Reitingai Pasirinkimas Naujos technologijos Apžvalgos

„Huawei Mediapad T3 8.0“

Išsami informacija

Huawei Mediapad T3 8.0 charakteristikos

Sistema
Operacinė sistema „Android“ 7.0
Procesorius Qualcomm Snapdragon 425 1400 MHz
Šerdies skaičius 4
Kompiuterinė šerdis „Cortex-A53“
Techninis procesas 28 nm
Vidinė atmintis 16 GB
RAM 2 GB DDR3
Atminties kortelės lizdas yra „microSDXC“, iki 128 GB
Ekranas
Ekranas 8 ", 1280x800
Plačiaekranis ekranas taip
Ekrano tipas TFT IPS, blizgus
Jutiklinis ekranas talpinė daugiafunkcija
Pikselių skaičius colyje (PPI) 170
Vaizdo procesorius Adreno 308
Belaidis ryšys
„Wi-Fi“ palaikymas yra „Wi-Fi 802.11n“, „WiFi Direct“
„Bluetooth“ palaikymas turi „Bluetooth“ 4.0, A2DP
Mobilieji ryšiai 3G, LTE (1, 3, 5, 19, 7, 8, 20, 38, 39, 40, 41 juostos)
Fotoaparatas
Galinė kamera yra 5 megapikseliai
Galinės kameros funkcijos automatinis fokusavimas
Priekinė kamera yra 2 megapikseliai
Garsas
Integruotas garsiakalbis yra
Integruotas mikrofonas yra
Funkcionalumas
GPS taip, su A-GPS palaikymu
GLONASS yra
Automatinis ekrano orientavimas yra
Jutikliai akselerometras
Palaikykite formatą
Garsas AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3
Vaizdo įrašas MKV, MOV, MP4
Ryšys
Įkrovimo jungties tipas mikro usb
USB ryšys su kompiuteriu yra
Išorinių įrenginių prijungimas per USB neprivaloma
Garso / ausinių išvestis yra 3,5 mm
Galia
Akumuliatoriaus talpa 4800 mAh
Matmenys ir svoris
Matmenys (LxWxD) 211x124,7x8 mm
Svoris 350 g
Papildoma informacija
Kūno medžiaga metalo
Skelbimo metai 2017

„Huawei Mediapad T3 8.0“ apžvalgos

Vertinimas 5
Privalumai: Sukurkite kokybę, nenuostolį, metalinį galinį dangtelį, „Wi-Fi“ greitai jungiasi, sugauti gerai, žaidimai gerai, 2 GB RAM, greitai įkraunami, gerai įkraunami, nepastebi atsilikimo, kai dirbate, neužkraunate tabletės per daug.
Trūkumai: Įkrovimo jungtis dedama ant apačios, ant senosios tabletės, kuri buvo ant viršaus, dėl šios priežasties yra nepatogu laikyti planšetinį kompiuterį, jūs negalite jį laikyti viena ranka, jūs turite laikyti kažką su kairiuoju ranka, tai yra nepatogu, tai yra nepatogu, nesunku, nesunku, nesunku, nejaučiama, nejaučiama, nejaučiama dėl to, kad viela yra išlenkta, dabar antroji minuso, kuris yra susijęs su pirmuoju, norėjau pasukti tabletę aukštyn kojom, manau, kad taip išspręsti problemą ir figushki, pasukti tik į dešinę ir į kairę, net atėmus, kai planšetinis kompiuteris sukasi į šoną, pavyzdžiui, žaidime arba žiūrint vaizdo įrašą , išėjimo mygtukai ir .D likti vienoje vietoje ir neperkeliami į šoną, nes tai nuolat turi izgolyatsya ant Asus ir gali paversti tablečių mygtukus kaip jums patinka ir taip pat perkeltas.
Komentaras: Jei ne iš įkrovos būtų įkrauta iš apačios, tai yra visiškai tobula tabletė su mažais minusais.
Apskritai, planšetinis kompiuteris yra patenkintas, atsižvelgiant į darbą, kurį norėjau.
Šilovo Dmitrijus 2018 m. Sausio 26 d
Vertinimas 5
Privalumai: Šviežia 7 „Android“, gimtoji apvalkalas yra labai patogus.
1 autonomija
2 kaina
3 atlikimas
4 ekranas
5 iš anksto įdiegtos naudingos programos
6 „šiukšlių“ trūkumas
7 Galimybė naudotis OTG funkcija
Trūkumai: per mažai garsiai
ne nfs
Komentaras: Po mano mėgstamos tabletės mirties Asus (gyvenęs 4,5 metų) nupirko šį Kinijos pramonės stebuklą.
1. Autonomija yra puiki. Aktyviame atsisiuntime (internetas, filmai, žaidimai) lengvai galėsite gyventi dvi dienas. Laukimo režimu energija beveik nepanaudojama - tai didžiulis + Kai aš tai padarysiu 5 dienas - užtruko 5 proc. Puikus!
2. Kainos už konkurenciją)
3 ir 4. Reaguoja spaudimo momento metu (yra apsauginis stiklas), nekaboja. Ekranas yra sultingas, ryškus. Yra akių apsaugos režimas - jis visada aktyvuojamas. Apie žaidimą. Aš turiu - epinius paukščius, 2 kalną, vektorių, greitį be jokių apribojimų. Tai viskas gerai.
5. Labai patenkintas iš anksto įdiegto paketo žodžio buvimu, pvz., Exp, powerpoint. Kompiuteryje tekstai pripažįstami kaip gimtoji :)
6. Jie rašo apie papildomų iš anksto įdiegtų programų krūvą. Aš nežinau. Jei tik „Google“ yra daug filmų, žaidimų. Ir visa kita yra būtinas sau.
7. OTG paramos buvimas privertė mane labai laimingai.Per specialų kabelį, kurį turiu nuo pat pirmosios tabletės (Asus nepalaiko šios funkcijos), aš prijungiau 750 GB kietąjį diską su filmų rinkiniu - aš jį iškart atpažinau ir ištraukiau net ir neprijungus prie tinklo. Patvirtinta! Prijunkite klaviatūrą - taip pat veikia.
Rezultatas.
Nenoriu sumokėti dešimtys tūkstančių rublių už nešiojamą įrangą. Ši 10 milijonų tablečių tabletė visiškai atitinka šiuolaikinio pirkėjo poreikius.
Aš galvoju pirkti Huawei kaip antrąjį telefoną (pagrindinį „Windows“ telefoną).
Panushkina Irina 2018 m. Sausio 8 d
Vertinimas 4
Privalumai: Gana gera tabletė už kainą!

