Specificații tehnice
Specificații tehnice | |
---|---|
putere | 1050 W |
Număr de sucursale | 2 |
Numărul de toasturi | 2 |
Tip de control | electronic |
Reglarea pâinii | există o netedă |
O gratar lateral | există |
Anulează butonul | există |
Funcția de dezghețare | există |
Funcția de încălzire | există |
Carcasa izolată termic | există |
caracteristici | |
Centrifierea automată a toasturilor | există |
Tastă "extra-creștere" | există |
Prăjire automată | există |
Încălzitor pentru brichete | nu |
Tavă de crustă | există |
Materialul corpului | metal |
afișa | există |
Controalele iluminării din spate | există |
Informații suplimentare | 7 grade de frigere, funcția "control operațional"; memorie |
Opinii ale toasterului Bork T700
demnitate
- Acesta a fost primul meu și până acum singurul prăjitor de pâine, deci nu este nimic de comparat. cumpărat astfel încât să fie fiabil - producătorul este un caz decent de metal: nimic nu se topește nicăieri. Există un compartiment pentru cordon. Orice altceva a îndeplinit așteptările. În general, sunt mulțumit, am folosit cu regularitate familia mare de mai bine de 5 ani, TTT fără plângeri.
deficiențe
- Pâine prăjită apare cu voce tare, dacă nu așteptați - vă tremurați și se ridică în plus (poate că această funcție poate fi oprită).
- Toastul nu a sărit niciodată pe masă, așa cum au scris în recenziile anterioare.
comentariu
omela207, 2011-02-07 evaluare 4
demnitate
- Dimensiuni mici, design frumos, afișaj colorat albastru. Funcțiile principale sunt efectuate fără plângeri. Există o tavă de extragere pentru miezuri.
deficiențe
- Preț. Nu există nici o funcție de ridicare ușoară a pâinii, așa cum se menționează în magazin.
comentariu
În magazinul unde a cumpărat, a fost scrisă pe lista de prețuri: Creșterea ușoară a toasturilor, ceea ce ma făcut foarte fericit. Led de preț, o dată scump, apoi justificat. De fapt, sa dovedit că, după frigere, se aude bang și o bucată de pâine lungă rusă este chiar pe masă. Mare, poate de aceea prețul ăsta. Aș zbura imediat cu petrol, nu ar fi prețul deloc.
elsa777, 2010-09-05 evaluare 4
demnitate
- Mare design. Cazul nu se încălzește prea mult. Se pare că este o construcție de calitate. Garanție 2 ani.
deficiențe
- Preț.
comentariu
Bun toaster. Arde excelent pâine prăjită clasică chiar și la nivel 2-4. Desigur, 9 grade de prăjire este prea mult! Doar dacă cineva îi place să mănânce cărbuni. Funcția de prăjire pe o singură față pentru specialități. pâine pentru toast - ficțiune - toasturi sunt uscate prin. Dar, dacă puneți două toasturi într-un singur compartiment, se pare perfect: în acest caz, toastul se dovedește a fi prăjit pe o parte și delicat, moale pe cealaltă) Prin urmare, funcția de prăjire unilaterală poate fi găsită în orice toaster. Din moment ce un prajitor de paine prajeste, iar functia de dezghetare nu este necesara. Deci, vă sfătuiesc să nu urmăriți după superfuncții, ci să alegeți un prăjitor de pâine doar prin calitatea de construire, prăjirea caracteristică (uniformă) a pâinii și prin designul care vă place) Prețul acestui produs este foarte inadecvat. Deși designul pentru 5+
anonim, 2014-03-21 evaluare 4
demnitate
- Se pare elegant, într-adevăr este o decorare în bucătărie Este bine prăjit. Puteți aprecia gradul de prăjire în timpul gătit, este foarte convenabil.
deficiențe
- Puțin mai scump decât oricine altcineva.
comentariu
Dispozitivul inteligent funcționează perfect. Funcția foarte plăcută de prăjire pe de o parte
anonim, 2011-12-14 evaluare 5
demnitate
- De înaltă calitate, friptură, design elegant, preț rezonabil
deficiențe
comentariu
Am decis să-mi schimb prajitorul de plastic vechi într-unul nou. Nu am ales prea mult, mai ales că nu am observat o mare diferență în funcționalitatea lor. Ar fi de dorit, bineînțeles, să frigeți pâinea în mod egal, deoarece prăjitorul anterioară nu a făcut-o întotdeauna. Ca urmare, la sfatul vânzătorului a cumpărat un toaster Bork. Sunt foarte multumit de achizitionare si acum inteleg ca diferenta dintre toasterii scumpe si ieftine este semnificativa.Pătrunzătorul este într-adevăr uniform, îmi place foarte mult faptul că știe să prăjească pâine pe o parte, în timp ce gătește, corpul nu se încălzește și toasterul se potrivește perfect în bucătărie. Îi sfătuiesc pe toți!
sukhanova28, 2012-02-21 evaluare 5
demnitate
- Frumos, sigur
deficiențe
- ca totul
comentariu
Adaptabilă la interior. De asemenea, sa dovedit că prăjiturile de pâine se păstrează bine și corect. Foarte mulțumit, nu a regretat niciodată.
anonim, 2011-12-13 evaluare 5