Carbon Fitness T404
Informații detaliate
9.2 / 10
evaluare
Carbon Fitness T404 Specificații
Caracteristici generale | |
---|---|
tip | electric |
desen | pliere |
Greutatea maximă a utilizatorului | 110 kg |
Sistemul de amortizare | există |
Utilizare profesională | nu |
Mărimea unei cârpe de rulare | 37x111 cm |
Informații tehnice | |
motor | 1,5 CP (Leeson) |
Viteza mișcării unei cârpe de rulare | 0,80 - 10 km / h |
Reglarea unghiului de înclinare | nu |
Măsurarea pulsului | nu |
programe | |
Numărul de programe de formare | 13 |
Posibilitatea programării unui antrenament | nu |
Programe încorporate | formare la timp, formare la distanță |
mărturie | curentul curent, consumul de energie, distanța parcursă |
Informații suplimentare | |
comoditate | roți / roți de transport |
Dimensiuni (LxWxH) | 142x63x114 cm |
greutate | 35 kg |
Opinii despre Carbon Fitness T404
evaluare
5
avantaje: Calitate, preț.
dezavantaje: Minor.
comentariu: Pista de nivel inițial, pentru formare serioasă nu este adecvată. Proiectat mai probabil pentru fete și pensionari. Pentru a merge, pentru a rula un pic, acesta este scopul său principal. Asta este, nu este un sport în sensul clasic, ci mai degrabă o practică generală de întărire. La viteza maximă accelerează până la 10 km, ceea ce este suficient pentru jogging. Dar nu mai mult. Deprecierea în măsura în care am înțeles primitivul, așadar este mai bine să mă angajez în adidași obișnuiți. Nu există plângeri cu privire la calitate, condiția de lucru a simulatorului este satisfăcută. Panza nu este suficientă, dar în principiu o puteți face, mai ales dacă zona de antrenament este limitată de spațiu.
Dacă vom proceda de la cele de mai sus, adică pentru care simulatorul este proiectat, atunci se justifică pe deplin și merită banii.
Dacă vom proceda de la cele de mai sus, adică pentru care simulatorul este proiectat, atunci se justifică pe deplin și merită banii.
Garbuzova Larisa
24 martie 2015,
Moscova
\ Experienta: cateva luni
evaluare
5
avantaje: Traseu ieftin și de calitate. Sub cuvântul "bun" trebuie să înțelegeți că acesta este la prețul curent. Există o depreciere de bază. În ciuda dimensiunilor sale mici, pânza este potrivită pentru alergare. Dar numai prin jogging - nu va funcționa mai repede, atât din cauza dimensiunii panzei, cât și a vitezei.
dezavantaje: Metalul este încă destul de slab, calea trebuie să fie operată cu grijă. Cred că utilizatorul nu va trage mai mult de 100 de kilograme.
comentariu: Traseu normal. Îți poți închide ochii la mici defecte în tipul șuruburilor bine înșurubate și al unui computer asemănător unui copil. Valoarea pentru bani mi sa părut cea mai bună.
Merită să cumpărați un covor. Pe podeaua de parchet, se va zdruncina aici și acolo, de asemenea, nu trebuie să fie pus pe covor, cu timpul va șterge găurile. Nu-mi repeta greșelile, ia imediat covorașa.
Merită să cumpărați un covor. Pe podeaua de parchet, se va zdruncina aici și acolo, de asemenea, nu trebuie să fie pus pe covor, cu timpul va șterge găurile. Nu-mi repeta greșelile, ia imediat covorașa.
fry denis
28 decembrie 2014,
Moscova
\ Experienta: mai putin de o luna
Carbon Fitness T404 este selectat în rating:
Top 10 benzi de alergare