Oceny Wybór Nowe technologie Recenzje

Huawei Mediapad T3 7.0

Szczegółowe informacje
9.3 / 10
Ocena

Huawei Mediapad T3 7.0 Specyfikacje

System
System operacyjny Android 7.0
Procesor Spreadtrum SC7731G 1300 MHz
Liczba rdzeni 4
Rdzeń obliczeniowy Cortex-A7
Proces techniczny 28 nm
Pamięć wewnętrzna 16 GB
RAM 2 GB DDR3
Gniazdo karty pamięci jest, microSDXC, do 128 GB
Ekran
Ekran 7 ”, 1024x600
Panoramiczny ekran tak
Typ ekranu TFT IPS, błyszczący
Ekran dotykowy pojemnościowy multitouch
Liczba pikseli na cal (PPI) 170
Procesor wideo Mali-450 MP4
Komunikacja bezprzewodowa
Obsługa Wi-Fi jest, Wi-Fi 802.11n, WiFi Direct
Obsługa Bluetooth mają Bluetooth 4.0, A2DP
Typ karty SIM nano SIM
Liczba kart SIM 1
Komunikacja mobilna 3G, EDGE, GPRS, GSM900, GSM1800, GSM1900
Kamera
Kamera tylna jest 2 megapiksele
Przednia kamera jest 2 megapiksele
Dźwięk
Wbudowany głośnik tam jest
Wbudowany mikrofon tam jest
Funkcjonalność
GPS tak, z obsługą A-GPS
Automatyczna orientacja ekranu tam jest
Czujniki akcelerometr
Obsługa formatu
Audio AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3
Wideo MKV, MOV, MP4
Połączenie
Rodzaj złącza ładowania micro usb
Połączenie USB z komputerem tam jest
Podłączanie urządzeń zewnętrznych przez USB opcjonalnie
Wyjście audio / słuchawkowe jest 3,5 mm
Moc
Pojemność baterii 4100 mAh
Ładowanie USB tam jest
Wymiary i waga
Wymiary (LxWxD) 187,6x103,7x8,6 mm
Waga 265 g
Dodatkowe informacje
Materiał na ciało metal

