Reitingi Izvēle Jaunas tehnoloģijas Atsauksmes

Bork T700 tostera apraksts

Bork T700 tosteris - priekšrocības, trūkumi, īpašības

Bork T700 tostera apraksts

Tehniskās specifikācijas

Tehniskās specifikācijas
Jauda 1050 W
Filiāļu skaits 2
Grauzdiņu skaits 2
Kontroles veids elektroniski
Grauzdēšana ir gluda
Vienas puses grilēšana tur ir
Atcelt pogu tur ir
Atkausēšanas funkcija tur ir
Apkures funkcija tur ir
Termiski izolēts korpuss tur ir
Funkcijas
Automātiskās centrēšanas grauzdēšana tur ir
"Īpaši augošs" grauzdiņš tur ir
Automātiska grauzdēšana tur ir
Cepumu sildītājs
Drupatas paplātes tur ir
Ķermeņa materiāls metāla
Displejs tur ir
Fona apgaismojuma vadība tur ir
Papildu informācija 7 cepšanas pakāpes, funkcija "operatīvā kontrole"; atmiņas funkcija

Tosteris Bork T700

Virtues

• Tas bija mans pirmais un līdz šim vienīgais tosteris, tāpēc nekas nav salīdzināms. nopirka tā, lai tas būtu ticams - ražotājs ir pienācīgs metāla korpuss: nekur neko nemaina. Vadam ir nodalījums. Viss pārējais tikai izpildīja cerības. Kopumā es esmu apmierināts, mēs esam lietojuši lielo ģimeni vairāk nekā 5 gadus, TTT bez sūdzībām.

Trūkumi

• Toast skaļi izpaužas, ja jūs negaidāt - jūs noskūties, un tas paņems papildus (varbūt šo funkciju var izslēgt ????).
  • Toasts nekad nav pārlēkts uz galda, kā viņi rakstīja iepriekšējos pārskatos.

Komentārs

omela207, 2011-02-07 Novērtējums 4

Virtues

• Mazs izmērs, skaists dizains, jauks zils krāsu displejs. Galvenās funkcijas tiek veiktas bez sūdzībām. Ir izvelkams paplātes drupatas.

Trūkumi

• Cena. Kā norādīts veikalā, nav nekādas funkcijas, lai netraucēti paceltu maizi.

Komentārs
Veikalā, kur viņa nopirka, tas tika uzrakstīts uz cenu saraksta: gluda grauzdiņu maiņa, kas mani ļoti priecēja. Led par cenu, kad dārgi, tad pamatoti. Faktiski izrādījās, ka pēc grauzdēšanas dzirdama sprādziena daļa un mūsu krievu garās maizes gabals ir uz galda. Lieliski, varbūt tāpēc šī cena. Es tūlīt lidoju ar naftu, vispār nebūtu cenas.
elsa777, 2010-09-05 Novērtējums 4

Virtues

• Lielisks dizains. Lieta nav daudz sildāma. Šķiet, ka tas ir kvalitatīvs. Garantija 2 gadi.

Trūkumi

• Cena.

Komentārs
Labs tosteris. Tas sadedzina lielisku klasisku grauzdiņu maizi pat 2-4 līmenī. Protams, 9 cepšanas pakāpes ir pārāk daudz! Ja vien kāds patīk ēst. Vienpusēja grauzdēšanas funkcija. maize grauzdiņiem - fikcija - grauzdiņi tiek žāvēti. Bet, ja vienā nodalījumā uzreiz novietojat divus grauzdiņus, tas izrādās perfekti: šajā gadījumā grauzdiņš izrādās cepts vienā pusē un maigs, mīksts no otras puses. Tāpēc vienpusējās grauzdēšanas funkciju var atrast jebkurā tosterī. Tā kā maizes grauzdiņš kartupeļi un atkausēšanas funkcija nav nepieciešama. Tātad, es jums iesaku neizmantot pēc superfunkcijām, bet gan izvēlēties tostu vienkārši pēc būvniecības kvalitātes, raksturīgās (vienmērīgās) maizes cepšanas un vēlamā dizaina. Šī produkta cena ir ļoti nepietiekama. Kaut arī dizains 5+
Anonim 2014-03-21 Novērtējums 4

Virtues

• Tas izskatās stilīgs, tiešām ir virtuves apdare, tā ir laba cepšana, jūs varat novērtēt cepšanas pakāpi ēdiena gatavošanas laikā, tas ir ļoti ērti.

Trūkumi

• Nedaudz dārgāka nekā visi pārējie.

Komentārs
Viedā iekārta lieliski funkcionē, ​​ļoti patika cepeša funkcija no vienas puses
Anonim 2011-12-14 Novērtējums 5

Virtues

• Augstas kvalitātes cepetis, stilīgs dizains, saprātīga cena

Trūkumi

Komentārs
Es nolēmu mainīt savu veco plastmasas tosteri ar jaunu. Es izvēlējos ne ilgu laiku, jo īpaši tāpēc, ka manā funkcionalitātē nav daudz atšķirību. Protams, būtu vēlams vienmērīgi maizīt maizi, jo iepriekšējais tosteris ne vienmēr to darīja. Tā rezultātā, pēc pārdevēja ieteikuma nopirka tosteru Bork. Es esmu ļoti apmierināts ar pirkumu, un tagad es saprotu, ka atšķirība starp dārgiem un lētiem tosteriem ir ievērojama.Tas patiešām vienmērīgi sakrīt, man patiešām patīk tas, ka viņš zina, kā cept maizi vienā pusē, bet ēdiena gatavošanas laikā ķermenis nesildās, un tosteris lieliski iederas virtuvē. Es ieteiktu visiem!
sukhanova28 2012-02-21 Novērtējums 5

Virtues

• Skaista, uzticama

Trūkumi

• kā viss

Komentārs
Labi piemērots interjeram. Izrādījās arī, ka viņš labi un pareizi cepta grauzdiņos. Ļoti apmierināts, nekad nav nožēlu.
Anonim 2011-12-13 Novērtējums 5

Uzmanību! Informācijas precizitāte un reitinga rezultāti ir subjektīvi un nav reklāma.

Reitingi

Izvēle

Jaunas tehnoloģijas