Reitingai Pasirinkimas Naujos technologijos Apžvalgos

Naujas vanduo T5

Išsami informacija

Įranga Naujas vanduo T5

Pagrindinės funkcijos
Įrenginio tipas filtrą
Filtrų tipas krano antgalis
Vandens jungtis yra
Valymo veiksmų skaičius 3
Tikslas laisvą chloro pašalinimą
Naudojimas šalto vandens, karšto vandens
Fizinės savybės
Įtrauktas filtro modulis yra
Standartinio šaltinio filtro modulis 40 000 l
Siurblys padidina slėgį ne
Saugojimo talpa ne
Populiariausi rezultatai 11 l / min
Įleidžiamo vandens temperatūra 5 - 65 ° С
Ryšio dydis 1/2"
Svoris 0,5 kg
Papildoma informacija
Savybės dušo filtras; suderinama su bet kokios rūšies dušo sistema; pridedamas chromo pratęsimo adapteris

„New Water T5“ apžvalgos

Vertinimas 2
Privalumai: Anksčiau (2011 m.) Jis gerai dirbo ir balino balinimo su sprogimu.
Trūkumai: Dabar nustojo veikti. Nesvarbu, ar jie pradėjo balinti daugiau chloro (Maskvos, Cao), ar filtrai tapo prastos kokybės, o gamintojas taupo ... Trumpai tariant, 2012–2013 m. Nebuvo jokio poveikio ((kaip odos nulupimas ir nuėmimas po vonios,
Taip, kasetes pakeisiu kas tris mėnesius, todėl nemanau, kad nuo 2011 m. Turiu vieną filtrą)
Jo kaina yra pernelyg didelė
Komentaras: 2011 m. juosta kainuoja 1200, dabar - 1500 !!! + 25%!
2013 m. Sausio 24 d Patirtis: per metus
Vertinimas 1
Privalumai: Matomas teigiamas nėra
Trūkumai: visiškai nefiltruoja rūdžių
Komentaras: Apskritai, aš nusipirkau šį „stebuklą“ savo įmonės internetinėje parduotuvėje i. Tai neturėtų būti suklastotas, prisukamas ir nešvarus, nes visiškai nėra matomo poveikio. Gyvenu Kijeve, o vanduo neseniai tapo gelsvas nuo rūdžių. Atrodo, kad tai nėra kritiška, bet norėčiau maudytis kūdikį švariame vandenyje, per pastarąsias kelias savaites filtravau reguliariai audiniu, bet pavargau nuo šio įvykio ir nusprendžiau nusipirkti filtrą. Nenuostabu, kad nebuvo koplyčios, kai sukaupė „gelsvos“ vonios kambario vonios kambario grindis, nusprendžiau eksperimentuoti ir uždėti ant mušamo skudurėlio, kuris beveik iš karto pradėjo geltonas (išilgai žarnos kontūro, kur praėjo vanduo) Pasirodo, kad įprastas audinys, susuktas keliais rūdžių filtrų sluoksniais, geriau nei šis filtras! Štai kodėl grįžau į seną „rankinio filtravimo“ metodą :( Aš negaliu nieko pasakyti apie balinimą
kiki-vik 2012 m. Gruodžio 18 d Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 5
Privalumai: Iš tiesų, iš karto po to, kai po dušu išnyko įtemptos odos pojūtis. Už tai, kas iš tikrųjų buvo įsigyta, filtras.
Trūkumai: Mano nuomone, kaina yra šiek tiek per didelė. Tiesą sakant, tai tik plastikinė kolba. Tačiau nėra realių analogų.
Komentaras: Filtras atlieka užduotį. Aš rekomenduoju pirkti.
artem7a 2012 m. Vasario 20 d Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 4
Privalumai: - lengvas montavimas;
- universalumas
Trūkumai: - išteklius neatitinka nurodyto
Komentaras: Odą nustoja džiūti tik per pirmas 1-2 savaites, o po 1,5 mėnesio tampa matoma vandens spalva :) Žinoma, nežinau, kad Khimki vanduo gali būti toks blogas, bet kiekvieną kartą perkant naują filtrą (keičiamus kasetes sunku rasti retai yra gana brangūs. 3 asmenų šeima, 2 suaugusieji - kasdien 5-10 minučių dušas, kūdikio maudymas vonioje. Na, kur yra 40 000 litrų?

Ir dar, tai geriau nei nieko ...
2011 m. Gruodžio 29 d Patirtis: keli mėnesiai
Vertinimas 5
Privalumai: Kai aš paėmė, nebuvo baltų atvejų. Jie man davė chromą kartu su maišytuvu =)
Tikrai vanduo tampa minkštas.
Trūkumai: Kaina, ir jums reikia daug pastangų, kad ją sugriežtintumėte.
Komentaras: Gaukite vertę.
Skirkite skirtumą iš karto.
TITAH84 2010 m. Liepos 21 d Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 5
Privalumai: Super dalykas, naudojant filtro odą yra lygus, beveik kaip jūros.
Trūkumai: Šiek tiek sunkus laistymo indas su filtru, bet jei norite, galite atsverti (yra chrominis purkštukas alternatyviam tvirtinimui)
Komentaras: Vanduo iš čiaupo įsiskverbia į kriauklę, paliekant ant kriauklės rūdžių ženklą (kasdien skalaujant šį rūdį iš kriauklės) O_o. Aš tikrai nenoriu naudoti tokio vandens (Maskva, Schelkovskaya metro stotis). Šį filtrą nusipirkau dušui, dabar mes nuplauname veidą ir plauname rankas tik nuo dušo, skirtumas yra akivaizdus. Oda nulupama ir, valydama vandenį po filtravimo iš dušo, valydama dantis, burnos skonis visiškai kitoks, labai minkštas ir šviežias. Išvada - Masthev!
lentamente 2010 m. Balandžio 28 d Patirtis: keli mėnesiai
Vertinimas 5
Privalumai: Tai tikrai veikia, maniau, kad tik reklama, oda yra lygi po dušo, paprastas montavimas.
Trūkumai: Šiek tiek sumažėjęs slėgis iš dušo.
Komentaras: Mano žmona išsiskyrė mane pirkti, jis nenorėjo pirkti. Maniau - tvirtas skelbimas, dar vienas stebuklas.
Iš tiesų, puikus dalykas, jis veikia tikrai. Vonios kambaryje kvapas pasikeitė po dušo, atmosfera yra kitokia. Bet pagrindinė oda tampa lygi. Labai patenkintas.
Iš pradžių aš įdėjau į laistymo skardinę - tai tapo tokia sunki, kad netgi mane įtempė, jau nekalbant apie savo žmoną. Aš turėjau pertvarkyti prieš žarną. Dabar viskas gerai. Aš rekomenduoju.
2009 m. Balandžio 18 d Patirtis: keli mėnesiai
Naujas vanduo T5 yra pasirinktas reitinge:
Top 20 vandens filtrai

Reitingai

Pasirinkimas

Naujos technologijos