Oceny Wybór Nowe technologie Recenzje

Opis opiekacza Bork T700

Toster Bork T700 - zalety, wady, cechy

Opis opiekacza Bork T700

Specyfikacje techniczne

Specyfikacje techniczne
Moc 1050 W
Liczba oddziałów 2
Liczba grzanek 2
Typ sterowania elektroniczny
Regulacja opiekania jest gładka
Grillowanie z jednej strony tam jest
Przycisk Anuluj tam jest
Funkcja rozmrażania tam jest
Funkcja ogrzewania tam jest
Izolowana termicznie obudowa tam jest
Funkcje
Automatyczne grzanki centrujące tam jest
Grzanki „Ekstrawaganckie” tam jest
Automatyczne opiekanie tam jest
Podgrzewacz ciastek nie
Tacka na okruchy tam jest
Materiał na ciało metal
Wyświetl tam jest
Sterowanie podświetleniem tam jest
Dodatkowe informacje 7 stopni prażenia, funkcja „kontrola operacyjna”; funkcja pamięci

Recenzje tostera Bork T700

Cnoty

• To był mój pierwszy i jak dotąd jedyny toster, więc nie ma z czym porównywać. kupiony tak, aby był niezawodny - producent jest przyzwoitą metalową obudową: nic się nie topi. Jest kieszeń na przewód. Wszystko inne spełniło oczekiwania. Ogólnie jestem zadowolony, regularnie korzystamy z dużej rodziny od ponad 5 lat, TTT bez żadnych skarg.

Wady

• Grzanka wyskakuje głośno, jeśli nie czekasz - wzdrygasz się i podnosi się dodatkowo (może ta funkcja może być wyłączona ????).
  • Grzanki nigdy nie wskoczyły na stół, jak pisali w poprzednich recenzjach.

Komentarz

omela207, 2011-02-07 Ocena 4

Cnoty

• Mały rozmiar, piękny design, ładny niebieski wyświetlacz. Główne funkcje są wykonywane bez żadnych skarg. Jest wyciągana taca na okruchy.

Wady

• Cena. Nie ma funkcji płynnego podnoszenia chleba, jak stwierdzono w sklepie.

Komentarz
W sklepie, w którym kupiła, napisano na cenniku: Płynny wzrost grzanek, co bardzo mnie ucieszyło. Doprowadzone do ceny, raz drogie, potem uzasadnione. W rzeczywistości okazało się, że po pieczeniu słychać huk, a kawałek naszego rosyjskiego bochenka jest na stole. Świetnie, może dlatego ta cena. Lecę od razu z olejem, nie będzie żadnej ceny.
elsa777, 2010-09-05 Ocena 4

Cnoty

• Świetny projekt. Obudowa nie nagrzewa się zbytnio. To wydaje się być wysokiej jakości. Gwarancja 2 lata.

Wady

• Cena.

Komentarz
Dobry toster. Spala doskonały klasyczny chleb tostowy nawet na poziomie 2-4. Oczywiście 9 stopni pieczenia to za dużo! Chyba że ktoś lubi jeść żar. Jednostronna funkcja pieczenia na specjalne okazje. chleb na grzanki - fikcja - grzanki są suszone. Ale jeśli umieścisz dwa tosty jednocześnie w jednym przedziale, okazuje się to doskonale: w tym przypadku toast okazuje się być smażony z jednej strony i delikatny, miękki z drugiej). Dlatego funkcja pieczenia jednostronnego można znaleźć w każdym tosterze. Ponieważ frytki do opiekania chleba i funkcja rozmrażania nie są potrzebne. Dlatego radzę nie ścigać superfunkcji, ale wybrać toster po prostu przez jakość wykonania, charakterystyczne (jednolite) pieczenie chleba i według projektu, który lubisz). Cena tego produktu jest bardzo nieodpowiednia. Chociaż projekt dla 5+
Anonim 2014-03-21 Ocena 4

Cnoty

• Wygląda stylowo, naprawdę jest dekoracją w kuchni, jest dobry do smażenia, można docenić stopień pieczenia podczas gotowania, jest to bardzo wygodne.

Wady

• Nieco droższy niż wszyscy inni.

Komentarz
Inteligentne urządzenie, doskonale działa, z jednej strony bardzo lubiana funkcja pieczeni
Anonim 2011-12-14 Ocena 5

Cnoty

• Wysokiej jakości pieczeń, stylowy design, przystępna cena

Wady

Komentarz
Postanowiłem zmienić mój stary plastikowy toster na nowy. Wybrałem nie na długo, zwłaszcza, że ​​nie zauważyłem dużej różnicy w ich funkcjonalności. Pożądane byłoby oczywiście pieczenie chleba równomiernie, ponieważ poprzedni toster nie zawsze to robił. W rezultacie, za radą sprzedawcy kupił toster Bork. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i teraz rozumiem, że różnica między drogimi i tanimi tosterami jest znacząca.Smaży się naprawdę równomiernie, bardzo podoba mi się to, że wie, jak smażyć chleb po jednej stronie, podczas gdy gotowanie ciała nie nagrzewa się, a toster idealnie pasuje do kuchni. Radzę wszystkim!
sukhanova28 2012-02-21 Ocena 5

Cnoty

• Piękny, niezawodny

Wady

• jak wszystko

Komentarz
Dobre dopasowanie do wnętrza. Okazało się również, że dobrze i poprawnie smaży tosty. Bardzo zadowolony, nigdy nie żałowałem.
Anonim 2011-12-13 Ocena 5

Uwaga! Dokładność informacji i wyniki rankingu są subiektywne i nie są reklamą.

Oceny

Wybór

Nowe technologie