hodnotenie výber Nové technológie recenzia

Popis tablet ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100 tablet - výhody, nevýhody, vlastnosti

Popis tablet ASUS Transformer Book T100

Technické špecifikácie

systém
Operačný systém Windows 8
procesor Intel Atom Z3735E 1330 MHz
Počet jadier 4
pamäť s priamym prístupom 2 GB DDR3 1067 MHz
Vnútorná pamäť 32 GB
Podpora pamäťovej karty microSDXC, až 64 GB
zobraziť
zobraziť 10,1 ", 1366x768
Širokouhlý displej áno
Typ obrazovky TFT IPS, lesklý
Dotyková obrazovka kapacitné multitouch
Počet pixelov na palec (PPI) 155
Video procesor Intel HD grafika
Bezdrôtová komunikácia
Podpora Wi-Fi majú Wi-Fi 802.11n
Podpora Bluetooth Bluetooth 4.0
Typ karty SIM micro SIM
Počet SIM kariet 1
Mobilná komunikácia 3G, LTE
kamera
Predná kamera existuje 1,2 milióna pixelov.
znieť
Vstavané reproduktory majú stereofónny zvuk
Vstavaný mikrofón tam je
funkčnosť
Automatická orientácia obrazovky tam je
senzory akcelerometer, gyroskop, kompas, svetelný senzor
Dokovacia stanica tam je
Klávesnica Qwerty tam je
prípojka
Pripojenie USB k počítaču žiadny
Pripojenie externých zariadení cez USB áno, USB typ A
Pripojenie k TV / monitoru micro HDMI
Výstup zvuku / slúchadiel je 3,5 mm
Pripojenie slúchadiel tam je
Konektor doku tam je
jedlo
Pracovný čas 11 h
Kapacita batérie 31 V⋅ch
Rozmery a hmotnosť
Rozmery (DxŠxH) 263x171x20,5 mm
závažia 1090 g
Ďalšie informácie
Kompletná sada tablet, klávesnica, sieťový adaptér, manuál
rysy Microsoft Office Home & Student 2013 je súčasťou dodávky; viacdotykové až 10 dotykových bodov; rozmery a hmotnosť dokovacej stanice 263x171x10 mm (ŠxVxH), 520 g; Port USB 2.0 na dokovacej stanici; zadná kamera 5 megapixelov - voliteľné

O tabletu ASUS Transformer Book T100

dôstojnosť

• Presne to, čo sa od neho očakávalo v čase nákupu. Jednoduché, univerzálne, mobilné.

nedostatky

• Za menej ako dva týždne, micro USB sa uvoľnil pre nabíjanie, musíte sa pozrieť na pozíciu, na ktorej bude účtovať. Nebolo úplne jasné, ako ho zapnúť - reakcia tablety nebola zrejmá, bolo potrebné stlačiť tlačidlo dvakrát.

komentár
Tableta bola zakúpená pre moju ženu. Učiteľkou cudzích jazykov je profesia a každý deň s ňou nesie veľa materiálov. Najprv bol vybraný OS - vytvorenie Microsoftu v tomto prípade bolo považované za plus. Najdôležitejšie boli otázky týkajúce sa hmotnosti, veľkosti a autonómnych internetových zariadení. Výkon bol menej dôležitý. Prípady použitia: hranie vzdelávacích audio a video súborov (s pripojenými externými zariadeniami a bez nich), surfovanie po internete a používanie on-line slovníkov, pomocou Office cloud storage s niekoľkými ďalšími počítačmi, krátkodobá práca s dokumentmi medzi triedami. Na riešenie náročnejších úloh v domácnosti sa používa prenosný prenosný počítač.
anonim, 2014-12-27 ohodnotenie 4

dôstojnosť

• Vin-8, kompaktný, inteligentný, ľahko ovládateľný, perfektne zostavený touchpad. Wai-Fay, LTE pracujú skvelou kvalitou príjmu. Je ťažké vymenovať všetky výhody, pre mňa je to perfektné, ale napriek tomu existuje niekoľko malých Kosyachkov ...

