Specyfikacje techniczne
Specyfikacje techniczne | |
---|---|
Moc | 1050 W |
Liczba oddziałów | 2 |
Liczba grzanek | 2 |
Typ sterowania | elektroniczny |
Regulacja opiekania | jest gładka |
Grillowanie z jednej strony | tam jest |
Przycisk Anuluj | tam jest |
Funkcja rozmrażania | tam jest |
Funkcja ogrzewania | tam jest |
Izolowana termicznie obudowa | tam jest |
Funkcje | |
Automatyczne grzanki centrujące | tam jest |
Grzanki „Ekstrawaganckie” | tam jest |
Automatyczne opiekanie | tam jest |
Podgrzewacz ciastek | nie |
Tacka na okruchy | tam jest |
Materiał na ciało | metal |
Wyświetl | tam jest |
Sterowanie podświetleniem | tam jest |
Dodatkowe informacje | 7 stopni prażenia, funkcja „kontrola operacyjna”; funkcja pamięci |
Recenzje tostera Bork T700
Cnoty
- To był mój pierwszy i jak dotąd jedyny toster, więc nie ma z czym porównywać. kupiony tak, aby był niezawodny - producent jest przyzwoitą metalową obudową: nic się nie topi. Jest kieszeń na przewód. Wszystko inne spełniło oczekiwania. Ogólnie jestem zadowolony, regularnie korzystamy z dużej rodziny od ponad 5 lat, TTT bez żadnych skarg.
Wady
- Grzanka wyskakuje głośno, jeśli nie czekasz - wzdrygasz się i podnosi się dodatkowo (może ta funkcja może być wyłączona ????).
- Grzanki nigdy nie wskoczyły na stół, jak pisali w poprzednich recenzjach.
Komentarz
omela207, 2011-02-07 Ocena 4
Cnoty
- Mały rozmiar, piękny design, ładny niebieski wyświetlacz. Główne funkcje są wykonywane bez żadnych skarg. Jest wyciągana taca na okruchy.
Wady
- Cena. Nie ma funkcji płynnego podnoszenia chleba, jak stwierdzono w sklepie.
Komentarz
W sklepie, w którym kupiła, napisano na cenniku: Płynny wzrost grzanek, co bardzo mnie ucieszyło. Doprowadzone do ceny, raz drogie, potem uzasadnione. W rzeczywistości okazało się, że po pieczeniu słychać huk, a kawałek naszego rosyjskiego bochenka jest na stole. Świetnie, może dlatego ta cena. Lecę od razu z olejem, nie będzie żadnej ceny.
elsa777, 2010-09-05 Ocena 4
Cnoty
- Świetny projekt. Obudowa nie nagrzewa się zbytnio. To wydaje się być wysokiej jakości. Gwarancja 2 lata.
Wady
- Cena.
Komentarz
Dobry toster. Spala doskonały klasyczny chleb tostowy nawet na poziomie 2-4. Oczywiście 9 stopni pieczenia to za dużo! Chyba że ktoś lubi jeść żar. Jednostronna funkcja pieczenia na specjalne okazje. chleb na grzanki - fikcja - grzanki są suszone. Ale jeśli umieścisz dwa tosty jednocześnie w jednym przedziale, okazuje się to doskonale: w tym przypadku toast okazuje się być smażony z jednej strony i delikatny, miękki z drugiej). Dlatego funkcja pieczenia jednostronnego można znaleźć w każdym tosterze. Ponieważ frytki do opiekania chleba i funkcja rozmrażania nie są potrzebne. Dlatego radzę nie ścigać superfunkcji, ale wybrać toster po prostu przez jakość wykonania, charakterystyczne (jednolite) pieczenie chleba i według projektu, który lubisz). Cena tego produktu jest bardzo nieodpowiednia. Chociaż projekt dla 5+
Anonim 2014-03-21 Ocena 4
Cnoty
- Wygląda stylowo, naprawdę jest dekoracją w kuchni, jest dobry do smażenia, można docenić stopień pieczenia podczas gotowania, jest to bardzo wygodne.
Wady
- Nieco droższy niż wszyscy inni.
Komentarz
Inteligentne urządzenie, doskonale działa, z jednej strony bardzo lubiana funkcja pieczeni
Anonim 2011-12-14 Ocena 5
Cnoty
- Wysokiej jakości pieczeń, stylowy design, przystępna cena
Wady
Komentarz
Postanowiłem zmienić mój stary plastikowy toster na nowy. Wybrałem nie na długo, zwłaszcza, że nie zauważyłem dużej różnicy w ich funkcjonalności. Pożądane byłoby oczywiście pieczenie chleba równomiernie, ponieważ poprzedni toster nie zawsze to robił. W rezultacie, za radą sprzedawcy kupił toster Bork. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i teraz rozumiem, że różnica między drogimi i tanimi tosterami jest znacząca.Smaży się naprawdę równomiernie, bardzo podoba mi się to, że wie, jak smażyć chleb po jednej stronie, podczas gdy gotowanie ciała nie nagrzewa się, a toster idealnie pasuje do kuchni. Radzę wszystkim!
sukhanova28 2012-02-21 Ocena 5
Cnoty
- Piękny, niezawodny
Wady
- jak wszystko
Komentarz
Dobre dopasowanie do wnętrza. Okazało się również, że dobrze i poprawnie smaży tosty. Bardzo zadowolony, nigdy nie żałowałem.
Anonim 2011-12-13 Ocena 5