Reitingai Pasirinkimas Naujos technologijos Apžvalgos

Oriel 963 (DVB-T2)

Išsami informacija

„Oriel 963“ (DVB-T2) specifikacijos

Bendrosios charakteristikos
Tipas skaitmeninis TV imtuvas
Vykdymas išorinis
Ryšio tipas savarankiškas
Vaizdo įrašymas ne
FM imtuvas ne
Vaizdo įrašų funkcijos
HD palaikymas ne
Išvesties vaizdo formatas 4:3, 16:9
Skaitmeniniai standartai DVB-T, DVB-T2
Įėjimai ir išėjimai
Rezultatai garso, HDMI, „scart“
„Firewire“ ne
Kitos funkcijos ir galimybės
Teletekstas yra
Laikmačio įrašymas yra
Atidėtas režimas yra
Papildoma informacija
Nuotolinis valdymas yra
Savybės USB 2.0 su rašymo pagalba; priekinio skydelio ekranas; bendraašio skaitmeninio garso išvestis; pagrindinis raktas, nuotraukų peržiūra, vaizdo failų peržiūra; DOLBY DIGITAL palaikymas; metalo dėklas

„Oriel 963“ (DVB-T2) apžvalgos

Vertinimas 5
Privalumai: Puikus, lengvai pritaikomas imtuvas. Gražus vaizdas. Metalo korpusas. Nešildoma. Intuityvus meniu. Jautrus derintuvas.
Trūkumai: Tai yra NE!
Komentaras: Aš perskaičiau daug testų, palyginimų ir atsiliepimų. Aš nusprendžiau pasilikti šiuo modeliu. Ne kiek aš apgailestauju. Pasirinkote geriausią. Noriu iš karto pasakyti apie „SOAP“ vaizdą. Kuris turėtų būti šiame Tuner. Turiu tai NE. Labai aiškus vaizdas. Net su televizijos aiškumu 50%. Dabar apie pačią įrangą: televizorius "Samsung 28" serija 4 HD LED UE28F4000AW, HDMI kabelis Philips SWV3430S / 10 1,0 m, imtuvas Oriei 963, antenos bangų kanalas (UHF) 11 elementų (išorinis) pasyvus. Kryptis į Ostankino (44 km.) Signalo stiprumas ir kokybė pagal (imtuvo „Oriel 963“) 99%. Net paruošė stiebo stiprintuvą AB 011 "TERRA" UHF (DVB-T2). Tačiau jam nereikėjo. Žiūrėdami televizorių skaitmeniniu DVB-T2 signalu. Aš pats nusprendžiau, kad Maskvos regione plokštės, tokios kaip "TREČIOS spalvos", nėra reikalingos. Sėkmės visiems renkantis imtuvą. Tikiuosi, kad mano patirtis ir apžvalga padės kam nors.
Dorosenko Genadijus 2015 m. Balandžio 12 d. Balashikha Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 5
Privalumai: Puikus modelis, greitas nustatymas, geros konstrukcijos kokybė, 20 kanalų viešoje antenoje. Viskas yra intuityvus!
Trūkumai: neatskleidė
Komentaras: Aš rekomenduoju. nešildomi
Andrejev Vladimiras 2015 m. Vasario 12 d. Vsevolozhsk Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 5
Privalumai: Geležies dėklas, maloniai atrodantis nuotolinis, greitas meniu, geros kokybės nuotraukos
Trūkumai: Dar nematyta
Komentaras: Lyginant su kitais jaunesniais modeliais, oriel imtuvai yra puiki išvaizda ir funkcinė konsolė, taip pat ekranas su dabartiniu laiku. Kaina yra pakankamai tinkama, palyginti su kitais imtuvais.
Pozdnyakov Denis 2015 m. Vasario 9 d. Sankt Peterburgas Patirtis: keli mėnesiai
Vertinimas 5
Privalumai: Puiki priėmimo kokybė. Su nuotolinio imtuvo garsumu reguliuojamas. Nuotolyje yra atskiras mygtukas, perjungiantis į USB. Paspaudus mygtuką „ok“, rodomas visas kanalų sąrašas, galite pavadinti kitą kanalą. Elegantiškas nuotolinis. Telefonui veikiant laukimo režimu, rodomas laikrodis, kuris automatiškai sukonfigūruotas be jūsų dalyvavimo.
Trūkumai: Šiek tiek „švilpukai“, bet nuo 4 metrų nebėra girdimas, nekliudo miegoti. Nepavyko paleisti vaizdo įrašo su plėtiniu .mov (dauguma mano namų vaizdo įrašų). Pirmasis imtuvas atsisakė paklusti nuotolinio valdymo pultui, neturėdamas laiko sureguliuoti kanalą. Problema buvo išspręsta pakeičiant.
Komentaras: Puikus modelis. Jis ėmėsi duoti, nes visi analoginės televizijos DVV kanalai priimami su triukšmu ir trikdžiais. Kotedžas 1-ojo betonkos ir Volokolamki sankryžoje, slėnyje. Antenos aktyvusis tinklelis. Šis imtuvas gauna visus aukštos kokybės kanalus.
2015 m. Vasario 4 d. Maskva Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 4
Privalumai: Puiki konsolė su greitu kanalų perjungimu, didelio jautrumo, paprastu ir prieinamu meniu, su aiškiu vaizdu, stilingu dizainu, metaliniu korpusu, gražiu nuotolinio valdymo pultu, konsolė darbo metu labai nešilsta.
