Oceny Wybór Nowe technologie Recenzje

Przegląd benzyny Champion T516

Benzotrimmer Champion T516 - zalety, wady, cechy

Przegląd benzyny Champion T516

Specyfikacje techniczne

Ogólna charakterystyka
Wpisz trymer
Szerokość cięcia 40 cm
Funkcjonalność
Ściółkowanie nie
Silnik
Typ silnika benzyna
Moc 2 KM
Lokalizacja silnika top
Objętość robocza 52 cm3
Prędkość silnika 6500
Zbiornik paliwa 1,2 l
Budowa
Długopis składane
Sztanga prosto
Koła nieobecny
Dodatkowe informacje
Kompletny zestaw kołowrotek, dysk / nóż
Wymiary
Waga 7,9 kg

Recenzje trymer benzyny Champion T516

Cnoty

• Cena. Zakończenie. Moc.

Wady

• Jeszcze nie odkryto.

Komentarz
Świetna maszyna. Zmęczeni elektrycznością postanowili kupić mocniejszą benzynę. Byliśmy zadowoleni z bogatego wyposażenia, jak w instrukcjach, aż 14 pozycji, w tym uszczelki i pierścienie tłokowe silnika.
Dysk koszony około 8 hektarów chwastów o wysokości metra. Do czasu zajęło godziny 6 i trzy zbiorniki benzyny. Koszona ze średnią prędkością. Pasek na ramię typu plecak jest bardzo wygodny, ciężar jest rozłożony, a ciężar trimera nie jest odczuwalny. Nawiasem mówiąc, usunąłem osłonę ochronną wokół dysku, który wraz z nim trymer przylgnął do trawy, nie miał być przekazywany. Wibracje zaciśnięte jedna śruba zbiornika gazu, zauważona na czas, dokręcone.
Bardzo zadowolony z zakupu.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 Ocena 5

Cnoty

• Nie zabity

Wady

• Delikatne pokrętło gazu

Komentarz
Bardzo solidny trymer, a także wszystko, co miałem, to wybór rożna na benzynę. Kupiłem w Megastroi od nas w Kazaniu za udział za 5990r., Myślałem, że to drogie, chciałem kupić energię elektryczną. Ale szybko zdałem sobie sprawę z tego, że pieniądze się wyczerpały! Przez dwa dni wyciąłem rusztowanie z 30 akrów pustkowia i byłem zaskoczony siłą i rozmachem, jeśli zdecydujesz się na wybór. Stosunek jakości - cena nie jest lepsza !!!!!!
Anonim 2013-07-22 Ocena 5

Cnoty

• mocny, w komplecie z nożem i żyłką, szerokość cięcia jest duża. Koshu 15 min pole 30 set. Za cenę potężnej jednostki zawodowej - supergud.

Wady

• nie

Komentarz

Kovregina Olga, 2013-04-19 Ocena 5

Cnoty

• Kompletny zestaw, mocny silnik, demontowalny wał, zapasowe okładziny i pierścienie są zawarte w opakowaniu.

Wady

• Mały zasób. Wykonanie, z nowym bardzo złym początkiem, mocowanie filtra powietrza niemal natychmiast spadło, musiałem włożyć śrubę.

Komentarz
Używana przez trzy lata, aż tłok pozostawił zwój na cylindrze, wykorzystałem go bez gwałtu, właściwie raz w miesiącu przez trzy godziny z przerwami. To mówi o niezbyt dużych zasobach tego sprzętu. Części kosztują tyle, że naprawa nie ma sensu. Na przykład, starter 600 rubli, magneto z 700 i powyżej. Przeziębiłem się z 5-6 próbami, bo gorąca jest jeszcze gorsza. Kiedy silnik był zakryty, zacząłem szukać zamiennika tego trymera, znalazłem chińskiego pirana 520R za 3650 rubli. W przypadku braci Champion t 516 tylko kolor jest inny.
Anonim 2014-05-23 Ocena 3

Cnoty

• Mocne, wygodne zawieszenie, odpowiednia cena, kompletny zestaw

Wady

• Trochę głośno

Komentarz
Mocny, wyposażony w narzędzie do konserwacji, nóż, pojemnik na miksturę, szklanki, rękawiczki, demontaż, łatwo jest zacząć, kupiłem miesiąc temu za 5200 rubli. Za te pieniądze polecam!
Jim Tatiana, 2013-07-13 Ocena 4

Cnoty

• Mocny, ekonomiczny, doskonały sprzęt, wygodna uprząż, łatwy w użyciu, w zestawie żyłka i nóż.

Wady

• Głośno, nadal nie rozumiem, jak naciskać linię,

Komentarz
Kupiłem działkę z chwastami i runa młodej wierzby, przed orką postanowiłem ją skosić. Nie odważyłem się wziąć trymera do użytku od moich przyjaciół i dlatego postanowiłem go kupić. W ciągu dnia zmarnowałem 12sotok chwastów nożem !!! Linia zatrzymywała się nieustannie, kładła nóż i stawała się bardziej zabawna))) Silnik był potężny i trochę hałaśliwy (wyszło z odtwarzaczem i muzyką).gdzie nic się nie ściera !!! Ogólnie rzecz biorąc, test był w pełni zadowolony!
Shum Roma, 2013-08-23 Ocena 4

Uwaga! Dokładność informacji i wyniki rankingu są subiektywne i nie są reklamą.

Oceny

Wybór

Nowe technologie