Reitingi Izvēle Jaunas tehnoloģijas Atsauksmes

Champion T516 petroltrimmera pārskats

Benzotrimmera čempions T516 - priekšrocības, trūkumi, īpašības

Champion T516 petroltrimmera pārskats

Tehniskās specifikācijas

Vispārīgās īpašības
Tips trimmeris
Griešanas platums 40 cm
Funkcionalitāte
Mulčēšana
Dzinējs
Dzinēja tips benzīnu
Jauda 2 ZS
Motora atrašanās vieta augšā
Darba apjoms 52 cm3
Dzinēja apgriezienu skaits 6500
Degvielas tvertne 1,2 l
Būvniecība
Pildspalva locīšana
Svārki taisni
Riteņi nav
Papildu informācija
Pabeigts komplekts spole, disks / nazis
Izmēri
Svars 7,9 kg

Atsauksmes par benzīna trimmeri T516

Virtues

• Cena. Pabeigšana. Jauda.

Trūkumi

• Vēl nav atklāts.

Komentārs
Lieliska mašīna. Noguris no elektriskās, viņi nolēma iegādāties jaudīgāku benzīnu. Mēs bijām apmierināti ar bagātīgajām iekārtām, kā norādīts instrukcijās, līdz pat 14 pozīcijām, ieskaitot dzinēja blīves un virzuļu gredzenus.
Diska pļāvēja aptuveni 8 hektāru nezāļu ar metra augstumu. Līdz tam laikam bija nepieciešamas 6 stundas un trīs benzīna tvertnes. Pļauj ar vidēju ātrumu. Mugursoma veida plecu siksna ir ļoti ērta, svars tiek sadalīts un trimer svars nav jūtams. Starp citu, es noņemu aizsargkonstrukciju ap disku, kas ar to, ka trimmeris pieķēra zāli, nebija jāiziet cauri. Vibrācija nosprieda vienu gāzes tvertnes skrūvi, kas ir pamanīta laikā, nostiprinājās.
Ļoti apmierināts ar pirkumu.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 Novērtējums 5

Virtues

• Nav nogalināts

Trūkumi

• Maiga gāzes poga

Komentārs
Ļoti ciets trimmeris, kā arī viss, kas man bija, bija benzīna iespiešana. Es nopirku Megastroi no mums Kazanā par daļu 5990r., Es domāju, ka tas bija dārgi, es gribēju nopirkt elektrību. Bet ātri sapratu naudu lejup! Divas dienas, es sagriezu 30 akriem dekterija ar sastatnēm un bija pārsteigts par spēku un impulsu, ņemt, ja jūs sastopaties ar izvēli. Ratio kvalitāte - cena nav labāka !!!!!!
Anonim 2013-07-22 Novērtējums 5

Virtues

• jaudīgs, komplektā ar nazi un zvejas līniju, griešanas platums ir liels. Koshu 15 min lauks 30 simti. Par jaudīgas profesionālās vienības cenu - supergud.

Trūkumi

Komentārs

Kovregina Olga, 2013-04-19 Novērtējums 5

Virtues

• Komplektā ir iekļauts komplekts, jaudīgais dzinējs, nomontējamā vārpsta, rezerves uzlikas un gredzeni.

Trūkumi

• Neliels resurss. Kvalitāte, ar jaunu ļoti sliktu startu, gaisa filtra piestiprināšana gandrīz uzreiz nokrita, man bija jānovieto skrūve.

Komentārs
To izmanto trīs gadus, līdz virzulis atstāja balonu uz cilindra, es bez izvarošanas izmantoju pat reiz mēnesi trīs stundas ar pārtraukumiem. Tas runā par ne tik lieliem šīs iekārtas resursiem. Daļas maksā tik daudz, ka nav jēgas remontēt. Piemēram, 600 rubļu starteris, magnēts no 700 un vairāk. Es saņēmu aukstu ar 5-6 mēģinājumiem, jo ​​karsts ir vēl sliktāks. Kad dzinējs bija aizsegts, es sāku meklēt trimmera nomaiņu, atklāju ķīniešu Piran 520R par 3650 rubļiem. Ar čempiona 516 brāļiem, tikai krāsa ir atšķirīga.
Anonim 2014-05-23 Novērtējums 3

Virtues

• Spēcīga, ērta piekare, atbilstoša cena, pilnīgs komplekts

Trūkumi

• Mazliet skaļš

Komentārs
Jaudīgi, aprīkoti ar apkopes līdzekli, nazi, maisījumu, brilles, cimdus, izjaukšanu, viegli uzsākt, pirms mēneša nopirku 5200 rubļu, bet trūkums bija - nav stieņa stiprinājuma. Par šo naudu es iesaku!
Jim Tatiana, 2013-07-13 Novērtējums 4

Virtues

• Spēcīgs, ekonomisks, lielisks aprīkojums, ērts iejūgs, viegli lietojams, makšķerēšanas līnija un nazis.

Trūkumi

• Trokšņains, joprojām nesaprotu, kā virzīt līniju,

Komentārs
Es nopirku zemes gabalu ar nezālēm un jaunu vītolu apakšgrupu, pirms aršanas es nolēmu to pļaut. Es neuzdrošinājos lietot trimmeri lietošanai no saviem draugiem, un tāpēc es nolēmu to iegādāties. Dienas laikā es iznīcināju 12sotok nezāles ar nazi! Līnija pastāvīgi apstājās, nazis nāca un kļuva jautrāka))) dzinējs bija spēcīgs un mazliet skaļš (tas iznāca pozīcijā ar spēlētāju un mūziku) Es sadedzināju 4 tvertnes vispār!kur nekas berzē !!! Kopumā, pilnīgi apmierināts, tests bija veiksmīgs!
Shum Roma 2013-08-23 Novērtējums 4

Uzmanību! Informācijas precizitāte un reitinga rezultāti ir subjektīvi un nav reklāma.

Reitingi

Izvēle

Jaunas tehnoloģijas