Oceny Wybór Nowe technologie Recenzje

Huawei Mediapad T3 8.0

Szczegółowe informacje

Charakterystyka Huawei Mediapad T3 8.0

System
System operacyjny Android 7.0
Procesor Qualcomm Snapdragon 425 1400 MHz
Liczba rdzeni 4
Rdzeń obliczeniowy Cortex-A53
Proces techniczny 28 nm
Pamięć wewnętrzna 16 GB
RAM 2 GB DDR3
Gniazdo karty pamięci jest, microSDXC, do 128 GB
Ekran
Ekran 8 ", 1280x800
Panoramiczny ekran tak
Typ ekranu TFT IPS, błyszczący
Ekran dotykowy pojemnościowy multitouch
Liczba pikseli na cal (PPI) 170
Procesor wideo Adreno 308
Komunikacja bezprzewodowa
Obsługa Wi-Fi jest, Wi-Fi 802.11n, WiFi Direct
Obsługa Bluetooth mają Bluetooth 4.0, A2DP
Komunikacja mobilna 3G, LTE (pasmo 1, 3, 5, 19, 7, 8, 20, 38, 39, 40, 41)
Kamera
Kamera tylna jest 5 megapikseli
Funkcje tylnej kamery autofokus
Przednia kamera jest 2 megapiksele
Dźwięk
Wbudowany głośnik tam jest
Wbudowany mikrofon tam jest
Funkcjonalność
GPS tak, z obsługą A-GPS
GLONASS tam jest
Automatyczna orientacja ekranu tam jest
Czujniki akcelerometr
Obsługa formatu
Audio AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3
Wideo MKV, MOV, MP4
Połączenie
Rodzaj złącza ładowania micro usb
Połączenie USB z komputerem tam jest
Podłączanie urządzeń zewnętrznych przez USB opcjonalnie
Wyjście audio / słuchawkowe jest 3,5 mm
Moc
Pojemność baterii 4800 mAh
Wymiary i waga
Wymiary (LxWxD) 211x124,7x8 mm
Waga 350 g
Dodatkowe informacje
Materiał na ciało metal
Rok ogłoszenia 2017

Recenzje Huawei Mediapad T3 8.0

Ocena 5
Zalety: Jakość wykonania, brak luzu, metalowa tylna okładka, szybkie połączenie Wi Fi, dobrze się łapie, gry dobrze się układają, 2 GB pamięci RAM, ładuje się szybko, ładuje się dobrze, nie zauważyło opóźnień podczas pracy, nie ładuj tabletu zbyt mocno.
Wady: Złącze do ładowania znajduje się na dole, na starym tablecie było na górze, dlatego trzymanie tabletu jest niewygodne, nie można go trzymać jedną ręką, trzeba trzymać coś lewą ręką, jest niewygodne, jest niewygodne, jest zdrętwiałe, a wgniecenie nie jest ze względu na fakt, że drut jest wygięty, teraz drugi minus, który jest połączony z pierwszym, chciałem odwrócić tablet do góry nogami, pomyślałem, że aby rozwiązać problem i figushki, obróć się tylko w prawo i w lewo, nawet minus podczas obracania tabletu na boku, na przykład w grze lub podczas oglądania wideo , wyjdź z przycisków i .D pozostać w jednej pozycji i nie przeniósł się na bok, bo to ciągle mają izgolyatsya na Asus i może okazać przycisków tabletu, jak chcesz, a także poruszony.
Komentarz: Gdyby ładowanie nie odbywało się od dołu, to jest to całkowicie idealny tablet z małymi minusami.
Ogólnie rzecz biorąc, tablet jest usatysfakcjonowany pod względem pracy, jaką chciałem.
Shilov Dmitry 26 stycznia 2018 r
Ocena 5
Zalety: Fresh 7 Android, natywna powłoka jest bardzo wygodna.
1 autonomia
2 cena
3 wydajność
4 ekran
5 wstępnie zainstalowanych przydatnych programów
6 brak „śmieci”
7 Dostępność funkcji OTG
Wady: za głośno co najmniej
brak nfs
Komentarz: Po śmierci mojej ulubionej tabletki Asus (żyjący przez 4,5 roku) kupił ten cud chińskiego przemysłu.
1. Autonomia jest doskonała. W aktywnym pobieraniu (Internet, filmy, gry) łatwo będzie żyć dwa dni. W trybie czuwania energia prawie się nie marnuje - dla tego ogromnego +. Gdy leżę tak przez 5 dni - zajęło to 5 procent opłaty. Świetnie!
2. Za cenę poza konkurencją)
3 i 4. Czas reakcji w momencie naciśnięcia (jest szkło ochronne), nie zwisa. Ekran jest soczysty, jasny. Jest tryb ochrony oczu - jest zawsze aktywowany dla mnie. O grze. Mam - epickie ptaki, Hill Climb 2, Vector, Need for Speed ​​no Limits. To wszystko idzie dobrze.
5. Bardzo zadowolony z obecności preinstalowanego słowa pakietu, exl, powerpoint. Na komputerze teksty są rozpoznawane jako natywne :)
6. Piszą o wielu dodatkowych preinstalowanych programach. Nie wiem. Jeśli tylko dużo Google - filmy, gry. I tak wszystko inne jest dla ciebie całkiem konieczne.
7. Obecność wsparcia OTG bardzo mnie ucieszyła.Dzięki specjalnemu kablowi, który mam od czasów pierwszego tabletu (Asus nie obsługiwał tej funkcji), podłączyłem dysk twardy 750 GB z kolekcją kinoshek - rozpoznałem go natychmiast i wyciągnąłem nawet bez połączenia z siecią. Zweryfikowany! Podłącz klawiaturę - działa również.
Wynik.
Nie popieram płacenia dziesiątek tysięcy rubli za sprzęt przenośny. Ta tabletka za 10 milionów w pełni zaspokaja potrzeby nowoczesnego nabywcy.
Myślę też o zakupie Huawei jako drugiego telefonu (głównego telefonu Windows).
Panushkina Irina 08 stycznia 2018
Ocena 4
Zalety: Dość dobry tablet w tej cenie!

