evaluări selecție Noile tehnologii comentarii

Champion T516 revizuire petrolieră

Benzotrimmer Champion T516 - avantaje, dezavantaje, caracteristici

Champion T516 revizuire petrolieră

Specificații tehnice

Caracteristici generale
tip trimmer
Lățimea de tăiere 40 cm
funcționalitate
mulcire nu
motor
Tipul motorului benzină
putere 2 CP
Locația motorului top
Volum de lucru 52 cc
Viteza motorului 6500
Rezervor de combustibil 1,2 l
desen
stilou pliere
bar drept
roți Nu există sunt
Informații suplimentare
Set complet bobină, disc / cuțit
dimensiuni
greutate 7,9 kg

Revizuirea mașinii de tuns iarba Champion T516

demnitate

• Preț. Opțiuni. Putere.

deficiențe

• Nu a fost încă descoperită.

comentariu
Mașină mare. Obosiți de electricitate, au decis să cumpere o benzină mai puternică. Am fost mulțumiți de echipamentul bogat, la fel ca în instrucțiuni, până la 14 poziții, inclusiv garniturile și inelele pistonului pentru motor.
Discul a cosit aproximativ 8 hectare de buruieni cu o înălțime de un metru. Până la ora 6 și trei tancuri de benzină. Coborât la viteză medie. Cureaua de umăr a tipului de rucsac este foarte convenabilă, greutatea este distribuită și greutatea trimerului nu este simțită. Apropo, am scos carcasa protectoare din jurul discului, care, cu ea, tunderea agățată de iarbă, nu trebuia să treacă. Vibrația strânse un bolț al rezervorului de gaz, observat la timp, strâns.
Foarte mulțumit de cumpărare.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 evaluare 5

demnitate

• Nu ucis

deficiențe

• Buton de gaze delicat

comentariu
Foarfeca foarte solida, precum si tot ce aveam a fost alegerea unui scuipat de benzina. Am cumpărat în Megastroi de la noi în Kazan o cotă pentru 5990r., Am crezut că este scump, am vrut să cumpăr energie electrică. Dar a realizat rapid bani în jos de scurgere! Timp de două zile, am tăiat 30 de hectare de pământ cu o schelă și am fost surprins de puterea și impulsul de a lua, dacă sunteți confruntat cu o alegere. Rata calității - prețul nu este mai bun !!!!!!
anonim, 2013-07-22 evaluare 5

demnitate

• puternic, complet atât cu un cuțit cât și cu o linie de pescuit, lățimea de tăiere este mare. Koshu 15 min domeniul 30 sute. Pentru prețul unei unități profesionale puternice - supergud.

deficiențe

• nu

comentariu

Kovregina Olga, 2013-04-19 evaluare 5

demnitate

• Setul complet, motorul puternic, un arbore demontabil, garniturile de schimb și inelele sunt incluse în pachet.

deficiențe

• O resursă mică. Munca de lucru, cu un nou început foarte rău, fixarea filtrului de aer aproape că a căzut imediat, a trebuit să pun șurubul.

comentariu
Folosit timp de trei ani, până când pistonul a lăsat un teaser pe cilindru, am exploatat fără a fi violat, de fapt o dată pe lună timp de trei ore cu pauze. Asta înseamnă că nu este o resursă atât de mare a acestui echipament. Piesele costă atât de mult încât nu are sens să se repare. De exemplu, un starter de 600 de ruble, un magnet de la 700 și mai mult. M-am răcit cu 5-6 încercări, pentru că unul fierbinte este și mai rău. Când motorul a fost acoperit, am început să caut un înlocuitor pentru acest tundere, am găsit un chinez Piran 520R pentru 3650 de ruble. Cu Champion t 516 frați gemeni, numai culoarea este diferită.
anonim, 2014-05-23 evaluare 3

demnitate

• Suspensie puternică, convenabilă, preț adecvat, set complet

deficiențe

• Un pic zgomotos

comentariu
Puternic, dotat cu un instrument de intretinere, un cutit, un recipient pentru amestec, ochelari, manusi, dezasamblare, este usor de inceput, am cumparat acum o luna pentru 5200 de ruble. Pentru acești bani, vă recomand!
Jim Tatiana, 2013-07-13 evaluare 4

demnitate

• Puternic, economic, echipament excelent, hamuri convenabile, ușor de utilizat, linie de pescuit și cuțit inclus.

deficiențe

• Zgomotos, încă nu înțeleg cum să împing linia,

comentariu
Mi-am cumpărat un teren cu buruieni și o mică creștere de salcie tânără, înainte de arat, am decis să-l tund. Nu am îndrăznit să iau mașina de tuns pentru a fi folosită de prietenii mei și, prin urmare, am decis să o cumpăr. În timpul zilei mi-am risipit buruienile de 12 ori cu un cuțit! Linia sa oprit constant, a pus cuțitul și a devenit mai distractiv)) motorul a fost puternic și un pic zgomotos (a ieșit din poziție cu un jucător și muzică) Am ars 4 tancuri deloc (!)unde nimic nu se rupe !!! În general, complet mulțumit, testul a avut succes!
Shum Roma, 2013-08-23 evaluare 4

Atenție! Acuratețea informațiilor și a rezultatelor clasamentului este subiectivă și nu este o publicitate.

evaluări

selecție

Noile tehnologii