Recenzje Huawei Mediapad T3 7.0

Ocena 4
Zalety: Doskonała matryca i delikatny kolor. Przy długotrwałym czytaniu moje oczy nie bolą, co jest dla mnie niezwykle ważne. Jakość dźwięku to dobry obraz. Mocny - sprawdzony przez dziecko.
Wady: Śliskie dzięki stalowej tylnej okładce - od czasu do czasu usiłuje wymknąć się spod kontroli.
Komentarz: Niektórych bezużytecznych aplikacji z zestawu podstawowego nie można usunąć, ale pamięć jest długa. Chociaż stara płyta była taka sama i nie pojawiły się problemy z pamięcią. Instaluję wszystkie nowe aplikacje na karcie pamięci, ale już teraz wielu nie można zaktualizować z powodu braku miejsca w głównym module pamięci. Pierwszego dnia system wymagał aktualizacji, ale nie mógł tego zrobić, ponieważ rzekomo nie miał wystarczającej ilości miejsca, ale nadal tam był. Musiałem dezaktywować tę funkcję dla bezużyteczności. Nie został natychmiast zauważony, ale problem był początkowo: nie ma powiadomień z aplikacji lub czasami przychodzą bardzo późno. Sprawdza się, że nie są one wyświetlane w żadnym miejscu na czarnych listach i początkowo nie ma nic, co mogłoby je zablokować. Tylko litery z Gmailem są stabilne, ale jeśli rozszerzysz górną tacę w celu odczytania krótkiego opisu litery, zniknie ona z niej i będziesz musiał wejść do aplikacji. VK, SMS, Viber, Skype, gry - wszystko jest ignorowane. Wydaje mi się, że przypisuje się to usłudze, systemowo.
Linet 22 marca 2018 r
Ocena 5
Zalety: Aparat nie jest najgorszy, jak 2 megapiksele, z przodu iz tyłu, ale w świetle dziennym jest piękny.
Akumulator wytrzymuje jeden dzień, pod warunkiem, że świeci najsilniejsza jasność i wi-fi)
Wszystkie gry idą z hukiem!
Pomimo faktu, że 1 GB pamięci RAM, tablet działa szybko, nie tupituje i nie zwalnia
Bardzo podoba mi się projekt
Fajne, że bez menu, ale nie przeszkadza, nawet jeśli jest wygodniejsze, wbudowany jest program antywirusowy
Radzę wszystkim !!!
Wady: 8 GB na pewno nie wystarcza, ale jeśli kupisz do niej kartę pamięci o pojemności 16 GB, to nie będzie więcej wad
Komentarz: Używam tygodnia, wszystko jest w porządku.
Lena 17 stycznia 2018 r
Ocena 4
Zalety: * Znana niezawodna marka.
* Nawet przy tak niskiej rozdzielczości (1024x600) i niezbyt dużej gęstości pikseli (170 PPI) wygląda znacznie lepiej i przyjemniej w porównaniu do mało znanych marek, które mają rozdzielczość 1280 * 800. Farby soczyste, naturalne. Dobra matryca. Domyślnie instalowane są małe śmieci oprogramowania. Nie byłoby jeszcze kosza Google, więc ogólnie byłoby elegancko.
* Nie zły akumulator. W dniu wspinaczki wystarczy Internet.
* Dobrze zrobione.
Wady: * Bardzo mało pamięci (nawet za te pieniądze chcę 16 GB).
* Bardzo gruby minus za to, że urządzenie jest bardzo śliskie, wszystkie starają się wymknąć z rąk i upaść na podłogę.
* Nie wrażliwy na dotyk. Czasami trzeba kilkakrotnie szturchać tym samym przyciskiem.
* Blunt WI-FI
* Nie ma możliwości zainstalowania karty SIM, więc nie będzie można uzyskać dostępu do mobilnego Internetu i zadzwonić do kogoś.
* Bezużyteczny do sprawdzania aparatu.
Komentarz: Kupiłem ten tablet dla siebie, do użytku domowego (surfowanie po Internecie, czytanie książek, oglądanie telewizji i filmów. Sprawa jest plastikowa, a nie metalowa, jak ktoś napisał. Mały zdenerwowany mały wrażliwy ekran, ale ogólnie jestem zadowolony z tabletu. Polecam kupić.
glasseye 13 stycznia 2018 r
Ocena 5
Zalety: Trwała metalowa obudowa.
Stylowy wygląd.
Kompaktowe wymiary i doskonała ergonomia.
Bardzo mały koszt.
Oprogramowanie wysokiej jakości.
Wady: Nie najwyższa wydajność.
Nie ma LTE i 3G.
Komentarz: Kupiłem 1 pierwszy, aby zaprotestować następnego dnia. Biegnąłem przez 2 sekundy, aby mój ulubiony zakup był bardzo zadowolony
F.A.B.I.S 17 grudnia 2017 r
Ocena 5
Zalety: 1. Ekran jest odpowiedni do wygodnego oglądania filmów, czytania
2. Szkło na ekranie zamiast plastiku
3. Powłoka Huawei jest bardzo wygodna
4. Możesz dostosować zużycie energii, aby tablet był wystarczający na 3 dni z 2-3 godzinami czytania dziennie
5. Stabilna praca, wystarczająco gładka
6. Doskonała budowa
Wady: 1. Kamera
2. Żelazo (absolutnie nie nadaje się do wymagających gier)
3. Pamięć wewnętrzna. Napisany 8 GB pamięci, faktycznie widzi system o wielkości około 3,9 GB, z czego tylko około 1 GB był dostępny. Nie jest jasne dlaczego, ale decyduje o tym zakup karty SD
4. Bateria przy 3100 mA / h jest zbyt mała, ale ręczne zużycie energii jest dobrze zoptymalizowane.
Komentarz: Pomimo wszystkich wad bardzo dobrego tabletu, montaż jest wspaniały
Pod względem stosunku ceny do jakości w tym segmencie, jeden z najlepszych
Jeśli potrzebujesz tabletu, który jest miły w użyciu do 5000r, ale maksymalna wydajność nie jest potrzebna, jest to najlepsza opcja
ichega 17 października 2017 r
Ocena 5
Zalety: Cena
Funkcjonalność
Obudowa
Wady: Trochę pamięci
Komentarz: Kupiłem dziecko do gier. Poradził sobie ze swoją funkcją z hukiem. Szczególnie zadowolony z obecności kontroli rodzicielskiej. Rozdzielczość ekranu jest możliwa do oglądania, w przeciwieństwie do innych modeli w tej kategorii cenowej. Ponadto nie ma karty SIM, bez której trudno jest znaleźć tablet. Ogólnie rzecz biorąc, dziecko jest idealną opcją.
Irina 24 lipca 2017 r
Ocena 4
Zalety: Wysokiej jakości montaż
Elegancki wygląd
Łatwy, wygodny w rękach
Dobry obraz i dźwięk (dla jego klasy)
Doskonała wartość: funkcjonalność cenowa
Wady: Jeszcze nie ujawniono
Komentarz: Został kupiony przez dziecko pierwszego stopnia głównie dla rozrywki (kreskówki, gry) i programów rozwojowych.
Dzieci są zachwycone.
Dimdim 02 lipca 2017 r
Huawei Mediapad T3 7.0 został wybrany w rankingu:
6 najlepiej 7-calowe tablety

Oceny

Wybór

Nowe technologie