Specyfikacje techniczne
Ogólna charakterystyka | |
---|---|
Wpisz | trymer |
Szerokość cięcia | 40 cm |
Funkcjonalność | |
Ściółkowanie | nie |
Silnik | |
Typ silnika | benzyna |
Moc | 1,23 KM |
Lokalizacja silnika | top |
Objętość robocza | 33 cm3 |
Prędkość silnika | 6500 |
Zbiornik paliwa | 0,85 litra |
Budowa | |
Długopis | składane |
Sztanga | prosto |
Koła | nieobecny |
Dodatkowe informacje | |
Kompletny zestaw | kołowrotek, dysk / nóż |
Wymiary | |
Waga | 7,2 kg |
Recenzje kosiarki Champion T336
Zasługi
- POWER, składany pręt. co jest bardzo wygodne w transporcie, jak w samochodzie, więc prawdopodobnie będzie w autobusie ... Wydajność ..........
Wady
- Jeśli tylko przycisk tugovat na cewce z Leską. musisz wstać na biegu jałowym i ręcznie wyciągnąć ostrze ...
Komentarz
Kupiony do ogrodu. splot nie jest zbyt duży, ale wokół mnie kilka opuszczonych miejsc i trawa wspinają się nieustannie do mnie. Wybrałem z opinii na rynku iw średnim przedziale cenowym. W zakresie 5-7 tr. Zatrzymałem się na Championa 334. Ale jak znalazłem 336, nie żałowałem tego. Składany pasek dla mnie plus. ponieważ nie trzeba rzeźbić górnej części pnia. Zestaw składa się z okularów, rękawiczek parowych, paska z tarczą ochronną plus dwie (2) tarcze i małego zestawu kluczy. Kupując prezent dałeś olej. tuba smarownicza vtyuhali na 200r. i przewód o średnicy 2,4 mm do 600r. Jak piszą inni goście, naciągnął wszystkie śruby i wpompował do dolnego środka smarnego skrzyni biegów. . Zdemontował też bar i nalał do niego trochę oleju. w obu częściach. (olej nie jest używany do owsianki ....) Zaczyna się zarówno na zimno, jak i na gorąco z ZAPOBIEGANIEM. Po raz pierwszy skorzyłem. To prawdopodobnie kilka godzin na dwie godziny; Dzięki Bogu to nie wystarczyło i szybko się skończyło ..... Kiedy postawiłem 600 żetonów. tutaj poczułem całą głupotę mojej 336. dziewczyny. To było coś .. Tydzień od przyjaciela w ogrodzie 600 bulwarów zniszczył wszystko, co znalazło się pod sznurem. ... Za drugim razem mrużę oczy przez około 40 minut. Dysk próbował się ubrać. ale po sznurku nie ma ochoty go zakładać. ponieważ sznur nie jest czymś pod korzeniem trawy. ale prawdopodobnie możesz poluzować górną warstwę ziemi. Chłopaki nie mają nic do porównania od czasu mojego pierwszego warkocza. , Kosit-blows i kubki BAAlshie, -PerEALS. i trawa do kolan ... Nie wiem, jak długo to będzie działać, ale do tej pory jestem szczęśliwy, ponieważ PYTHON Duri ma dużo mojej dziewczyny ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 Ocena 5
Zasługi
- Niewielka cena, normalny pasek na ramię z ochroną uda, jest dobrze zwinięty, znajduje się podkład, duża osłona ochronna, w komplecie rękawice, okulary, klucze i dwa noże.
Wady
- Po roku użytkowania załamałem się i drut paliwowy zaczął płynąć, musiałem go zmienić.
Komentarz
Mój pierwszy trymer, nie ma z czym porównywać, ale na razie wszystko działa. Zrobił, aby oczyścić miejsce w 18 akrów, roślinność w miejscach. Postanowiłem wziąć Chińczyków z powodu tego, że prawdopodobnie będę kosił je dwa razy w sezonie, a potem planuję zakryć roślinność specjalną szmatką, aby uzyskać pod nią próchnicę, a na koniec posadzić trawę trawiastą i kupić dobrej jakości kosiarkę. Dzięki temu nie widzę powodu, by brać huskvarnę.
Voloshin Alexander, 2014-05-22 Ocena 4
Zasługi
- Mocne, wystarczająco wygodne, bogate wyposażenie.
Wady
- ciasny przycisk na cewce
Komentarz
Natychmiast kupiłem żebrowaną żyłkę 2.7 mm, chociaż napisano, że maksymalnie 2,5. Duri, której nie trzyma, tnie wszystko. Nie ma wibracji, jest bardzo wygodna, praca jest przyjemnością. Benzyna nie je zbyt dużo. Mój pierwszy trymer, nie ma z czym porównywać, ale według wrażeń jest bardzo dobry.
W zakresie usług dowiedziałem się, że zawsze są części zamienne. wiele analogów.
Aleksandrowicz Maksym, 2013-11-14 Ocena 5
Zasługi
- Łatwy start, bogate wyposażenie, dobry pasek na ramię, mocne, niskie zużycie paliwa, olej jako prezent,
Wady
- Przycisk szpuli z żyłką jest napięty, żyłka nie jest wyciągnięta, trzeba było zatrzymać silnik, otworzyć szpulę i wyciągnąć żyłkę. Żyłka z kosą jest bardzo zła, wąsy są wystarczająco luźne na 2-3 metry.
Komentarz
Dwa tygodnie przed zakupem Champion T336 kupiłem elektryczny trymer, Interskol wykończył ogród około 3 godzin, niska moc nie gryzie wszystkiego, zły pasek na ramię, przedłużacz przeszkadza. Wczoraj przyniósł Champion T336 zaczął kosić bardzo potężny warkocz, wygodny, aby nie porównać z elektrycznym. Ze względu na dużą moc plecionki istnieje bardzo duża konsumpcja żyłki, którą wiązano z plecionką. Postaram się zainstalować kolejną żyłkę wyższej jakości. W zestawie znajdują się rękawice, okulary ochronne.
Dmitry Grachev, 2014-07-17 Ocena 5
Komentarz
Sori, piszę z urzędu pocztowego mojej żony, ale ... Wybrałem trymer na tydzień, miejsce kupiłem tylko, dziewica, trawa do pasa i mała osika. , tam ...., A potem zaczyna się w razie potrzeby, bez problemu, a figachit. Przepraszam za pisownię. Położyłem +
Vorobeva Nadezhda, 2014-06-28 Ocena 5
Zasługi
- Potężny, zacznij od podłogi kopa na gorąco
Wady
- Nie zauważyłem!
Komentarz
Wiele osób pisze moim zdaniem niepoprawne recenzje tego produktu, piła jest dość niezawodna i wygodna. Koszęłem 4 dni z rzędu przez pół dnia, wszystko skorzyłem bez żadnych problemów, myślę, że robię to od więcej niż jednego sezonu. Najważniejsze jest, aby mądrze wykorzystać technikę!
Anonim 2014-09-04 Ocena 5