hodnotenie výber Nové technológie recenzia

Champion T516 petroltrimmer recenziu

Benzotrimmer Champion T516 - výhody, nevýhody, vlastnosti

Champion T516 petroltrimmer recenziu

Technické špecifikácie

Všeobecné charakteristiky
typ orezávač
Šírka rezu 40 cm
funkčnosť
mulčovanie žiadny
motor
Typ motora benzín
energie 2 hp
Umiestnenie motora top
Pracovný objem 52 cm3
Otáčky motora 6500
Palivová nádrž 1,2 l
dizajn
pero skladacie
bar rovno
kolesá neexistujú žiadne
Ďalšie informácie
Kompletná sada kotúč, kotúč / nôž
rozmery
závažia 7,9 kg

Recenzia benzínový zastrihávač Champion T516

dôstojnosť

• Cena. Možnosti. Power.

nedostatky

• Ešte nebol objavený.

komentár
Skvelý stroj. Unavený z elektrickej energie, rozhodli sa kúpiť silnejší benzín. Boli sme spokojní s bohatým vybavením, ako v návode, až 14 pozícií vrátane tesnení a piestnych krúžkov pre motor.
Disk kosil asi 8 akrov burín s výškou metra. V čase, keď to trvalo hodiny 6 a tri nádrže benzínu. Kosenie pri strednej rýchlosti. Ramenný popruh typu batohu je veľmi pohodlný, hmotnosť je rozložená a hmotnosť triméru nie je cítiť. Mimochodom, odstránil som ochranný kryt okolo disku, ktorý s ním, zastrihávač prilepený k tráve, nemal prejsť. Vibrácie utiahli jednu skrutku nádrže na plyn, ktorú ste si všimli včas, dotiahli.
Veľmi spokojný s nákupom.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• Nie je zabitý

nedostatky

• Jemný gombík plynu

komentár
Veľmi tuhý zastrihávač, rovnako ako všetko, čo som mal, bola voľba benzínovej pľuvať. Kúpil som v Megastroi od nás v Kazani za podiel na 5990 r., Myslel som, že je to drahé, chcel som kúpiť elektrinu. Ale rýchlo si uvedomil, peniaze do kanalizácie! Po dva dni som rezal 30 akrov pustatiny s lešenia a bol prekvapený silou a hybnosťou, prijať, ak ste konfrontovaní s výberom. Pomer kvality - cena nie je o nič lepšia !!!!!!
anonim, 2013-07-22 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• výkonný, kompletný s nožom a rybárskym vlascom, šírka rezu je veľká. Koshu 15 min pole 30 stoviek. Za cenu silnej profesionálnej jednotky - supergud.

nedostatky

• nie

komentár

Kovregina Olga, 2013-04-19 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• Súčasťou balenia je kompletný set, výkonný motor, demontovateľný hriadeľ, náhradné obloženia a krúžky.

nedostatky

• Malý zdroj. Spracovanie, s novým veľmi zlým štartom, upevnenie vzduchového filtra takmer okamžite odpadlo, musel som dať skrutku.

komentár
Používa sa tri roky, až kým piest neopustí hlavolam na valci, ktorý som vykorisťoval bez znásilnenia, vlastne raz mesačne tri hodiny s prestávkami. To hovorí o nie príliš veľký zdroj tohto zariadenia. Diely stoja tak veľa, že nemá zmysel opravovať. Napríklad štartér 600 rubľov, magneto od 700 a vyššie. Dostal som sa na chlad s 5-6 pokusmi, pretože horúci je ešte horší. Keď bol motor zakrytý, začal som hľadať náhradu za tento zastrihávač, našiel som čínsky Piran 520R za 3650 rubľov. S Champion t 516 dvojčiat, len farba je iná.
anonim, 2014-05-23 ohodnotenie 3

dôstojnosť

• Výkonné, pohodlné odpruženie, primeraná cena, kompletný set

nedostatky

• Trochu hlučný

komentár
Výkonný, vybavený nástrojom na údržbu, nožom, nádobou na zmes, okuliarmi, rukavicami, demontážou Je ľahké začať Pred mesiacom som kúpil za 5200 rubľov. Za tieto peniaze odporúčam!
Jim Tatiana, 2013-07-13 ohodnotenie 4

dôstojnosť

• Výkonné, ekonomické, vynikajúce vybavenie, pohodlný postroj, jednoduché použitie, rybársky vlas a nôž v cene.

nedostatky

• Hlučný, stále nechápete, ako posunúť čiaru,

komentár
Kúpil som si pozemok s burinou a podrastom mladej vŕby, než som sa rozhodol kosiť. Neodvážil som sa odobrať zastrihávač na použitie od mojich priateľov, a preto som sa rozhodol kúpiť. Počas dňa som premárnila 12sotok burinu nožom !!! Linka sa neustále zastavovala, dala nôž a stala sa zábavnejšou))) motor bol mocný a trochu hlučný (vyšlo to s hráčom a hudbou).kde sa nič netrie !!! Celkovo, úplne spokojný, test bol úspešný!
Shum Roma, 2013-08-23 ohodnotenie 4

Varovanie! Presnosť informácií a výsledkov rebríčka je subjektívna a nie je reklamou.

hodnotenie

výber

Nové technológie