Nowa woda T5
Szczegółowe informacje
9.5 / 10
Ocena
Zawiera nową wodę T5
Najważniejsze funkcje | |
---|---|
Typ urządzenia | filtr |
Typ filtra | dysza żurawia |
Podłączenie wody | tam jest |
Liczba etapów czyszczenia | 3 |
Cel | usuwanie wolnego chloru |
Korzystanie z | dla zimnej wody, dla ciepłej wody |
Cechy fizyczne | |
Dołączony moduł filtra | tam jest |
Moduł standardowego filtra zasobów | 40 000 l |
Pompa, aby zwiększyć ciśnienie | nie |
Pojemność pamięci | nie |
Najwyższa wydajność | 11 l / min |
Temperatura wody na wlocie | 5 - 65 ° С |
Rozmiar połączenia | 1/2" |
Waga | 0,5 kg |
Dodatkowe informacje | |
Funkcje | filtr prysznicowy; kompatybilny z dowolnym systemem prysznicowym; dołączony adapter przedłużający chrom |
Recenzje New Water T5
Ocena
2
Zalety: Wcześniej (w 2011 r.) Pracował dobrze i wybielał wybielacz z hukiem.
Wady: Teraz przestał działać. Czy zaczęły wybielać więcej chloru (moscow, cao), czy filtry stały się złej jakości, a producent oszczędza ... Krótko mówiąc, w latach 2012–2013 nie było żadnego efektu ((ponieważ skóra złuszczająca się i łuszcząca po kąpieli,
Tak, zmieniam kasety raz na trzy miesiące, aby nie sądzić, że mam jeden filtr od 2011 r.)
Jego cena jest wygórowana
Tak, zmieniam kasety raz na trzy miesiące, aby nie sądzić, że mam jeden filtr od 2011 r.)
Jego cena jest wygórowana
Komentarz: w 2011 r. taśma kosztowała 1200, teraz - 1500 !!! + 25%, bądź gorzki!
24 stycznia 2013 r
Doświadczenie: ponad rok
Ocena
1
Zalety: Nie znaleziono widocznego pozytywu
Wady: absolutnie nie filtruje rdzy
Komentarz: Ogólnie rzecz biorąc, kupiłem ten „cud” w sklepie internetowym firmy. Nie powinien być fałszywy, skręcony i nieodwracalny od całkowitego braku widocznego efektu. Mieszkam w Kijowie, a woda niedawno stała się nieco żółtawa od rdzy. Wygląda na to, że nie jest to krytyczne, ale chciałbym wykąpać dziecko w czystej wodzie, przez ostatnie kilka tygodni filtrowałem go zwykłą szmatką, ale zmęczyło mnie to wydarzenie i postanowiłem kupić filtr. Ku mojemu zdziwieniu nie było żadnej kaplicy, kiedy zgromadziła się podłoga łazienki „żółtawej” wody, postanowiłem poeksperymentować i założyć dyżurną szmatę, która niemal natychmiast zaczęła żółknąć (wzdłuż konturu węża, w którym przepływała woda). Okazuje się, że zwykła tkanina lepiej zwinięta w kilka warstw filtrów rdzy niż ten filtr! Dlatego wróciłem do starej metody „ręcznego filtrowania” :( Nie mogę nic powiedzieć o wybielaczu
kiki-vik
18 grudnia 2012 r
Doświadczenie: mniej niż miesiąc
Ocena
5
Zalety: Rzeczywiście, uczucie napiętej skóry po prysznicu zniknęło natychmiast. Do czego właściwie został zakupiony filtr.
Wady: Moim zdaniem cena jest zbyt wysoka. W rzeczywistości jest to tylko plastikowa kolba. Ale nie ma prawdziwych analogów.
Komentarz: Filtr wykonuje zadanie. Polecam kupić.
artem7a
20 lutego 2012 r
Ocena
4
Zalety: - łatwa instalacja;
- wszechstronność
- wszechstronność
Wady: - zasób nie pasuje do podanego
Komentarz: Skóra przestaje być sucha tylko w ciągu pierwszych 1-2 tygodni, a po 1,5 miesiąca kolor wody staje się widoczny :) Oczywiście nie wiem, że woda w Chimki może być oczywiście tak zła, ale za każdym razem kupując nowy filtr (wymienne wkłady są bardzo trudne do znalezienia rzadko są dość drogie. Rodzina 3 osób, 2 dorosłych - codziennie 5-10 minut, prysznic - kąpiel w wannie. Gdzie jest żądane 40 000 litrów ???
A jednak to lepsze niż nic ...
A jednak to lepsze niż nic ...
29 grudnia 2011 r
Doświadczenie: kilka miesięcy
Ocena
5
Zalety: Kiedy wziąłem, nie było białych skrzynek. Dali mi chrom w połączeniu z mikserem =)
Naprawdę sprawia, że woda jest miękka.
Naprawdę sprawia, że woda jest miękka.
Wady: Cena i musisz zrobić dużo wysiłku, aby ją zaostrzyć.
Komentarz: Bądź tego wart.
Natychmiast zauważ różnicę.
Natychmiast zauważ różnicę.
TITAH84
21 lipca 2010 r
Ocena
5
Zalety: Super rzecz, używanie skóry filtra jest gładkie, prawie jak morze.
Wady: Trochę ciężka konewka z filtrem, ale jeśli chcesz, możesz przeważyć (dostępna jest chromowana dysza do alternatywnego mocowania)
Komentarz: Woda z kranu włamuje się do zlewu, pozostawiając zardzewiały ślad na zlewie (z codziennym płukaniem rdzy z zlewu) O_o. Naprawdę nie chcę korzystać z takiej wody (Moskwa, stacja metra Schelkovskaya). Kupiliśmy ten filtr do prysznica, teraz myjemy twarz i myjemy ręce wyłącznie pod prysznicem, różnica jest namacalna. Skóra nie odkleja się, a po umyciu zębów, używając wody po filtrze z prysznica, smak w ustach jest zupełnie inny, bardzo miękki i świeży. Wniosek - Masthev!
lentamente
28 kwietnia 2010 r
Ocena
5
Zalety: To naprawdę działa, myślałem tylko o reklamie, skóra jest gładka po prysznicu, prosta instalacja.
Wady: Nieznacznie zmniejszył ciśnienie wody z prysznica.
Komentarz: Moja żona rozwiodła się ze mną, żeby kupić, nie chciał kupić. Pomyślałem - solidna reklama, kolejny cudowny środek.
W rzeczywistości to świetna rzecz, naprawdę działa. W łazience zapach zmienił się po wzięciu prysznica, atmosfera jest inna. Ale główna skóra staje się gładka. Bardzo zadowolony.
Na początku położyłem to na konewce - stało się tak ciężkie, że nawet mnie naprężyło, nie mówiąc już o mojej żonie. Musiał zmienić położenie przed wężem. Teraz wszystko jest w porządku. Polecam.
W rzeczywistości to świetna rzecz, naprawdę działa. W łazience zapach zmienił się po wzięciu prysznica, atmosfera jest inna. Ale główna skóra staje się gładka. Bardzo zadowolony.
Na początku położyłem to na konewce - stało się tak ciężkie, że nawet mnie naprężyło, nie mówiąc już o mojej żonie. Musiał zmienić położenie przed wężem. Teraz wszystko jest w porządku. Polecam.
18 kwietnia 2009 r
Nowa woda T5 jest wybrana w ocenie:
Top 20 filtry do wody