Trūkumai: Garso ir vaizdo grotuvas nesileidžia filmų įprastu stereo takeliu (PCM), nors ši parinktis yra nurodyta pase. Tikimės, kad programinės įrangos atnaujinime kūrėjai pašalins šį sutrikimą, o tada galite saugiai įdėti 5
2015 m. Vasario 3 d. Volgogradas Patirtis: keli mėnesiai
Vertinimas 5
Privalumai: Puikus prefiksas, kanalai greitai persijungia: visur esantis žaidėjo standusis diskas 500 koncertų atkartoja be problemų.
Trūkumai: Ne minusai, bet cavils - švelniai gniuždo budėjimo režimu, kuris naktį, tyliai, gali šiek tiek įtempti. EPG-EPG dalies meniu negali peržiūrėti programos vadovo nekeičiant kanalų, todėl meniu yra geriau
Komentaras: 4 mėnesius naudojant trikdžius ir šildymą nesilaikau, jis veikia kasdien, priėmimas yra 99%, turiu ką nors palyginti su globo 100 ir 2101 kaskadu.
Ushakovas Sergejus 2015 m. Sausio 31 d Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 5
Privalumai: Patikimas visų kanalų priėmimas į įprastą patalpų anteną miesto pakraštyje. Greita paieška be problemų. Patogus, galingas nuotolinio valdymo pultas su standartinėmis AAA baterijomis. Specialiai nupirko šį modelį po to, kai jis buvo lyginamas su populiariausiu, tinkamiausiu už kainą ir perskaitytas apžvalgas. Neteisinga.
Trūkumai: Dar norėčiau, kad nuotolinio valdymo pultas būtų net šiek tiek didesnis, nors jis jau yra didesnis nei jo kolegos. Meniu medijos leistuvas gali lengviau.
Komentaras: Puiki vaizdo kokybė, puikus įrašymas „flash“ diske. Palaiko iki 500 GB išorines laikmenas. Po įrašymo 2 valandų trukmės filmas bus maždaug 6 GB. Peržiūrėkite įrašus kompiuteryje, kuriame yra „Windows 7“ - nėra jokių problemų.
Naskatovas Nikolajus 2014 m. Gruodžio 24 d. Erelis Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 5
Privalumai: Metallich. korpusas nėra šildomas, patogiausias nuotolinio valdymo pultas „Oriel“ konsolių modelių diapazone, geras derintuvas, geras darbas, vienalaikis SCART ir 3RSA išėjimų buvimas, ekrano buvimas priekiniame skydelyje.
Trūkumai: Kaip žiniasklaidos grotuvas - silpnas. Jis neskaito visų vaizdo formatų. Pagal šį rodiklį jis yra mažesnis už „Oriel 910“ modelį, kuris atkuria daug didesnį vaizdo formatų skaičių. Šiek tiek pastebimas prietaiso viduje esantis girgždėjimas, įtrauktas į lizdą. Tačiau trimis etapais jis nebėra girdimas, todėl jis nesivargina. Pridedamas jungiamųjų kabelių trūkumas.
Komentaras: Kaip skaitmeninis imtuvas - geriausias visoje „Oriel“ linijoje. Mieste net gauna atspindintį signalą ant namų prijungtos UHF antenos iš vielos. 30 km atstumu nuo miesto, antena reikalauja šiek tiek tikslesnio derinimo, bet vis dėlto signalas sugenda be problemų. Darbas didesniu atstumu nuo kartotuvo dar nėra patikrintas. Tokie priešdėliai buvo saugomi su daugeliu jo draugų. Visi buvo labai patenkinti. Mano rankose jau praėjo 8 vienetai tokių tunerių. Dar nėra santuokos. Kalbant apie galimybę įrašyti televizijos laidas per USB, prisipažinsiu, kad aš to dar nebandžiau, nes nereikėjo.
Jei šis modelis turėjo galingesnį ir visagaliausią žiniasklaidos grotuvą (bent jau kaip „Oriel-910“), tuomet būtų galima įvertinti 5+.
Ir jei „Oriel“ vis dar išleido modelį su VGA išvestimi (kompiuterio monitoriui), jie galėjo turėti paminklą, kuris būtų pastatytas per visą jų gyvenimą.
2014 m. Lapkričio 22 d. Sankt Peterburgas Patirtis: keli mėnesiai
Vertinimas 5
Privalumai: Vakar aš nusipirkau „Oriel 963“. Automatiniu režimu aš priderėjau prie 20 skaitmeninių kanalų. Vaizdo kokybė televizoriuje yra puiki. Funke maitinama išorinė antena
Trūkumai: Neišreiškė
Komentaras: Prietaisas vykdomas metaliniu korpusu ir gana kokybiškai. Išjungties režime rodomas laikas.
2014 m. Lapkričio 21 d. Istrija Patirtis: mažiau nei mėnesį
Vertinimas 5
Privalumai: Esant silpnam signalo lygiui (~ 40%), kokybė yra 75–80%. AC3 kodekas.
Trūkumai: Aš neradau
Komentaras: Aš jį žiūrėjau, kai jį įdiegiau, tačiau pagal tai, kad įrangos savininkai manęs nešaukė 1 mėn., Viskas gerai!
alikb05 2014 m. Spalio 13 d. Sankt Peterburgas Patirtis: mažiau nei mėnesį
Oriel 963 (DVB-T2) yra pasirinktas pagal reitingą:
12 geriausių Televizijos televizoriai

Reitingai

Pasirinkimas

Naujos technologijos