nedostatky

• veľmi opečiatkované! Prípad, obrazovka ... všetko je rýchlo špinavé. Na problém zobrazenia bol vložený matný film, o ktorom sa rozhodli okraje displeja. Nuž, telo-telo navždy zalapan. Nie je možné kúpiť originálny film, vyrezal sa z univerzálneho matného. Je lepšie vyzdvihnúť s dotykovým displejom, všetky filmy s rôznou geometriou.
  • Vytiahne svetelný senzor! Niektorý zvláštny algoritmus jeho práce pracuje normálne so stabilným okolitým svetlom. Stojí za to, aby sa vonkajšie osvetlenie trochu zmenilo, pretože preclík začína s jasnejším displejom, potom tmavším. Sledovanie filmu v tme je problém - na displeji sa neustále mení jeho jas.
  • Ale je tu riešenie problému auto-jas displeja - je to vypnutie! A to je všetko! Chýba mu nikto iný. Na ulici ho nemôžete vypnúť, funguje to bez problémov a funkcia je dobre využitá.
  • Tiež by som rád hovoril hlasnejšie
  • Všetky ostatné problémy sa ľahko riešia programovo pomocou systému Windows.

komentár
Osobne, v mojom použití je tablet na ios, tablety a telefóny na Android, Ubuntu. Všetci nervózne fajčia na okraji.
Windows na Intel vždy bol a bude pred nami, výnimka môže urobiť mastenec PC Makentosh, ale to všetko je môj čisto osobný, roľnícky názor a nemusíte ho brať do úvahy!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• Veľmi univerzálny, kompaktný a autonómny

nedostatky

• Má len jedno USB

komentár
Tenký a ľahký, všeobecne mobilný transformátor na oknách 8.1. Nemala som rád len slabý fotoaparát, ale pre Skype to je v poriadku. Dobrá obrazovka s nádhernými zornými uhlami. 4-jadrový procesor a 2 GB RAM poskytuje hladké rozhranie. Transformátor sa nezohrieva a beží ticho. Dlhá životnosť batérie
Vergun Ivan, 2014-12-20 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• cena, žiadne závady (na najnovšiu verziu OS funguje dobre), jasný displej, nie je spomalenie rozhrania, pretože Neexistujú žiadne ultra-vysoké rozlíšenie obrazovky, ktoré nie sú potrebné pre prácu, a grafika sú ťahané silne ... Batéria je jednou z hlavných výhod, je to niečo!

nedostatky

• lepšia

komentár
Vo všeobecnosti som s jeho prácou spokojný, 2,5 mesiaca neexistujú žiadne kritické komentáre k zariadeniu, rozšírila som pamäť o 64 GB pamäťovú kartu, takže mám dosť na svoju prácu a na cestách, môj syn má výkonný stolný počítač))
Papus ivan 2014-12-20 ohodnotenie 4

dôstojnosť

• Hodná kombinácia ceny a kvality.

nedostatky

• Nesplnené.

komentár
Mám taký laptop. Skvelý model. Pre mňa je kľúčovým bodom prítomnosť Vindouz na tablete. Používam. a všetko je známe, ako na domácom počítači. Medzi výhody patrí pomerne veľká obrazovka so slušným rozlíšením a zabudovanou pamäťou. Bol som príjemne prekvapený, keď obvinenie trvalo od troch dní.
Samoilov Dmitry, 2014-12-22 ohodnotenie 5

dôstojnosť

• V charakteristikách nie je uvedené v tablete je GPS a funguje to dobre, len malý nav.program používam 7 ciest.

nedostatky

• Vo verzii s kapacitou 32 GB nie je zadná kamera.

komentár
Kedysi existoval Acer w3, nemala som rád obrazovku a slabý výkon v nej,
Asus nemá tieto chyby. Teraz by som si vzal verziu 64 GB.
Rygin Roman, 2015-03-24 ohodnotenie 5

Video recenziu tablet ASUS Transformer Book T100

Varovanie! Presnosť informácií a výsledkov rebríčka je subjektívna a nie je reklamou.

hodnotenie

výber

Nové technológie