evaluări selecție Noile tehnologii comentarii

Huawei Mediapad T3 7.0

Informații detaliate

Huawei Mediapad T3 7.0 Specificații

sistem
Sistem de operare Android 7.0
procesor Spreadtrum SC7731G 1300 MHz
Număr de nuclee 4
Miez computational Cortex-A7
Proces tehnic 28 nm
Memoria internă 16 GB
memorie cu acces aleator 2 GB DDR3
Fantă pentru cartele de memorie există, microSDXC, până la 128 GB
afișa
afișa 7 ", 1024x600
Ecran ecran lat da
Tip ecran TFT IPS, lucios
Ecranul tactil multitouch capacitiv
Numărul de pixeli pe inch (PPI) 170
Procesor video Mali-450 MP4
Comunicații fără fir
Suport Wi-Fi există, Wi-Fi 802.11n, WiFi Direct
Suport Bluetooth au Bluetooth 4.0, A2DP
Tipul cartelei SIM nano SIM
Numărul de cartele SIM 1
Comunicații mobile 3G, EDGE, GPRS, GSM900, GSM1800, GSM1900
aparat foto
Cameră spate există 2 megapixeli
Cameră frontală există 2 megapixeli
sunet
Difuzor încorporat există
Built-in microfon există
funcționalitate
GPS- da, cu suport A-GPS
Orientare automată a ecranului există
senzori accelerometru
Îmbunătățiți formatul
audio AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3
video MKV, MOV, MP4
conexiune
Tipul conectorului de încărcare micro usb
Conexiune USB la computer există
Conectarea dispozitivelor externe prin USB facultativ
Ieșire audio / căști există 3,5 mm
alimente
Capacitatea bateriei 4100 mAh
Încărcare USB există
Dimensiuni și greutate
Dimensiuni (LxLxH) 187,6x103,7x8,6 mm
greutate 265 g
Informații suplimentare
Materialul corpului metal

