3. Vidinė atmintis. 8 GB įrašyta atmintis, iš tikrųjų mato apie 3,9 GB sistemą, iš kurios tik apie 1 GB buvo prieinama. Neaišku, kodėl, bet nuspręsta įsigyti SD kortelę
4. 3100 mA / h baterija yra per maža, tačiau rankinis energijos suvartojimas yra gerai optimizuotas.
Komentaras: Nepaisant visų savo trūkumų, labai geras planšetinis kompiuteris yra nuostabus
Kalbant apie kainų ir kokybės santykį šiame segmente, vienas geriausių
Jei jums reikia tabletės, kuri yra malonu naudoti iki 5000 gr., Tačiau maksimalus našumas nereikalingas, tai yra geriausias variantas
Kalbant apie kainų ir kokybės santykį šiame segmente, vienas geriausių
Jei jums reikia tabletės, kuri yra malonu naudoti iki 5000 gr., Tačiau maksimalus našumas nereikalingas, tai yra geriausias variantas
ichega
2017 m. Spalio 17 d
Vertinimas
5
Privalumai: Kaina
Funkcionalumas
Būstas
Funkcionalumas
Būstas
Trūkumai: Mažai atminties
Komentaras: Aš nusipirkau vaiką žaidimams. Jis susidūrė su savo funkcija sprogimo. Ypač patenkintas tėvų kontrolės buvimu. Ekrano skiriamoji geba stebima, skirtingai nuo kitų šio kainų kategorijos modelių. Be to, nėra SIM kortelės, be kurios sunku rasti tabletę. Apskritai vaikas yra idealus variantas.
Irina
2017 m. Liepos 24 d
Vertinimas
4
Privalumai: Aukštos kokybės surinkimas
Elegantiška išvaizda
Lengva, patogi rankose
Geras vaizdas ir garsas (savo klasėje)
Puiki vertė: kainos funkcionalumas
Elegantiška išvaizda
Lengva, patogi rankose
Geras vaizdas ir garsas (savo klasėje)
Puiki vertė: kainos funkcionalumas
Trūkumai: Dar neaišku
Komentaras: Jį pirmasis greideris įsigijo daugiausia pramogoms (karikatūroms, žaidimams) ir vystymosi programoms.
Vaikai džiaugiasi.
Vaikai džiaugiasi.
Dimdim
2017 m. Liepos 2 d
„Huawei Mediapad T3 7.0“ yra pasirinktas reitinge:
6 geriausi 7 colių tabletės