Tehniskās specifikācijas
Sistēma | |
---|---|
Operētājsistēma | Windows 8 |
Procesors | Intel Atom Z3735E 1330 MHz |
Kodolu skaits | 4 |
RAM | 2 GB DDR3 1067 MHz |
Iekšējā atmiņa | 32 GB |
Atmiņas kartes atbalsts | microSDXC, līdz 64 GB |
Ekrāns | |
Ekrāns | 10,1 ", 1366x768 |
Platekrāna ekrāns | jā |
Ekrāna veids | TFT IPS, spīdīgs |
Skārienekrāns | kapacitatīvs multitouch |
Pikseļu skaits collā (PPI) | 155 |
Video procesors | Intel HD Graphics |
Bezvadu sakari | |
Wi-Fi atbalsts | ir Wi-Fi 802.11n |
Bluetooth atbalsts | ir Bluetooth 4.0 |
SIM kartes tips | mikro SIM |
SIM karšu skaits | 1 |
Mobilie sakari | 3G, LTE |
Kamera | |
Priekšējā kamera | ir 1,2 miljoni pikseļu. |
Skaņa | |
Iebūvēti skaļruņi | ir stereo skaņa |
Iebūvēts mikrofons | tur ir |
Funkcionalitāte | |
Automātiska ekrāna orientācija | tur ir |
Sensori | akselerometrs, giroskops, kompass, gaismas sensors |
Dokstacija | tur ir |
Qwerty tastatūra | tur ir |
Savienojums | |
USB savienojums ar datoru | nē |
Ārējo ierīču pievienošana, izmantojot USB | jā, USB tips A |
Pievienojiet TV / monitoru | micro HDMI |
Audio / austiņu izeja | ir 3,5 mm |
Austiņu savienojums | tur ir |
Doka savienotājs | tur ir |
Jauda | |
Darba laiks | 11 stundas |
Akumulatora jauda | 31 V⋅ch |
Izmēri un svars | |
Izmēri (LxWxD) | 263x171x20,5 mm |
Svars | 1090 g |
Papildu informācija | |
Pabeigts komplekts | planšetdators, tastatūra, tīkla adapteris, rokasgrāmata |
Funkcijas | Iekļauts Microsoft Office Home & Student 2013; multi-touch līdz 10 skārienpunktiem; dokstacijas izmēri un svars 263x171x10 mm (WxHxD), 520 g; USB 2.0 ports dokstacijā; aizmugurējā kamera 5 megapikseļi - pēc izvēles |
Atsauksmes par planšetdatoru ASUS Transformer Book T100
Virtues
- Tieši to, kas no viņa bija sagaidāms iegādes brīdī. Viegli, daudzpusīgi, mobilie.
Trūkumi
- Mazāk nekā divu nedēļu laikā micro USB ir kļuvis vaļīgs uzlādēšanai, jums ir jāmeklē pozīcija, kurā tas būs maksas. Nebija pilnīgi skaidrs, kā to ieslēgt - tabletes reakcija nebija acīmredzama, bija nepieciešams divreiz nospiest pogu.
Komentārs
Tabletes tika nopirktas manai sievai. Viņa ir svešvalodu skolotāja pēc profesijas un katru dienu aizved daudz materiālu. Pirmkārt, tika izvēlēta operētājsistēma - Microsoft izveidošana šajā gadījumā tika uzskatīta par plus. Svarīgākie bija jautājumi par svaru, lielumu un autonomajām interneta ierīcēm. Veiktspēja bija mazāk svarīga. Lietošanas gadījumi: izglītojošu audio un video failu atskaņošana (ar un bez savienojuma ar ārējām ierīcēm), neto sērfošana un tiešsaistes vārdnīcu izmantošana, izmantojot Office mākoņu krātuvi ar pāris citiem datoriem, īstermiņa darbs ar dokumentiem starp klasēm. Lai atrisinātu sarežģītākus uzdevumus mājās, tiek izmantots pilna izmēra klēpjdators.
Anonim 2014-12-27 Novērtējums 4
Virtues
- Vin-8, kompakts, gudrs, viegli lietojams, perfekti samontēts kvalitātes skārienpaliktnis. Wai-Fay, LTE strādā lieliski uzņemšanas kvalitātē. Ir grūti uzskaitīt visas priekšrocības, man tas ir perfekts, bet tomēr ir maz mazu Kosyachkov ...