Opinii despre Huawei Mediapad T3 7.0

evaluare 4
avantaje: Matrice excelentă și culoare moale. Cu lectură prelungită, ochii nu mă doare, ceea ce este extrem de important pentru mine. Sunetul de calitate este o imagine bună. Strong - verificat de un copil.
dezavantaje: Slippery din cauza capacului din spate din oțel - acum și apoi se străduiește să alunece din mână.
comentariu: Unele aplicații inutile din setul de bază nu pot fi eliminate, dar memoria este lungă. Deși placa veche era aceeași și nu apăreau probleme de memorie. Am instalat toate aplicațiile noi pe o cartelă de memorie, dar deja acum multe nu pot fi actualizate din cauza lipsei de spațiu în modulul principal de memorie. În prima zi, sistemul a necesitat o actualizare, dar nu a reușit, deoarece nu avea suficient spațiu, dar era încă acolo. A trebuit să dezactivez această funcție pentru inutilitate. Nu a fost observat imediat, dar problema a fost inițial: nu există notificări din partea aplicațiilor sau uneori vin foarte târziu. Se verifică dacă acestea nu sunt listate nicăieri în liste negre și, inițial, nu există nimic care să le blocheze. Doar literele cu Gmail vin în mod stabil, dar dacă extindeți tava de sus pentru a citi scurta descriere a literei, aceasta dispare de acolo și trebuie să introduceți aplicația. VK, SMS, Viber, Skype, jocuri - totul este ignorat. Cred că a fost atribuită serviciului, aparent sistemic.
Linet 22 martie 2018
evaluare 5
avantaje: Camera nu este cea mai proastă, ca 2 megapixeli și în față și spate, dar în lumina zilei este frumoasă.
Bateria are o zi, cu condiția ca cea mai puternică luminozitate și wi-fi să fie activate)
Toate jocurile merg cu un bang!
În ciuda faptului că 1 GB de memorie RAM, comprimatul funcționează rapid, nu cochetează și nu încetinește
Îmi place designul foarte mult
Cool, că fără meniu, dar nu interferează, chiar dacă este mai convenabil, este construit un antivirus
Îi sfătuiesc pe toți!
dezavantaje: 8 GB nu este cu siguranță suficientă, dar dacă cumpărați o cartelă de memorie de 16 GO pentru ea, atunci nu mai există defecte
comentariu: Eu folosesc săptămâna, totul este bine.
Lena 17 ianuarie 2018
evaluare 4
avantaje: * Brand cunoscut de încredere.
* Chiar și la o rezoluție de 1024x600 și nu la o densitate ridicată a pixelilor (170 PPI), aceasta arată mult mai bine și mai plăcută în comparație cu mărcile puțin cunoscute care au o rezoluție de 1280 * 800. Vopsele suculente, naturale. Matrice bună. Implicit, se instalează gunoi de software mic. Nu ar exista niciun gunoi Google, așa că, în general, ar fi șic.
* Nu este o baterie rea. În ziua cățărării pe internet este suficient.
* Ei bine, tricot.
dezavantaje: * Foarte puțină memorie (chiar și pentru acești bani vreau 16 GB).
* Foarte gras minus pentru faptul că dispozitivul este foarte alunecos, toți se străduiesc să iasă din mâini și să se prăbușească pe podea.
* Nu este sensibil la atingere. Uneori, trebuie să te împaci de mai multe ori pe același buton.
* Blunt WI-FI
* Nu există posibilitatea de a instala o cartelă SIM, astfel încât să nu puteți accesa Internetul mobil și să apelați pe cineva.
* Inutil pentru verificarea camerei.
comentariu: Am cumparat acest comprimat pentru mine, pentru uz casnic (navigarea pe Internet, citirea cartilor, vizionarea de filme si filme, caz din plastic, nu din metal, dupa cum a scris cineva.) Un mic ecran putin sensibil, dar pe deplin eu sunt multumit de tableta.
glasseye 13 ianuarie 2018
evaluare 5
avantaje: Carcasă metalică rezistentă.
Aspect elegant.
Dimensiuni compacte și ergonomie excelentă.
Cost foarte mic.
Software de calitate.
dezavantaje: Nu este cea mai mare performanță.
Nu există LTE și 3G.
comentariu: Am cumparat prima data pentru a protesta a doua zi cand am fugit timp de 2 secunde pentru cumpararea mea preferata foarte multumit
F.A.B.I.S 17 decembrie 2017
evaluare 5
avantaje: 1. Ecranul este potrivit pentru confortabil: vizionarea filmelor, citirea
2. Sticlă pe ecran în loc de plastic
3. Coajă Huawei este foarte confortabil
4. Puteți ajusta consumul de energie astfel încât comprimatul să fie suficient timp de 3 zile cu 2-3 ore de lectură pe zi
5. Scurtă funcționare, destul de netedă
6. Construiți excelent
dezavantaje: 1. Camera
2. Fier (absolut inadecvat pentru jocuri exigente)
3. Memoria internă. Memorat 8 GB de memorie, de fapt, vede un sistem de aproximativ 3,9 GB din care doar aproximativ 1 GB a fost disponibil. Nu este clar de ce, dar se decide prin achiziționarea unui card SD
4. Bateria la 3100 mA / h este prea mică, dar consumul manual de energie este bine optimizat.
comentariu: În ciuda tuturor defectelor sale, un comprimat foarte bun, ansamblul este minunat
În ceea ce privește raportul preț / calitate în acest segment, unul dintre cele mai bune
Dacă aveți nevoie de o tabletă care să fie plăcută până la 5000 r, dar nu este necesară o performanță maximă, atunci aceasta este cea mai bună opțiune
ichega 17 octombrie 2017
evaluare 5
avantaje: preț
funcționalitate
carcasă
dezavantaje: Puțină memorie
comentariu: Am cumparat un copil pentru jocuri. El și-a îndeplinit funcția cu un bang. În special mulțumit de prezența controlului parental. Rezoluția ecranului este monitorizabilă, spre deosebire de alte modele din această categorie de preț. În plus, nu există cartela SIM, fără care este dificil să găsiți o tabletă. În general, copilul este o opțiune ideală.
Irene 24 iulie 2017
evaluare 4
avantaje: Asamblare de înaltă calitate
Un aspect elegant
Ușor, confortabil în mâini
Imagine bună și sunet (pentru clasa sa)
Valoare excelentă: funcționalitatea prețurilor
dezavantaje: Nu a fost încă dezvăluită
comentariu: A fost cumpărat de un copil de prim grad, în principal pentru divertisment (desene animate, jocuri) și pentru programe de dezvoltare.
Copiii sunt încântați.
DimDim 02 iulie 2017
Huawei Mediapad T3 7.0 este selectat în rating:
6 cel mai bun Tablete de 7 inch

evaluări

selecție

Noile tehnologii