- Ilgą laiką laikoma baterija, greitai įkraunama
- geras ekranas
- Lengvas svoris, gera kūno medžiaga
- yra matymo išsaugojimo režimas (nutildo baltą ekrano šviesą - pvz., naktinį perjungimą „iPhone“)
Trūkumai: Žinoma, biudžetinis modelis nebuvo be trūkumų:
- Pagrindinė - šiurkštus garsiakalbio garsumo reguliavimas. Tai reiškia, kad 1 taškas, tūris tuoj pat šaukia, ir daug prisideda. Beje, priekiniame skydelyje yra 1 garsiakalbis (1 garsiakalbis per ausį ir varpą)
- Nėra automatinio reguliavimo ekrano ryškumo
- Kartais užšąla, kai pasukate ekraną, ilgai galvoja, ką reikia padaryti)
- Mygtukas yra įjungtas ir tūris yra apytiksliai - 2 tūkstančiai kišenių, kaip antai Kinijos telefonui (tai neturi įtakos funkcionalumui)
Komentaras: Aš rekomenduoju pirkti! Norėdami peržiūrėti internetą ir karikatūras puikiai tinka!
Kononenko Kirill 2017 m. Gruodžio 10 d
Vertinimas 5
Privalumai: Puiki konstrukcijos kokybė, metalo korpusas, puikiai sugaudo tinklą ir GPS, ilgai laiko įkrovą, nesilpnina, malonus pagal svorį, kaip monolitas yra tiesus.
Trūkumai: Pretty brand screen ekranas, jums reikia įdėti filmą ar stiklą, kitaip jis bus greitai subraižyti. Daugiau nieko nepranešti, ypač dėl kainų žyma.
Komentaras: Labai malonu su šia tablete, labai protinga, absoliučiai nešildoma (nes metalinė dėklas - taip gerai atvėsina). Aš nusipirkau žiūrėti filmus, naršyti internete ir kaip GPS navigatorių ir puikiai susidorojau su šiomis užduotimis, nesilaikant vėlavimų ir frizų. Aš nusipirkau už 10500 p. Dėl šios kainos tai yra tik tobula. Aš taip pat nusipirkau gimtąjį dangtelį. Apskritai, esu patenkintas, rekomenduoju visiems, kurie nori geros mašinos ir nenori pernelyg daug lavos.
Glazkov Ivan 2017 m. Rugsėjo 21 d
Vertinimas 5
Privalumai: Didelis ekranas su gana priimtinu vaizdu. Reguliuodami skaitytojo ryškumą, galite skaityti pilnoje tamsoje, o juodas fonas nėra švyti, kuris yra puikus. Geras garsiakalbis - pakankamai garsas ir aiškumas garso knygoms ir pokalbiams. Puikus mikrofonas - „Skype“ pašnekovas išgirsta gerai nuo 1 m atstumo (aš nebandžiau toliau judėti). Trečiosios šalies programinė įranga yra, bet ne erzina jos kiekį ir manija. Didelis „Wi-Fi“, kuriame „Lenovo“ telefonas prarado signalą, rodo 4 padalinius iš 5.
Trūkumai: Nėra automatinio ryškumo reguliavimo. Šiek tiek lėtėja perjungimas iš balso įvesties į klaviatūrą. Įkrovimas įtrauktas į 1A, greitai, bet ne per ilgai. Ekranas, kaip jau parašyta, greitai zalyapyvaetsya, su tiesioginiu žvilgsniu į jį, jis nėra pastebimas ir netrukdo skaityti vaizdą.
Fotoaparate nėra blykstės, kodėl jie retai įdedami į tabletes ...
Komentaras: Man tai patiko. Kokybės dalykų jausmas, kuris yra gražus.
Džinsų kišenė ir striukės šoninė kišenė yra įdėta į nugarą, tačiau abi jos vėluoja. Apskritai jis yra didelis. Patogu laikyti vieną ranką, bet ją reikia valdyti dviem rankomis. Kita vertus, didelis ekranas, lyginant su telefonu, prideda patogumą tiek rašant, tiek redaguojant tekstą. Man tikrai patiko balso įvestis, atpažįsta su klaidomis ir ją reikia redaguoti vėliau, tačiau paaiškėja greičiau nei įvesti klaviatūroje.
Aš nusipirkau jį pakeisti telefoną, tikiuosi, kad jis gali pakeisti skaitytoją elektroniniu rašalu.
2017 m. Rugsėjo 18 d
„Huawei Mediapad T3 8.0“ yra pasirinktas reitinge:
9 geriausi 8 colių tabletės

Reitingai

Pasirinkimas

Naujos technologijos