evaluări selecție Noile tehnologii comentarii

Noua apă T5

Informații detaliate

Caracteristici New Water T5

Caracteristici cheie
Tip dispozitiv filtrul
Tip filtru duză de macara
Conectarea la apă există
Numărul de pași de curățare 3
numire îndepărtarea clorului liber
Utilizarea lui pentru apă rece, pentru apă caldă
Caracteristici fizice
Modul filtru inclus există
Modul de filtrare standard pentru resurse 40.000 l
Pompă pentru creșterea presiunii nu
Capacitatea de stocare nu
Performanță de top 11 l / min
Temperatura apei de admisie 5 - 65 ° C
Dimensiunea conexiunii 1/2"
greutate 0,5 kg
Informații suplimentare
caracteristici filtru de duș; compatibil cu orice tip de sistem de duș; Adaptor extensie Chrome inclus

Opinii despre New Water T5

evaluare 2
avantaje: Anterior (în 2011) a lucrat bine și a înălțat înălbitorul cu un bang.
dezavantaje: Acum nu mai funcționează. Indiferent daca au inceput sa ceara mai mult clor (moscow, cao), sau filtrele au devenit slabe si producatorul economiseste ... Pe scurt, in 2012-13, nu a existat nici un efect ((ca peeling pe piele si peeling off dupa o baie,
Da, schimbăm casetele o dată la trei luni, astfel încât să nu credeți că am un filtru din 2011)
Prețul lui este exorbitant
comentariu: in 2011 banda costa 1200, chiar acum - 1500 !!! + 25%, obțineți amar!
24 ianuarie 2013 \ Experienta: peste un an
evaluare 1
avantaje: Vizibil pozitiv nu a fost găsit
dezavantaje: absolut nu filtrează rugina
comentariu: În general, am cumpărat acest "miracol" în magazinul online al companiei lor. Nu ar trebui să fie o falsă, înșurubată și dezordonată de absența completă a unui efect vizibil. Locuiesc în Kiev și apa a devenit recent oarecum gălbuie de rugină. Se pare că nu este critică, dar aș vrea să-i scot copilul în apă curată. În ultimele săptămâni am filtrat-o cu o cârpă obișnuită, dar m-am săturat de acest eveniment și am decis să cumpăr un filtru. Spre surpriza mea, nu exista nici o capelă, când a fost acumulată podeaua din baia de apă "gălbuie", am decis să experimentez și să pun un covor de taxă, care aproape imediat a început să devină galben (de-a lungul conturului furtunului în care a trecut apa) Se pare că pânza uzuală laminată în mai multe straturi de filtre de rugina mai bine decât acest filtru! De aceea m-am intors la vechea metoda de "filtrare manuala" :( Nu pot spune nimic despre albire
Kiki-vik 18 decembrie 2012 \ Experienta: mai putin de o luna
evaluare 5
avantaje: Într-adevăr, senzația de piele strânsă după un duș a dispărut imediat. Pentru ce a fost cumpărat de fapt filtrul.
dezavantaje: În opinia mea, prețul este oarecum prea ridicat. De fapt, acesta este doar un balon de plastic. Dar nu există analogi reali.
comentariu: Filtrul îndeplinește sarcina. Vă recomand să cumpărați.
artem7a 20 februarie 2012 \ Experienta: mai putin de o luna
evaluare 4
avantaje: - instalare ușoară;
- versatilitate
dezavantaje: - resursa nu se potrivește cu cea declarată
comentariu: Pielea inceteaza sa se usuce numai in primele 1-2 saptamani si dupa 1,5 luni culoarea apei devine vizibila :) Nu stiu, bineinteles, apa din Khimki poate fi desigur atat de rau, dar cumpără un nou filtru de fiecare dată (cartușele înlocuibile sunt foarte greu de găsit sunt rareori destul de scumpe. Familie de 3 persoane, 2 adulți - zilnic 5-10 minute duș, baby-bathing în baie. Ei bine, unde se pretind 40.000 de litri ???

Și totuși, e mai bine decât nimic ...
29 decembrie 2011 \ Experienta: cateva luni
evaluare 5
avantaje: Când am luat-o, nu au existat cazuri albe. Mi-au dat un crom, combinat cu un mixer =)
Într-adevăr, apa devine moale.
dezavantaje: Prețul și trebuie să depuneți multe eforturi pentru ao strânge.
comentariu: Mergeți în valoare.
Spot diferența imediat.
TITAH84 21 iulie 2010 \ Experienta: mai putin de o luna
evaluare 5
avantaje: Un lucru super, folosind pielea filtrului este netedă, aproape ca marea.
dezavantaje: O cană puțin adâncă poate cu filtru, dar dacă doriți să puteți depăși (există o duză de crom pentru fixare alternativă)
comentariu: Apa de la robinet se sparge în chiuvetă, lăsând un semn ruginit pe chiuvetă (cu clătire zilnică a acestei rugini de la chiuvetă) O_o. Nu doresc cu adevărat să folosesc o astfel de apă (Moscova, stația de metrou Schelkovskaya). Am cumpărat acest filtru pentru un duș, acum ne spălăm fața și ne spălăm mâinile exclusiv de la duș, diferența fiind palpabilă. Pielea nu se îndepărtează și, după ce vă spală dinții, folosind apa după filtru de la duș, gustul din gură este complet diferit, foarte moale și proaspăt. Concluzie - Masthev!
lentamente 28 aprilie 2010 \ Experienta: cateva luni
evaluare 5
avantaje: Functioneaza cu adevarat, m-am gandit doar la publicitate, pielea este neteda dupa un dus, instalare simpla.
dezavantaje: Reducerea ușoară a presiunii apei din duș.
comentariu: Soția mea mi-a divorțat să cumpăr, nu a vrut să cumpere. Am crezut - o reclamă solidă, un alt remediu minunat.
De fapt, un lucru minunat, funcționează într-adevăr. În baie, mirosul sa schimbat după dus, atmosfera este diferită. Dar pielea principală devine netedă. Foarte mulțumit.
La inceput am pus-o chiar pe vasul de udare - a devenit atat de grea incat ma impins chiar si pe mine, ca sa nu mai mentionez sotia mea. Trebuia să rearanjez înainte de furtun. Acum totul este bine. Vă recomand.
18 aprilie 2009 \ Experienta: cateva luni
New Water T5 este selectat în rating:
Top 20 filtre de apă

evaluări

selecție

Noile tehnologii