Technické špecifikácie
systém | |
---|---|
Operačný systém | Windows 8 |
procesor | Intel Atom Z3735E 1330 MHz |
Počet jadier | 4 |
pamäť s priamym prístupom | 2 GB DDR3 1067 MHz |
Vnútorná pamäť | 32 GB |
Podpora pamäťovej karty | microSDXC, až 64 GB |
zobraziť | |
zobraziť | 10,1 ", 1366x768 |
Širokouhlý displej | áno |
Typ obrazovky | TFT IPS, lesklý |
Dotyková obrazovka | kapacitné multitouch |
Počet pixelov na palec (PPI) | 155 |
Video procesor | Intel HD grafika |
Bezdrôtová komunikácia | |
Podpora Wi-Fi | majú Wi-Fi 802.11n |
Podpora Bluetooth | Bluetooth 4.0 |
Typ karty SIM | micro SIM |
Počet SIM kariet | 1 |
Mobilná komunikácia | 3G, LTE |
kamera | |
Predná kamera | existuje 1,2 milióna pixelov. |
znieť | |
Vstavané reproduktory | majú stereofónny zvuk |
Vstavaný mikrofón | tam je |
funkčnosť | |
Automatická orientácia obrazovky | tam je |
senzory | akcelerometer, gyroskop, kompas, svetelný senzor |
Dokovacia stanica | tam je |
Klávesnica Qwerty | tam je |
prípojka | |
Pripojenie USB k počítaču | žiadny |
Pripojenie externých zariadení cez USB | áno, USB typ A |
Pripojenie k TV / monitoru | micro HDMI |
Výstup zvuku / slúchadiel | je 3,5 mm |
Pripojenie slúchadiel | tam je |
Konektor doku | tam je |
jedlo | |
Pracovný čas | 11 h |
Kapacita batérie | 31 V⋅ch |
Rozmery a hmotnosť | |
Rozmery (DxŠxH) | 263x171x20,5 mm |
závažia | 1090 g |
Ďalšie informácie | |
Kompletná sada | tablet, klávesnica, sieťový adaptér, manuál |
rysy | Microsoft Office Home & Student 2013 je súčasťou dodávky; viacdotykové až 10 dotykových bodov; rozmery a hmotnosť dokovacej stanice 263x171x10 mm (ŠxVxH), 520 g; Port USB 2.0 na dokovacej stanici; zadná kamera 5 megapixelov - voliteľné |
O tabletu ASUS Transformer Book T100
dôstojnosť
- Presne to, čo sa od neho očakávalo v čase nákupu. Jednoduché, univerzálne, mobilné.
nedostatky
- Za menej ako dva týždne, micro USB sa uvoľnil pre nabíjanie, musíte sa pozrieť na pozíciu, na ktorej bude účtovať. Nebolo úplne jasné, ako ho zapnúť - reakcia tablety nebola zrejmá, bolo potrebné stlačiť tlačidlo dvakrát.
komentár
Tableta bola zakúpená pre moju ženu. Učiteľkou cudzích jazykov je profesia a každý deň s ňou nesie veľa materiálov. Najprv bol vybraný OS - vytvorenie Microsoftu v tomto prípade bolo považované za plus. Najdôležitejšie boli otázky týkajúce sa hmotnosti, veľkosti a autonómnych internetových zariadení. Výkon bol menej dôležitý. Prípady použitia: hranie vzdelávacích audio a video súborov (s pripojenými externými zariadeniami a bez nich), surfovanie po internete a používanie on-line slovníkov, pomocou Office cloud storage s niekoľkými ďalšími počítačmi, krátkodobá práca s dokumentmi medzi triedami. Na riešenie náročnejších úloh v domácnosti sa používa prenosný prenosný počítač.
anonim, 2014-12-27 ohodnotenie 4
dôstojnosť
- Vin-8, kompaktný, inteligentný, ľahko ovládateľný, perfektne zostavený touchpad. Wai-Fay, LTE pracujú skvelou kvalitou príjmu. Je ťažké vymenovať všetky výhody, pre mňa je to perfektné, ale napriek tomu existuje niekoľko malých Kosyachkov ...
nedostatky
- veľmi opečiatkované! Prípad, obrazovka ... všetko je rýchlo špinavé. Na problém zobrazenia bol vložený matný film, o ktorom sa rozhodli okraje displeja. Nuž, telo-telo navždy zalapan. Nie je možné kúpiť originálny film, vyrezal sa z univerzálneho matného. Je lepšie vyzdvihnúť s dotykovým displejom, všetky filmy s rôznou geometriou.
