Oceny Wybór Nowe technologie Recenzje

Nowa woda T5

Szczegółowe informacje

Zawiera nową wodę T5

Najważniejsze funkcje
Typ urządzenia filtr
Typ filtra dysza żurawia
Podłączenie wody tam jest
Liczba etapów czyszczenia 3
Cel usuwanie wolnego chloru
Korzystanie z dla zimnej wody, dla ciepłej wody
Cechy fizyczne
Dołączony moduł filtra tam jest
Moduł standardowego filtra zasobów 40 000 l
Pompa, aby zwiększyć ciśnienie nie
Pojemność pamięci nie
Najwyższa wydajność 11 l / min
Temperatura wody na wlocie 5 - 65 ° С
Rozmiar połączenia 1/2"
Waga 0,5 kg
Dodatkowe informacje
Funkcje filtr prysznicowy; kompatybilny z dowolnym systemem prysznicowym; dołączony adapter przedłużający chrom

Recenzje New Water T5

Ocena 2
Zalety: Wcześniej (w 2011 r.) Pracował dobrze i wybielał wybielacz z hukiem.
Wady: Teraz przestał działać. Czy zaczęły wybielać więcej chloru (moscow, cao), czy filtry stały się złej jakości, a producent oszczędza ... Krótko mówiąc, w latach 2012–2013 nie było żadnego efektu ((ponieważ skóra złuszczająca się i łuszcząca po kąpieli,
Tak, zmieniam kasety raz na trzy miesiące, aby nie sądzić, że mam jeden filtr od 2011 r.)
Jego cena jest wygórowana
Komentarz: w 2011 r. taśma kosztowała 1200, teraz - 1500 !!! + 25%, bądź gorzki!
24 stycznia 2013 r Doświadczenie: ponad rok
Ocena 1
Zalety: Nie znaleziono widocznego pozytywu
Wady: absolutnie nie filtruje rdzy
Komentarz: Ogólnie rzecz biorąc, kupiłem ten „cud” w sklepie internetowym firmy. Nie powinien być fałszywy, skręcony i nieodwracalny od całkowitego braku widocznego efektu. Mieszkam w Kijowie, a woda niedawno stała się nieco żółtawa od rdzy. Wygląda na to, że nie jest to krytyczne, ale chciałbym wykąpać dziecko w czystej wodzie, przez ostatnie kilka tygodni filtrowałem go zwykłą szmatką, ale zmęczyło mnie to wydarzenie i postanowiłem kupić filtr. Ku mojemu zdziwieniu nie było żadnej kaplicy, kiedy zgromadziła się podłoga łazienki „żółtawej” wody, postanowiłem poeksperymentować i założyć dyżurną szmatę, która niemal natychmiast zaczęła żółknąć (wzdłuż konturu węża, w którym przepływała woda). Okazuje się, że zwykła tkanina lepiej zwinięta w kilka warstw filtrów rdzy niż ten filtr! Dlatego wróciłem do starej metody „ręcznego filtrowania” :( Nie mogę nic powiedzieć o wybielaczu
kiki-vik 18 grudnia 2012 r Doświadczenie: mniej niż miesiąc
Ocena 5
Zalety: Rzeczywiście, uczucie napiętej skóry po prysznicu zniknęło natychmiast. Do czego właściwie został zakupiony filtr.
Wady: Moim zdaniem cena jest zbyt wysoka. W rzeczywistości jest to tylko plastikowa kolba. Ale nie ma prawdziwych analogów.
Komentarz: Filtr wykonuje zadanie. Polecam kupić.
artem7a 20 lutego 2012 r Doświadczenie: mniej niż miesiąc
Ocena 4
Zalety: - łatwa instalacja;
- wszechstronność
Wady: - zasób nie pasuje do podanego
Komentarz: Skóra przestaje być sucha tylko w ciągu pierwszych 1-2 tygodni, a po 1,5 miesiąca kolor wody staje się widoczny :) Oczywiście nie wiem, że woda w Chimki może być oczywiście tak zła, ale za każdym razem kupując nowy filtr (wymienne wkłady są bardzo trudne do znalezienia rzadko są dość drogie. Rodzina 3 osób, 2 dorosłych - codziennie 5-10 minut, prysznic - kąpiel w wannie. Gdzie jest żądane 40 000 litrów ???

A jednak to lepsze niż nic ...
29 grudnia 2011 r Doświadczenie: kilka miesięcy
Ocena 5
Zalety: Kiedy wziąłem, nie było białych skrzynek. Dali mi chrom w połączeniu z mikserem =)
Naprawdę sprawia, że ​​woda jest miękka.
Wady: Cena i musisz zrobić dużo wysiłku, aby ją zaostrzyć.
Komentarz: Bądź tego wart.
Natychmiast zauważ różnicę.
TITAH84 21 lipca 2010 r Doświadczenie: mniej niż miesiąc
Ocena 5
Zalety: Super rzecz, używanie skóry filtra jest gładkie, prawie jak morze.
Wady: Trochę ciężka konewka z filtrem, ale jeśli chcesz, możesz przeważyć (dostępna jest chromowana dysza do alternatywnego mocowania)
Komentarz: Woda z kranu włamuje się do zlewu, pozostawiając zardzewiały ślad na zlewie (z codziennym płukaniem rdzy z zlewu) O_o. Naprawdę nie chcę korzystać z takiej wody (Moskwa, stacja metra Schelkovskaya). Kupiliśmy ten filtr do prysznica, teraz myjemy twarz i myjemy ręce wyłącznie pod prysznicem, różnica jest namacalna. Skóra nie odkleja się, a po umyciu zębów, używając wody po filtrze z prysznica, smak w ustach jest zupełnie inny, bardzo miękki i świeży. Wniosek - Masthev!
lentamente 28 kwietnia 2010 r Doświadczenie: kilka miesięcy
Ocena 5
Zalety: To naprawdę działa, myślałem tylko o reklamie, skóra jest gładka po prysznicu, prosta instalacja.
Wady: Nieznacznie zmniejszył ciśnienie wody z prysznica.
Komentarz: Moja żona rozwiodła się ze mną, żeby kupić, nie chciał kupić. Pomyślałem - solidna reklama, kolejny cudowny środek.
W rzeczywistości to świetna rzecz, naprawdę działa. W łazience zapach zmienił się po wzięciu prysznica, atmosfera jest inna. Ale główna skóra staje się gładka. Bardzo zadowolony.
Na początku położyłem to na konewce - stało się tak ciężkie, że nawet mnie naprężyło, nie mówiąc już o mojej żonie. Musiał zmienić położenie przed wężem. Teraz wszystko jest w porządku. Polecam.
18 kwietnia 2009 r Doświadczenie: kilka miesięcy
Nowa woda T5 jest wybrana w ocenie:
Top 20 filtry do wody

Oceny

Wybór

Nowe technologie