Reitingi Izvēle Jaunas tehnoloģijas Atsauksmes

Champion T336 zāles pļāvēja pārskats

Champion T336 zāles pļāvēji - priekšrocības, trūkumi, īpašības

Champion T336 zāles pļāvēja pārskats

Tehniskās specifikācijas

Vispārīgās īpašības
Tips trimmeris
Griešanas platums 40 cm
Funkcionalitāte
Mulčēšana
Dzinējs
Dzinēja tips benzīnu
Jauda 1,23 ZS
Motora atrašanās vieta augšā
Darba apjoms 33 cm3
Dzinēja apgriezienu skaits 6500
Degvielas tvertne 0,85 litri
Būvniecība
Pildspalva locīšana
Svārki taisni
Riteņi nav
Papildu informācija
Pabeigts komplekts spole, disks / nazis
Izmēri
Svars 7,2 kg

Atsauksmes par zāles pļāvēju Champion T336

Virtues

• POWER, saliekams stienis. kas ir ļoti ērti transportēšanai kā automašīnā, tāpēc, iespējams, tas būs autobusā ... Efektivitāte ..........

Trūkumi

• Ja tikai vilkšanas poga uz spoles ar Leska. jums ir jābrauc uz dīkstāves un manuāli velciet asmeni ...

Komentārs
Iegādāts dārzam. aust nav daudz, bet ap mani pameta pāris pamestas vietas un zāle. Es izvēlējos no tirgus pārskatiem un vidējā cenu diapazonā. Diapazonā no 5-7 tr. Es apstājos 334. čempionā. Bet, tā kā es atradu 336, es to nežēloju. Saliekams stienis man plus. tā kā nav nepieciešams veidot stumbra augšdaļu. Komplektā ietilpst brilles, pāru cimdi, josta ar aizsargapvalku un divi (2) diski un neliels atslēgu komplekts. Pērkot dāvanu deva eļļu. vtyuhali caurule eļļošanai 200r. un 2,4 mm aukla 600 gr. Kad puiši raksta citos pārskatos, izstiepj visas skrūves un sūknē zemākā pārnesumkārbas smērvielā. . Arī izjauciet bāru un ielej eļļu. abās daļās. (eļļa netiek izmantota putraimi ....) Tā sāk gan aukstu, gan karstu ar PREVENT, pirmo reizi pļaujot, iespējams, pāris stundas divas stundas, mana zvejas līnija vienmēr apsēdās, un man bija jāaptur un jāvelk. Paldies Dievam, tas nebija pietiekami un ātri beidzās ...... Kad es iekasēju 600rubly. šeit es jutu visu savu 336. draudzenes muļķību. Tas bija kaut kas .. Nedēļa no drauga dārzā 600rublevoy nojauca visu, kas bija pāri vadam. ... Otrā reize, kad es esmu apmēram 40 minūtes. Diska mēģināja valkāt. bet tad pēc auklas nav vēlmes to uzlikt. jo vads nav kaut kas zem zāles saknes. bet jūs, iespējams, varat atlaist zemes virsējo slāni. Viņiem nav nekas salīdzināms, jo mans pirmais bize. Kosit-blows un krūzes BAAlshie, -PerEALS. un ceļgalu zāle ... es nezinu, cik ilgi tas darbosies, bet līdz šim es esmu laimīgs, jo PYTHON Duri ir daudz manas draudzenes ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 Novērtējums 5

Virtues

• Neliela cena, normāla plecu siksna ar augšstilba aizsargu, tā ir labi likvidēta, ir grunts, liels aizsargapvalks, kas aprīkots ar cimdiem, brillēm, atslēgām un diviem nažiem.

Trūkumi

• Pēc gada lietošanas, es krekinga un degvielas vads sāka plūst, man bija jāmaina.

Komentārs
Mans pirmais trimmeris, nekas nav salīdzināms, bet tagad viss darbojas. Viņš veica, lai tīrītu vietu 18 akriem, veģetācijas vietās. Es nolēmu ķīniešus ņemt vērā, jo es, iespējams, pļauju to divreiz sezonā, tad es plānoju segt veģetāciju ar īpašu drānu, lai iegūtu humusu zem tā, un beidzot stādītu to ar zāliena zāli un nopirktu kvalitatīvu zāles pļāvēju. Ar to es neredzu iemeslu huskvarna uzņemšanai.
Voloshin Alexander 2014-05-22 Novērtējums 4

Virtues

• Spēcīgs, ērts, bagāts aprīkojums.

Trūkumi

• cieši piespiežot spoli

Komentārs
Nekavējoties nopirka rievotu 2.7 mm zvejas līniju, lai gan ir rakstīts, ka maksimums ir 2,5. Duri viņai nav, sagriež visus. Nav vibrāciju, tas ir ļoti ērti, tas ir tikai prieks strādāt. Benzīns daudz neēd. Mans pirmais trimmeris, nekas nav salīdzināms, bet pēc iespaidiem tas ir ļoti labi.
Pakalpojumu ziņā es atklāju, ka vienmēr ir rezerves daļas. daudziem analogiem.
Alexandrovich Maxim, 2013-11-14 Novērtējums 5

Virtues

• Vienkārša palaišana, bagātīga iekārta, laba plecu siksna, spēcīgs, zems degvielas patēriņš, eļļa kā dāvana,

Trūkumi

• Spoles poga ar zvejas līniju ir saspringta, zvejas līnija nav izvilkta, jums bija jāpārtrauc dzinējs, jāatver spole un jāvelk zvejas līnija. Zvejas līnija ar putām ir ļoti slikta, ūsas ir pietiekami vaļīgas 2-3 metriem.

Komentārs
Divas nedēļas pirms čempiona T336 iegādes es nopirku elektrisko trimmeri, Interskol pļāvēja dārzu apmēram 3 stundas, maza jauda nav viss, slikta plecu siksna, pagarinātājs to neļauj. Vakar cēla čempions T336 sāka pļaut ļoti spēcīgu pīti, ērti salīdzināt ar elektrisko. Sakarā ar lielo strēles spēku, ir ļoti liels zvejas līnijas patēriņš, kas bija komplektā ar pīti. Es centīšos instalēt vēl vienu augstākas kvalitātes zvejas līniju. Ir iekļauti cimdi, aizsargbrilles.
Dmitrijs Grachevs 2014-07-17 Novērtējums 5

Komentārs

Sori, es rakstu no manas sievas pasta nodaļas, bet .... Es izvēlējos trimmeri uz vienu nedēļu, vietne tika iegādāta tikai, neapstrādāta, zāle līdz viduklim un maza apses. , tur ...., Un tad tas sākas, kad tas ir nepieciešams, nav problēmu, un figachit., es atvainojos par pareizrakstību. Es ievietoju +
Vorobeva Nadezhda, 2014-06-28 Novērtējums 5

Virtues

• Spēcīgs, sāciet no karstuma grīdas

Trūkumi

• Nav pamanījuši!

Komentārs
Daudzi cilvēki, manuprāt, raksta par šo produktu nepareizi, zāģis ir diezgan uzticams un ērts. Es pļauju 4 dienas pēc kārtas pusi dienas, pļauju visu bez problēmām, es domāju, ka esmu to darījis vairāk nekā vienu sezonu. Galvenais ir izmantot šo tehniku ​​gudri!
Anonim 2014-09-04 Novērtējums 5

Uzmanību! Informācijas precizitāte un reitinga rezultāti ir subjektīvi un nav reklāma.

Reitingi

Izvēle

Jaunas tehnoloģijas