Jauns ūdens T5
Detalizēta informācija
9.5 / 10
Reitings
Funkcijas New Water T5
Galvenās funkcijas | |
---|---|
Ierīces tips | filtru |
Filtra veids | celtņa sprausla |
Ūdens pieslēgums | tur ir |
Tīrīšanas soļu skaits | 3 |
Mērķis | brīva hlora atdalīšana |
Lietošana | aukstam ūdenim, karstam ūdenim |
Fiziskās īpašības | |
Iekļauts filtra modulis | tur ir |
Resursu standarta filtra modulis | 40 000 l |
Sūknis palielina spiedienu | nē |
Uzglabāšanas jauda | nē |
Vislabākā veiktspēja | 11 l / min |
Ieplūdes ūdens temperatūra | 5 - 65 ° С |
Savienojuma lielums | 1/2" |
Svars | 0,5 kg |
Papildu informācija | |
Funkcijas | dušas filtrs; saderīgs ar jebkura tipa dušas sistēmu; iekļauts hroma pagarinājuma adapteris |
Atsauksmes par New Water T5
Novērtējums
2
Priekšrocības: Iepriekš (2011. gadā) viņš labi strādāja un balināja balinātāju ar sprādzienu.
Trūkumi: Tagad pārtrauca darbu. Vai tie ir sākuši balināt vairāk hlora (moskova, cao), vai arī filtri ir kļuvuši slikti kvalitatīvi un ražotājs ietaupa ... Īsumā, 2012.-2013. Gadā nebija ietekmes ((kā ādas noņemšana un pīlings pēc vannas,
Jā, es nomainu kasetes reizi trijos mēnešos, lai jūs nedomātu, ka man ir viens filtrs kopš 2011. gada)
Viņa cena ir pārmērīga
Jā, es nomainu kasetes reizi trijos mēnešos, lai jūs nedomātu, ka man ir viens filtrs kopš 2011. gada)
Viņa cena ir pārmērīga
Komentārs: 2011. gadā lente izmaksāja 1200, tieši tagad - 1500 !!! + 25%, saņemt rūgtu!
2013. gada 24. janvāris
Pieredze: vairāk nekā gadu
Novērtējums
1
Priekšrocības: Redzams pozitīvs nav atrasts
Trūkumi: absolūti neizfiltrē rūsu
Komentārs: Kopumā es nopirku šo "brīnumu" savā uzņēmuma interneta veikalā i. Tam nevajadzētu būt viltotam, ieskrūvētam un nedzirdētam, ja nav redzamas ietekmes. Es dzīvoju Kijevā, un ūdens ir kļuvis nedaudz dzeltens no rūsas. Šķiet, ka tas nav kritisks, bet es vēlētos peldēt bērnu tīrā ūdenī, pēdējo pāris nedēļu laikā to filtrēju ar regulāru drānu, bet es noguris no šī notikuma un nolēmu iegādāties filtru. Mani pārsteidzoši, nebija kapela, kad uzkrājušies "dzeltenīga" vannas istabas vannas istaba, es nolēmu eksperimentēt un uzlikt pildspalvu, kas gandrīz nekavējoties sāka dzeltenā krāsā (gar šļūtenes kontūru, kur notika ūdens). Izrādās, ka parastais audums, kas ir vairākos rūsas filtru slāņos, labāk nekā šis filtrs! Tāpēc es atgriezos pie vecās "manuālās filtrēšanas" metodes: (Es nevaru pateikt neko par balinātāju
kiki-vik
2012. gada 18. decembris
Pieredze: mazāk nekā mēnesi
Novērtējums
5
Priekšrocības: Patiešām, saspringtas ādas sajūta pēc dušas izzuda nekavējoties. Par to, kas faktiski tika iegādāts filtrs.
Trūkumi: Manuprāt, cena ir nedaudz augstāka. Faktiski tas ir tikai plastmasas kolba. Bet nav reālu analogu.
Komentārs: Filtrs veic uzdevumu. Es iesaku iegādāties.