- Vytiahne svetelný senzor! Niektorý zvláštny algoritmus jeho práce pracuje normálne so stabilným okolitým svetlom. Stojí za to, aby sa vonkajšie osvetlenie trochu zmenilo, pretože preclík začína s jasnejším displejom, potom tmavším. Sledovanie filmu v tme je problém - na displeji sa neustále mení jeho jas.
- Ale je tu riešenie problému auto-jas displeja - je to vypnutie! A to je všetko! Chýba mu nikto iný. Na ulici ho nemôžete vypnúť, funguje to bez problémov a funkcia je dobre využitá.
- Tiež by som rád hovoril hlasnejšie
- Všetky ostatné problémy sa ľahko riešia programovo pomocou systému Windows.
komentár
Osobne, v mojom použití je tablet na ios, tablety a telefóny na Android, Ubuntu. Všetci nervózne fajčia na okraji.
Windows na Intel vždy bol a bude pred nami, výnimka môže urobiť mastenec PC Makentosh, ale to všetko je môj čisto osobný, roľnícky názor a nemusíte ho brať do úvahy!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- Veľmi univerzálny, kompaktný a autonómny
nedostatky
- Má len jedno USB
komentár
Tenký a ľahký, všeobecne mobilný transformátor na oknách 8.1. Nemala som rád len slabý fotoaparát, ale pre Skype to je v poriadku. Dobrá obrazovka s nádhernými zornými uhlami. 4-jadrový procesor a 2 GB RAM poskytuje hladké rozhranie. Transformátor sa nezohrieva a beží ticho. Dlhá životnosť batérie
Vergun Ivan, 2014-12-20 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- cena, žiadne závady (na najnovšiu verziu OS funguje dobre), jasný displej, nie je spomalenie rozhrania, pretože Neexistujú žiadne ultra-vysoké rozlíšenie obrazovky, ktoré nie sú potrebné pre prácu, a grafika sú ťahané silne ... Batéria je jednou z hlavných výhod, je to niečo!
nedostatky
- lepšia
komentár
Vo všeobecnosti som s jeho prácou spokojný, 2,5 mesiaca neexistujú žiadne kritické komentáre k zariadeniu, rozšírila som pamäť o 64 GB pamäťovú kartu, takže mám dosť na svoju prácu a na cestách, môj syn má výkonný stolný počítač))
Papus ivan 2014-12-20 ohodnotenie 4
dôstojnosť
- Hodná kombinácia ceny a kvality.
nedostatky
- Nesplnené.
komentár
Mám taký laptop. Skvelý model. Pre mňa je kľúčovým bodom prítomnosť Vindouz na tablete. Používam. a všetko je známe, ako na domácom počítači. Medzi výhody patrí pomerne veľká obrazovka so slušným rozlíšením a zabudovanou pamäťou. Bol som príjemne prekvapený, keď obvinenie trvalo od troch dní.
Samoilov Dmitry, 2014-12-22 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- V charakteristikách nie je uvedené v tablete je GPS a funguje to dobre, len malý nav.program používam 7 ciest.
nedostatky
- Vo verzii s kapacitou 32 GB nie je zadná kamera.
komentár
Kedysi existoval Acer w3, nemala som rád obrazovku a slabý výkon v nej,
Asus nemá tieto chyby. Teraz by som si vzal verziu 64 GB.
Rygin Roman, 2015-03-24 ohodnotenie 5
Video recenziu tablet ASUS Transformer Book T100