Trūkumi
- ļoti apzīmogots! Gadījumā, ekrāns ... viss ātri kļūst netīrs. Ar displeja problēmām ielīmēja matētu plēvi ar displeja malām. Nu, ķermeņa gadījums uz visiem laikiem zalapan. Lai iegādātos oriģinālu filmu, tas nav iespējams, viņš izgriezās no universālas matētas. labāk ir uzņemt skārienekrānu, visas filmas ar atšķirīgu ģeometriju.
- Izvelk gaismas sensoru! Daži dīvaini sava darba algoritmi parasti darbojas ar stabilu apkārtējās vides gaismu. Ir lietderīgi, lai ārējais apgaismojums mazliet mainītos, jo pretzel sākas displejs, kas ir gaišāks, tad tumšāks. Filmas skatīšanās tumsā ir problēma - displejs nepārtraukti mainās tā spilgtumā.
- Taču ir risinājums displeja automātiskās spilgtuma problēmai - tas ir izslēgts! Un tas ir viss! Neviens cits nav pazudis. Uz ielas jūs nevarat to izslēgt, tā darbojas bez problēmām, un funkcija ir labi izmantota.
- Es gribētu arī skaļruņus skaļāk
- Visi pārējie jautājumi ir viegli risināmi, izmantojot Windows.
Komentārs
Personīgi manā lietošanā ir tablete uz ios, tabletēm un tālruņiem uz Android, Ubuntu. Viņi visi nervozi smēķē malā.
Intel uz Windows vienmēr ir bijis un būs priekšā, izņēmums var padarīt PC Makentosh talku, bet tas viss ir mans tīri personisks, zemnieku viedoklis, un jums tas nav jāņem vērā!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 Novērtējums 5
Virtues
- Ļoti daudzpusīgs, kompakts un autonoms
Trūkumi
- Ir tikai viens USB
Komentārs
Plāns un viegls, kopumā, mobilais transformators uz logiem 8.1. Man nepatika tikai vāja kamera, bet tas ir labi par Skype. Labs ekrāns ar krāšņiem skata leņķiem. 4 kodolu procesors un 2GB RAM nodrošina vienmērīgu saskarni. Transformators neuzsilda un darbojas klusā veidā. Ilgs akumulatora darbības laiks
Vergun Ivan 2014-12-20 Novērtējums 5
Virtues
- cena, bez glitches (jaunākajā OS versijā darbojas labi), spilgts ekrāns, saskarnes palēninājums nav, jo Nav īpaši augstas ekrāna izšķirtspējas, kas nav nepieciešamas darbam, un grafika tiek vilkta ļoti ... Akumulators ir viena no galvenajām priekšrocībām, tas ir kaut kas!
Trūkumi
- noteikšanu varētu izdarīt labāk
Komentārs
Kopumā es esmu gandarīts par viņa darbu, jo 2,5 mēnešus ierīcei nav nekādu kritisku komentāru, es esmu paplašinājis atmiņu ar 64GB atmiņas karti, tāpēc man ir pietiekami daudz, lai to varētu paveikt darbā un ceļā, manam dēlam ir spēcīgs galddators))
Papus ivan 2014-12-20 Novērtējums 4
Virtues
- Cienīga cenu un kvalitātes kombinācija.
Trūkumi
- Nav izpildīts.
Komentārs
Man šāds klēpjdators. Lielisks modelis. Manuprāt, izšķirošais ir Vindouz klātbūtne uz planšetdatora. Es izmantoju. un viss ir pazīstams, tāpat kā mājas datorā. Priekšrocības ir diezgan liels ekrāns ar pienācīgu izšķirtspēju un iebūvētu atmiņu. Es biju patīkami pārsteigts, kad maksa ilga no trim dienām.
Samoilova Dmitrijs 2014-12-22 Novērtējums 5
Virtues
- Raksturojumā, kas nav norādīts tabulā, ir GPS un tas darbojas labi, tikai nedaudz nav.program Es izmantoju 7 ceļus.
Trūkumi
- 32GB versijā nav aizmugurējās kameras.
Komentārs
Agrāk bija Acer w3, man nepatika ekrāns un slikta veiktspēja tajā,
Asus šiem trūkumiem nav. Tagad es ņemtu 64GB versiju.
Rygin Roman, 2015-03-24 Novērtējums 5
Video pārskata tablete ASUS Transformer Book T100