Artem7a
2012. gada 20. februāris
Novērtējums
4
Priekšrocības: - viegla uzstādīšana;
- daudzpusība
- daudzpusība
Trūkumi: - resurss neatbilst norādītajam
Komentārs: Āda vairs nav sausa tikai pirmajās 1-2 nedēļās, un pēc 1,5 mēnešiem kļūst redzama ūdens krāsa :) Es, protams, nezinu, ka Himki ūdens var būt tik slikts, bet katru reizi pērkot jaunu filtru (nomaināmās kārtridži ir ļoti grūti atrast) reti ir diezgan dārgi. Ģimene no 3 personām, 2 pieaugušie - ikdienas 5-10 minūšu duša, bērnu peldēšanās vannā. Nu, kur ir pieprasītie 40 000 litri?
Un tomēr, tas ir labāk nekā nekas ...
Un tomēr, tas ir labāk nekā nekas ...
2011. gada 29. decembris
Pieredze: vairāki mēneši
Novērtējums
5
Priekšrocības: Kad es paņēmu, baltās lietas nebija. Viņi man deva hromu kopā ar maisītāju =)
Tiešām padara ūdeni mīkstu.
Tiešām padara ūdeni mīkstu.
Trūkumi: Cena, un jums ir jāpieliek lielas pūles, lai to pievilktu.
Komentārs: Iegūstiet to vērts.
Spot atšķirību nekavējoties.
Spot atšķirību nekavējoties.
TITAH84
2010. gada 21. jūlijs
Novērtējums
5
Priekšrocības: Lieliska lieta, izmantojot filtra ādu, ir gluda, gandrīz kā jūra.
Trūkumi: Mazliet smags laistīšanas kanāls ar filtru, bet, ja vēlaties, varat atsvērt (ir hroma sprausla alternatīvai stiprināšanai)
Komentārs: Ūdens no krāna sabojājas izlietnē, atstājot rūsu zīmi uz izlietnes (ik dienas noskalojot šo rūsu no izlietnes) O_o. Es tiešām nevēlos izmantot šādu ūdeni (Maskava, Schelkovskaya metro stacija). Mēs iegādājāmies šo filtru dušai, tagad mēs mazgājam seju un mazgājam rokas tikai no dušas, atšķirība ir acīmredzama. Āda nenoņem un pēc zobu tīrīšanas, izmantojot ūdeni pēc filtrēšanas no dušas, mutes garša ir pilnīgi atšķirīga, ļoti mīksta un svaiga. Secinājums - Masthev!
lentamente
2010. gada 28. aprīlis
Novērtējums
5
Priekšrocības: Tas patiešām darbojas, es domāju, ka tikai reklāma, āda ir gluda pēc dušas, vienkārša uzstādīšana.
Trūkumi: Nedaudz samaziniet ūdens spiedienu no dušas.
Komentārs: Mana sieva atšķīrās mani nopirkt, viņš negribēja nopirkt. Es domāju - cieta reklāma, vēl viens brīnumlīdzeklis.
Patiesībā, tā ir lieliska lieta. Vannas istabā smarža mainījās pēc dušas, atmosfēra ir atšķirīga. Bet galvenā āda kļūst gluda. Ļoti apmierināts.
Vispirms es to darīju pareizi uz laistīšanas kanna - tā kļuva tik smaga, ka mani pat saspringta, nemaz nerunājot par manu sievu. Man bija jāpārkārto pirms šļūtenes. Tagad viss ir labi. Es ieteiktu.
Patiesībā, tā ir lieliska lieta. Vannas istabā smarža mainījās pēc dušas, atmosfēra ir atšķirīga. Bet galvenā āda kļūst gluda. Ļoti apmierināts.
Vispirms es to darīju pareizi uz laistīšanas kanna - tā kļuva tik smaga, ka mani pat saspringta, nemaz nerunājot par manu sievu. Man bija jāpārkārto pirms šļūtenes. Tagad viss ir labi. Es ieteiktu.
2009. gada 18. aprīlis
Jauns ūdens T5 ir izvēlēts reitingā:
Top 20 ūdens filtri