- Trzyma akumulator przez długi czas, ładuje się szybko
- dobry ekran
- Lekki, dobry materiał na ciało
- istnieje tryb zachowania wzroku (wycisza białe światło ekranu - np. nocna zmiana na iPhonie)
Wady: Oczywiście model budżetu nie był pozbawiony wad:
- Najbardziej podstawowa - zgrubna regulacja głośności głośnika. Oznacza to, że w 1 punkcie głośność natychmiast krzyczy i znacznie zwiększa głośność. Nawiasem mówiąc, na przednim panelu znajduje się 1 głośnik (1 głośnik na ucho i dzwonek)
- Brak automatycznej regulacji jasności ekranu
- Czasami zawiesza się, gdy obraca się ekran, myśli przez długi czas, co należy zrobić
- Przycisk jest włączony, a głośność jest zmniejszona - wystaje jak na porcelanie za 2 tysiące (nie wpływa na funkcjonalność)
Komentarz: Polecam kupić! Oglądanie Internetu i kreskówek pasuje idealnie!
Kononenko Kirill 10 grudnia 2017 r
Ocena 5
Zalety: Doskonała jakość wykonania, metalowa obudowa, idealnie łapie sieć i GPS, utrzymuje ładunek przez długi czas, nie zwalnia w ogóle, jest przyjemna wagowo, jak monolit jest prosty.
Wady: Ładny ekran marki, musisz umieścić film lub szkło, w przeciwnym razie zostanie szybko porysowany. Nie ma na co narzekać, zwłaszcza ceną.
Komentarz: Bardzo zadowolony z tego tabletu, bardzo inteligentny, absolutnie nieogrzewany (ponieważ metalowa obudowa - w rezultacie dobrze się ochładza). Kupiłem do oglądania filmów, surfowania w Internecie i jako nawigator GPS i doskonale radzę sobie z tymi zadaniami, bez opóźnień i fryzów. Kupiłem za 10500 p. W tej cenie jest po prostu idealny. Kupiłem też dla niego rodzimą okładkę. Ogólnie jestem zadowolony, polecam wszystkim, którzy chcą dobrej maszyny i nie chcą rozłożyć zbyt dużej ilości lawy.
Glazkov Ivan 21 września 2017 r
Ocena 5
Zalety: Duży ekran z całkiem akceptowalnym obrazem. Dostosowując jasność czytnika, możesz czytać w całkowitej ciemności, a czarne tło nie świeci, co jest świetne. Dobry głośnik - głośność i klarowność wystarczające do książek audio i rozmów. Doskonały mikrofon - rozmówca w Skype dobrze słyszy z odległości 1m (nie próbowałem dalej się poruszać). Oprogramowanie stron trzecich jest, ale nie irytujące, jego ilością i obsesją. Świetne wi-fi, gdzie telefon Lenovo stracił sygnał, ten pokazuje 4 podziały na 5.
Wady: Brak automatycznej regulacji jasności. Nieco spowalnia przełączanie z wejścia głosowego na klawiaturę. Ładowanie obejmuje 1A, nie ładuje się szybko, ale nie za długo. Ekran, jak już napisałem, szybko zalyapyvaetsya, z bezpośrednim spojrzeniem na niego, nie jest zauważalny i nie przeszkadza w odczytywaniu obrazu.
W aparacie nie ma lampy błyskowej, dlatego rzadko są umieszczane na tabletach ...
Komentarz: Podobało mi się. Uczucie wysokiej jakości, co jest miłe.
Z tyłu znajduje się kieszeń dżinsów i boczna kieszeń kurtki, ale obie są opóźnione. Ogólnie jest duży. Wygodne jest trzymanie jednej ręki, ale musisz nią sterować dwiema rękami. Z drugiej strony duży ekran, w porównaniu z telefonem, zapewnia wygodę zarówno podczas pisania, jak i edycji tekstu. Bardzo podobało mi się wejście głosowe, rozpoznaje z błędami i wymaga późniejszej edycji, ale okazuje się szybsze niż wpisywanie na klawiaturze ekranowej.
Kupiłem go, aby wymienić telefon, mam nadzieję, że może zastąpić czytnik atramentem elektronicznym.
18 września 2017 r
Huawei Mediapad T3 8.0 został wybrany w rankingu:
9 najlepiej 8-calowe tablety

Oceny

Wybór

Nowe technologie