hodnotenie výber Nové technológie recenzia

Prehľad kosačiek Champion T336

Champion T336 kosačky na trávu - výhody, nevýhody, vlastnosti

Prehľad kosačiek Champion T336

Technické špecifikácie

Všeobecné charakteristiky
typ orezávač
Šírka rezu 40 cm
funkčnosť
mulčovanie žiadny
motor
Typ motora benzín
energie 1,23 hp
Umiestnenie motora top
Pracovný objem 33 cm3
Otáčky motora 6500
Palivová nádrž 0,85 litrov
dizajn
pero skladacie
bar rovno
kolesá neexistujú žiadne
Ďalšie informácie
Kompletná sada kotúč, kotúč / nôž
rozmery
závažia 7,2 kg

Recenzie na kosačku na trávu Champion T336

dôstojnosť

• POWER, sklopná tyč. čo je veľmi výhodné pre dopravu ako v aute, takže to bude pravdepodobne na autobus ... Efektívnosť ..........

nedostatky

• Ak len tugovat tlačidlo na cievke s Leskou. musíte vstať v nečinnosti a ručne vytiahnuť čepeľ ...

komentár
Kúpené na záhrade. tkanie nie je moc, ale okolo mňa niekoľko opustených miest a trávy stále stúpa ku mne .. Vybrala som si z recenzií na trhu av priemernom cenovom rozpätí. V rozsahu 5-7 tr. Zastavil som sa na šampiónovi 334., Ale ako som zistil, 336 namiesto toho, neľutoval som to. Skladacia tyč pre mňa plus. pretože nie je nutné vyrezať vrch trupu. Súprava obsahuje okuliare, párové rukavice, opasok s ochranným štítom a dva (2) disky a malú sadu kľúčov. Pri nákupe dar dal olej. vtyuhali trubice mazanie pre 200r. a 2,4 mm kábel pre 600r .. Ako chlapci písať v iných recenzií, natiahli všetky skrutky a čerpali do spodného maziva prevodovky. , Tiež rozobrať bar a nalial trochu oleja do neho. v oboch častiach. (olej sa nepoužíva na kašu ....) Začína ako studený, tak horúci s PREVENT, prvýkrát som kosil, je to asi pár hodín na dve hodiny; Vďaka Bohu, že to nestačilo a rýchlo skončilo ..... Keď som účtoval 600rubly. tu som cítila všetku hlúposť svojej 336. priateľky. Bolo to niečo .. Týždeň od priateľa v záhrade 600rublevoy zničil všetko, čo sa stalo pod káblom. ... Druhýkrát som šilhal asi 40 minút. Disk sa snažil nosiť. ale potom za šnúrkou nie je žiadna túžba dať ho. pretože šnúra nie je niečo, čo je pod koreňom trávy. ale pravdepodobne môžete uvoľniť vrchnú vrstvu zeme. Chlapci nemajú čo porovnať s mojím prvým vrkočom. Kosit-fúka a hrnčeky BAAlshie, -PerEALS. a trávu na kolenách ... Neviem, ako dlho to bude fungovať, ale zatiaľ som rád, že PYTHON Duri má veľa mojej priateľky ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• Malá cena, normálny ramenný popruh s ochranou stehien, je dobre navinutý, je tu základný náter, veľké ochranné puzdro, kompletné rukavice, okuliare, kľúče a dva nože.

nedostatky

• Po roku používania som vyletel a palivový drôt začal prúdiť, musel som ho zmeniť.

komentár
Môj prvý zastrihávač, s čím sa nedá porovnať, ale teraz všetko funguje. Vzal na čistenie miesta v 18 akrov, vegetácie v miestach. Rozhodol som sa vziať Číňanov kvôli tomu, že ho kosím pravdepodobne dvakrát za sezónu, potom mám v pláne pokryť vegetáciu špeciálnou handričkou, aby som pod ňou dostal humus a nakoniec ho zasadil trávnatou trávou a kúpil kvalitnú kosačku na trávu. Tým nevidím dôvod na to, aby som sa choval huskvarne.
Voloshin Alexander, 2014-05-22 ohodnotenie 4

dôstojnosť

• Výkonné, pohodlné a bohaté vybavenie.

nedostatky

• tlačidlo na cievke

komentár
Ihneď kúpil rebrovaný 2,7 mm vlasca, aj keď je napísané, že maximálne 2,5. Duri ona nedrží, kusy všetky. Neexistujú žiadne vibrácie, je to veľmi pohodlné, je to len radosť pracovať. Benzín nejie veľa. Môj prvý zastrihávač, s čím sa nedá porovnať, ale podľa dojmov je to veľmi dobré.
Pokiaľ ide o servis, zistil som, že sú vždy náhradné diely. mnoho analógov.
Alexandrovič Maxim, 2013-11-14 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• Jednoduchý štart, bohaté vybavenie, dobrý ramenný popruh, výkonný, nízka spotreba paliva, olej ako darček,

nedostatky

• Tlačidlo navijaku s rybárskym vlascom je tesné, vlasec nie je vytiahnutý, museli ste zastaviť motor, otvoriť navijak a vytiahnuť vlasec. Rybársky vlas s kosou je veľmi zlý, fúzy sú dosť voľné na 2-3 metre.

komentár
Dva týždne pred nákupom Championu T336 som si kúpil elektrický zastrihávač, Interskol kosil záhradu asi 3 hodiny, nízky výkon neskočil všetko, zlý ramenný popruh, predlžovací kábel zasahuje. Včera priniesol Champion T336 začal kosiť veľmi silný cop, pohodlné nie je v porovnaní s elektrickým. Vzhľadom na vysoký výkon prameňa, tam je veľmi veľká spotreba vlasec, ktorý bol zviazaný s cop. Pokúsim sa nainštalovať ďalšiu kvalitnejšiu vlasec. Súčasťou sú rukavice, ochranné okuliare.
Dmitrij Grachev, 2014-07-17 ohodnotenie 5

komentár

Sori, píšem z pošty mojej manželky, ale .... som si vybral na jeden týždeň zastrihávač, miesto bolo zakúpené iba, panna, tráva do pása a malé osiky. , tam ...., A potom to začne, keď je to potrebné, žiadny problém, a figachit., Ospravedlňujem sa za pravopis. Dal som +
Vorobeva Nadezhda, 2014-06-28 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• Výkonný, štart z podlahy kopu na horúcom

nedostatky

• Nevšimol si to!

komentár
Mnoho ľudí píše podľa môjho názoru správne recenzie na tento produkt, píla je pomerne spoľahlivé a pohodlné. Pol dní som kosil 4 dni v rade, všetko som bez problémov kosil, myslím, že som to robil viac ako jednu sezónu. Hlavná vec je použiť techniku ​​múdro!
anonim, 2014-09-04 ohodnotenie 5

Varovanie! Presnosť informácií a výsledkov rebríčka je subjektívna a nie je reklamou.

hodnotenie

výber

Nové technológie